- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
-
- Konu Sahibi Benimdilemmam
kızlar ilişkimde zor bir dönemdeyim ve ancak bu şekilde toparlanır gibi geliyor...
yardımlarınızı bekliyorum
canım neden zor bi dönemdesiniz, biraz bahsetsen belki daha iyi yardımcı olabiliriz.a.s.
hadi canlarım yaaa
mesela siz bole bı doneme gırdıgınızde ne yaptınız da sevgiliniz/ eşiniz düzeltti tavırlarını?
uzaklaşarak... ben yapmıştım ve çok işe yaradı.beni artık sevmiyorsun demeye sonrada üzerime düşmeye başlamıştı.sonuç şuan maaşallah çok iyiyiz hiçbir sorunumuz yok.
takmayarak, üzerine düşmeyerek, geri çekilerek. bunları bilmek için ilişki gurusu olmaya hacet yok ki.
yani son zamanlarda benım ıstedıgım gıbı ılgılenmıyor gıbı gelıyor tamam umursamaz degılde , bı donem cok kavga etmıstık sanırım yıprandık , aradakı aşk bıttı gıbı, tamam sevgısı planları varda , aşık olan ınsan dayanamaz dıe dusunuyorumm
yanyana ıken jestlerı oluyordu, uzaktayken bunları yapmıyor, kıskanc deıl yanı böyle kaybetme korkusu mu yoktur yoksa ben cok buyuk bır guvenmı verdım nedır hıc baska bırı ben boyle ılgısızken ya bu kızın aklını çelerse dıye bır dusuncesı yok
ne yapacagımı şaşırdım
Sana güveni sonsuz ve sanırım ne olursa olsun senin onu bırakmicağını düşünüyor.. mesela ondan her konuda izin alırmısın?? ve artık şu raddeyemi geldi (kaçta uyanıp kaçta kalktığın nereye gitsen haber verdiğin )) bu durumdamı ilişkiniz yani senden çokmu emin?
canım genelde ben aramam zaten pek cok onu, onunkı faturalı zaten gıttıgınden berı 2 ay boyunca her oglen aradı işteyken felan da son zamanlarda azlaştırdı, mailde ve msn atrzı bı programda gorusuyoruz gunduz
hanı sıkmayayım şeklinde sadece burdayken hanı goruselımn olayını ve uzaktayken %60 ben dusuyorum
yanı bı ınsan sevdıgını 40 gune yakın gormemeye dayanabılır mi?
cunku gormezsem dayanamam gıbı gelıyordu
bu yuzden zamanla duygularımı ezdım
ıyı oldugumuz zamanda mukemmel bı ıletısımımız vardı buna kıyamadıgımdan gıdemıyorum bırakıp bu ılıskıyı
yoksa ılgı sevgı dılenıyormusum gıbı dusunmek
canım ben oyle şunu yaptım bunu ettım dıye haber vermıyorum da
eger ıs cıkısı bı yere gıtceksem evet bı msj atarım sonradan ona da koz vermeyeyım dıe
mesela sesım cıkmazsa aradıgında acmazsam pırlantanın basına bısey geldı ( kaza, sağlık sorunları ) bu tur seyler aklına gelıyor
bu sekılde merak edıyor yoksa bu kız benden sogudu mu dıye merak etmıyor
mesaj çekip bilgi vermen normal canım, ben biraz abarttınmı acaba her yaptığını biliyormukii bukadar meraksız diye düşünmüştüm açıkcası..
işte ne yaptıgımı ayrıntı olarak bılmese de pırlanta asla benı aldatmaz asla kotu bısey yapmaz dıye dusunuyor
bırazda takmıyor mu nedır, benı hep cok saglam karakterlı akıllı bır kız olarak tanımlarbılmıyorum dedıgın gıbı sabretmek dogru olabılır ama ben onu yapamıyorum pek ıcımde soru ısaretlerı varken ıdare edemıyorum