- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi AskKirintisi
gerçekten kendini bilen insanın hali başka. gelininn yediği lokmaları sayanlar varmış yaa ben burda okuyorum çok üzülüyorum. kayınvalidem sadece oğlu torunları için değil biz gelinleri için de sevdiğimiz şeyleri hep evinde bulundurur sağolsun.umudumyok leblebi sever der mesela bir kavonoz leblebi hep o evde benim için hazır bulunur. eltimin biri çikolata sever onun çikolatası bulunur, diğeri kek sever her zaman gittiğinde keki hazırdır. ama kıymet de bilmek gerek. biz iki elti kayınvalidemi hayranlıkla izler, gıpta ederiz. bir eltim her şeyini kabahat eder. bu bozuk der, deterjan kokuyor der, der de der:) ama kayınvalidem cevap bile vermez. yine hazır bulundurur. hem kötüler eltim hem afiyetle yer. çok ilginç yaa
iste orda da is gelien düsüyor... onun da kendini bilmesi lazim... orda kaynananin yapabilecegi hic bir sey yok... her sey karsilikli yaa...hep gelin ya da kaynana olmaz herkes yerini bilecek... büyük büyüklügünü kücük de kücüklügünü... insan begenmese de demez, tesekkür eder koyar kenara.. ya da yine sesini cikarmaz hic elini bile sürmez.. iste kiymet bilmek lazim...olsun sen dogru olani yapiyorsun yaa önemli olan da o zaten