• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem....

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
kızlar sizin kayınvalideleriniz torununa karşı nasıl.

benimki 10 aydır görmüyor torununu bi takım alıp gelmemiş.
bankada milyarları var.
oğluma albeni çikolata getirmiş.
oğluma verirken sanki altın veriyormuş gibi bak sana taaa izmirden getirdim diyo bide :)

hayır getireceği takıma ihtiyacım yok ama insan umuyor oğlum senin ik torunun ilk göz ağrın 15 liralık bi takım alabilirdin.
allaha şükür çocuğumuz bişeyden mahrum değil ama babaane olarakda ufak bişeyer yap ama dimi.
doğum günü olur hiçbişey yapmaz, istanbula gider 3-4 ay kalır 1 çikolata getirmez, ilk defa albeni almış oğluma şaka gibi.

evine yeni geldiği için evinde birşey yok market alışverişine gittler eşimle a daan z ye alınmış bişeyler eşim ödemiş parasını, annesi tabiki yapacak ama bankada bir sürü parası var .

birde ne oldu .
oğlumun karnı aç çorba yapıcam. kırmızı mercimek varmı dedim yeşil var dedi onu yemez dicemi sandı sanırım tamam oda olur dedim. bu sefer ama bu pişmez saatlerce kaynar dedi uğraşma dedi. şaştım kaldım bu çocuk ne yicek, gidiym alıyımmmı dedi, sen bilirsin dedim. neyse gitti aldı. soğan varmı dedim yok dedi, amaaan yap işde olanını dedi. çocuğa mercimeği haşlayıp yeditecekmişim patatesmi bu.
neyse soğan yok, salça varmı dedim, biliyorsun ben bu evde 10 aydır yokum dedi. gidiyimde haladan istetyim dedim halasının evide hemen yanı. dur bi aşağılara bakayım dedi. gitti aşağı kata baktı orda varmış.
bende salça yağ mercimek yaptım tatsız tuzzuz yedi yavrum. yemeseydi o yemek atılsaydı gidene kadar söylenirdi çok yapmışssın annem atılacak vs... bide oğluma kızardı niye yemedin bakiyim derdi, istanbuldakilerede bu çocuk hiçbişey yemiyoo ne olcak hali bilmem ne....

oğlumun emerkenki halini görse ne olurdu kimbilir.

haa bide oğlumun hala bezli olmasını öyle bir hayretle karşıladıki en çok ona bozuldum. beni güyya tembellikle suçluyor, pipisini niye pisliğin içinde bırakıyorsunuz, kocaman oldu artık, anneyi babayı biliyorda çiş demeyi bilmiyormu.... daha neler neler.

birde oğlum türkçeyi çok güzel kullanıyor gören şaşırıyor, 1 kez bişeyi farklı söyledi konuşman ne zaman düzelecek diyor, yahu 10 aydır görmüyorsun 6 saat içinde bu tanıyı nasıl koydun.

oğlumda hep bi açık arar gibi, kalbinde çirkeflik yok ama dili sert uslubu sert karşısındaki kırılırmı diye düşünmez.

ya bide acaip detaycı, hazır pilavlık bulgurların nasıl yapıldığı belli değil onu yedirmeyin.... bunun gibi herşeye müdahale..
çocuğa çorba ısıtıcam dolaptan çıkınca çocuk zehir yemesin diyo, niye dedim soğuk besin sıcağa temas edince iyi olmazmış, dolaptan çıkarıp 1-2 saat bekletcekmişim sonra ısıtıcakmışım....

kızlar 2-3 aya bi görüşüyoruz 1 günde bunları yaşıyoruz. haftada bi görüşsek halimi siz düşünün.

neysekı 2 3 ayda bır gorusuyormusunuz bu durumda haftada bır hatta haftada 3 gun gorusmek zorunda olanlar olabiliyor 2 3 ayda bunlar hiçbirşey en azından 1 gün kafanız agrıyor takmayın Allaha havale edin..

Back
X