- 12 Temmuz 2006
- 56.091
- 215.672
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Sadece isim tutmuyor diye değilKilicBaligi , ben anlamadım. Sadece mail adresindeki ismin uyumsuzluğuyla mı yalan olduğunu düşündük ?
Aklım almıyor bir insan ne amaçla bunu yapabilir ki ?
Acaba , eşi bu konuda kavga ettikleri bir zaman kendi mi yaptı bunu ? Anlayamıyorum ki ? Ben hala inanamıyorum. Yeni üye değilmiş ki ..
profiline baktım hamileymiş geçen sene çok üzücü nasıl olmuş, Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin...
Sadece isim tutmuyor diye değil1Sen , üye İstanbul'da yaşıyor, nette bulunan diğer hesaplarıyla da yaşadığı yer teyit edildi, İstanbul Mezarlıklar Müdürlüğünde de böyle bir cenaze olmadığı öğrenildi.
Eski üye olması güvenirliği sorgulamaya engel değil maalesefbiz burda birkaç yıl üyeliği olup paylaştığı fotoların bile kendine ait olmadığı, genç kız sandığımız ama erkek çıkan, bana gelen hediyeler deyip Başkasına ait ev, hediyeleri paylaşanları gördük, hepsine birkaç yıllık üyelerdi
Abla ben o zamanlar kk ya girmiyordum hamileydim sanırım. Ara vermiştim siteye.bir bakayım neler olmuş dedim bir anda pat diye karşıma çıkan @HayyaL in msjiyla öğrendim bu durumu.bir süre kendime gelemedim yok yanlis okudum olamaz bu dedim. Sonra hayale msj attım. Gerisi yok....
Zebosum güzelim...
Beni burada Ölümünün de dahil hastalık haberlerinin de ciddi sarstığı tek üye oldu.
_Zebos_
Kendisi ile olan arkadaşlığım, tavırları, sıcaklığı bir taneydi o.
Dua etmiştim çok iyileşmesi için.
Ona biçilen Ömür bu kadarmış.
Ne desem boş...
Çok çekti bitanem...
Umarım şimdi olduğu yerde çok mutludur.
profiline baktım hamileymiş geçen sene çok üzücü nasıl olmuş, Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin...
Bu gerçek ama sanırım
Doğumdan sonra hemen öldü canım. .Bu gerçek ama sanırım
Hamileymiş, doğum yapabildi mi ki acaba?
Önceki yazılarından anladığım Nisanda doğum yapacakmış
Buna gerçekten üzüldüm şimdi ya..
3 yıl Hasretinle yan..
Diyecek söz yok .. Çok çok üzüldüm inş bebeğine iyi bakarlar3 yıl Hasretinle yan..
Doğumda vefat etti ..
Bu çookkk acı. .
Bebeği annesiz. .
Ölmemiş cnm o yalan çıktıKilicBaligi Aybalhatun ölmemiş mi ben anlamadım. .
Konu düzenlemişsin yeni gördüm :/
Diyecek söz yok .. Çok çok üzüldüm inş bebeğine iyi bakarlar
İnsanlar gerçekten sahtekar . .Ölmemiş cnm o yalan çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?