- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
ıkısınıde severım ama benım olayım karsılıklıArkadaşlar ,
Derdim Var bölümünde kayınvalide ve görümcelerin marifetleri çokça ve olumsuzca dillendiriliyor.
Bu ise yeni evlenecek arkadaşların evlilikten soğumasına ya da gözünün korkmasına sebep oluyor.
Hiç yok mu kayın validesini annesi gibi, görümcesini kardeşi gibi sevenler?
görümcemi çok severim ablam gibi çok iyi niyetli çok temiz kalplidir, kayınvalidem de iyidir bi zararını görmedim ama seviyeliyimdir. uzak olduğumuzdan olsa gerek pek bi huzursuzluk yaşamadık kimseyle inşallah böyle devam eder..Arkadaşlar ,
Derdim Var bölümünde kayınvalide ve görümcelerin marifetleri çokça ve olumsuzca dillendiriliyor.
Bu ise yeni evlenecek arkadaşların evlilikten soğumasına ya da gözünün korkmasına sebep oluyor.
Hiç yok mu kayın validesini annesi gibi, görümcesini kardeşi gibi sevenler?
gerçekten hep söylerim benim kayınvalidem yok 2 annem var. oda benim kızım yok tu sen oldun diyo:)) ama görümcem yokCidden seven var mıymış ? ? ?
Helal vallahi, kıskanıyorum böyle kv yle öz anne kız gibi olanları :#gerçekten hep söylerim benim kayınvalidem yok 2 annem var. oda benim kızım yok tu sen oldun diyo:)) ama görümcem yok
siz anlaşamıyorsunuz galibaHelal vallahi, kıskanıyorum böyle kv yle öz anne kız gibi olanları :#
Ya ben bi adım atıyorum sonra arkamdan attığı laflar geliyor aklıma. Bi ay konuşmuyorum sonra yine diyorum adım atayım, atıyorum da ama geçmişi unutamıyorum delleniyorum yine :/siz anlaşamıyorsunuz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?