• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem anneme ş...siz dedi :(

67 yaşındaki kadından bahsediyoruz kolundan tut kapıya at dilini kes bir yerine dik yorumlar hayret ettirici geleceğin patavatsız kayınvalideleri muhtemelen zamanında bu kadında sizin gibiymiş şimdi de böyle olmuş..konu sahibi sıkma canını tepki vermemekle en büyük iyiliği annene yapmışsın olay çıksaydı kadıncağız üzülürdü eğer kvaliden hep böyle dengesizse eşine söyle o konuşsun çünkü sizin konuşmanızdan birşey anlamaz değilse karşına al söylediğin sözün hoşuna gitmediğini bir tekrarını kabul etmeyeceğini uygun bir sertlikle söylemeni tavsiye ederim

Kocasinin annesine ayni kelimeyi kullansaydi kocasi ne yapardi sizce ... bugun bir konuda gordum .. konulara kocasi hakkinda yanlis anlama ne var bunda yazmislar ...sonra bu ayni olayi yapinca kocasi cildirmis ...

O an kapatacaktınız ağzını. Susmamlıydınız bu saatten sonra ne deseniz haklı çıkmazsınız

O lafi ona yediririm. Cok ciddiyim. Ama annem gidene kadar sesimi cikarmam

hiç mi bazen donup kaldığınız bişey diyemediğiniz olmuyo ben öyle oldum tabikide cevabını verirdim bende anlamadım çünkü çok şaşırdım

Bugün eşimle aynı konuyu konuştuk. Bende öyleyim lafi yapıştıramıyorum gerçekten donup kalıyorum. Benim başıma aynısı gelse bilmiyorunm ne yapardım lafı yapıştıramayanlar için böyle bir durum çok zor. Belki böyle büyük bir hakarete mesela lafı uzatarak karşılık verirdim mesela: ne demek istedim sen? Yada anlayamadım tekrarlarmısın ondan sonra gerisi gelir zaten. Bene mesela çok utangaç biriyim lafı yapıştırammam içimden geleni o an söyliyemem böyle dilim bağlanıyor sanki. Böyle durumda bende örnek verdiklerimi söylüyorum mesela sonra karşiıdaki kişi zaten kendisini kurtarma moduna geçiyor lafı çevirmeye çalışıyor

nasi sustunuz demiycem bence sizde o anda şok oldunuz.o yuzden donup kaldiniz.yerinizde olsam kv gordugum ilk yerde konuyu acar agzima geleni sayardim.o kim oluyoda annenize o lafi kullaniyor

Doğrusu bu cumleye nasıl tepkisiz kaldınız anlamadım . Senin gibi sereflilerde boyle hasta kadına iş yaptırıyo işte deyip bir tavırla yanından ayrılacaktınız. O an bisey diyemediyseniz simdi bisey yapamazsınız bence..

Gerçekten bişey diyemedinmi? inanamıyorum. Haddini bil ağzını topla sen kime serefsiz diyosun kimsin sen demednmi ben burda hirslandmya

Annenize öyle dedi ve siz ağzını yırtmadınız öyle mi? :KK57: büyük konuşmayayım ama elimden zor alırlardı gözüm dönerdi yaka paça kapıya atardım
Eşinizle konuşun bu öyle basit bişey değil ne demek o laf her yere gider şuursuz kadın

Ya ne olur kadina konuyu ac ve tartis haddini edebini bilsin yazik yahu benim icime batti. Bazi erkek analari boyle sanki teftis eder gibi kizin annesi gelince damliyor ne de olsa OGLUNUN EVİ (!)

Merhaba arkadaşlar. Benim annem 51 yaşında kayınvalidem 67 yaşında. Olay şöyle oldu eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz annem ameliyat oldu ama son bir aydır sürekli rahatsız kendisi bulunduğum ilde değil bende bide gel burda gösterelim seni doktora dedim ve annem bana geldi annem gelince kayınvalidemde geldi sözde çok sever annemi ne zaman annem bana gelse oda geliyor bu zamana kadar hiç sorun etmedik bu arada kayınvalidemle aynı şehirdeyiz evi ayrı yani neyse dün işten izin aldık annemi alıp hastaneye gidicez eve gittim annem elektrik süpürgesiyle kendi odasını süpürüyor. İçeri girer girmez kayınvalidem bana senin annen çok şerefsiz şu saate kadar oturdu sizin geleceğinize yakın kalktı makineyi aldı eline dedi. Tabi bu lafını annem duymadı direk bana söyledi dondum kaldım. Ne dicemi bilemedim anneme dedim niye makine yapıyon hastasın diye kızım yatağın üzeri hep saç olmuş kendisi troid hastası saçları dökülüyor onları elimle halının üstüne çırptım halıyıda makineye verdim dedi. Evde küçük çocuk var sen gelene kadar uçuşmasınlar diye yaptım dedi. Annemin niyetine karşın kayınvalidemin art niyeti ve üstüne anneme ş...siz demesi o an bişi demedim nedense ama dünden beri aklımdan çıkmıyor içim yandı resmen şimdi sizce ben napıyım bu kadına
Okuyunca bnimde icim yandı sizde annenize daha fazla ilgi gosterin kaynanayada surat asın anlasn ki bdha terbyesz laf konusmasn laf edemiyorsanz yani bn ole yapardm kimse annelermze laf edemz :sinirli:

konu sahibi saka misin ya. hayir cidden sen saka misin? annene serefsiz diyen kadina baktin mi sadece. yani oylece bos bos baktn "sen ne dion bi höst" demedin???

ona neymiş acaba benim anamın .ne yaptıgı..insan olaymışta o yapsaymış hasta kadına bırakmadan..keşke ona o anda annem senin kadar pis bir kadın degil hastayken bile duramaz yerinde deseydin..ve kapının önüne atıverseysin..

Merhaba arkadaşlar. Benim annem 51 yaşında kayınvalidem 67 yaşında. Olay şöyle oldu eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz annem ameliyat oldu ama son bir aydır sürekli rahatsız kendisi bulunduğum ilde değil bende bide gel burda gösterelim seni doktora dedim ve annem bana geldi annem gelince kayınvalidemde geldi sözde çok sever annemi ne zaman annem bana gelse oda geliyor bu zamana kadar hiç sorun etmedik bu arada kayınvalidemle aynı şehirdeyiz evi ayrı yani neyse dün işten izin aldık annemi alıp hastaneye gidicez eve gittim annem elektrik süpürgesiyle kendi odasını süpürüyor. İçeri girer girmez kayınvalidem bana senin annen çok şerefsiz şu saate kadar oturdu sizin geleceğinize yakın kalktı makineyi aldı eline dedi. Tabi bu lafını annem duymadı direk bana söyledi dondum kaldım. Ne dicemi bilemedim anneme dedim niye makine yapıyon hastasın diye kızım yatağın üzeri hep saç olmuş kendisi troid hastası saçları dökülüyor onları elimle halının üstüne çırptım halıyıda makineye verdim dedi. Evde küçük çocuk var sen gelene kadar uçuşmasınlar diye yaptım dedi. Annemin niyetine karşın kayınvalidemin art niyeti ve üstüne anneme ş...siz demesi o an bişi demedim nedense ama dünden beri aklımdan çıkmıyor içim yandı resmen şimdi sizce ben napıyım bu kadına
Kendince şaka yapmaya çalışmış ama aklı bu kadarına yetmiş. Bir dahaki sefere argo şakalardan hoşlanmıyorum dersiniz. Kasten söyledigini sanmıyorum.

O an tepki verseydiniz keske.. ama yine de gec degil guzellikle sorun annem s.... lafini haketcek ne yapti diye baktiniz cirkinlesiyor ben olsam bende cirkinlesirdim.

Back
X