• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ve Görümcesini Sevenler Buraya

Ya ben bi adım atıyorum sonra arkamdan attığı laflar geliyor aklıma. Bi ay konuşmuyorum sonra yine diyorum adım atayım, atıyorum da ama geçmişi unutamıyorum delleniyorum yine :/
sana karşı o adaım atmıyorsa hiç üstüne gitme. tamam buyuktur saygı göstermek lazım en önemlisi eşinin annesi ama huzurunu bozan kimseye eyvallah ın olmasın bence. ben de normal de kimseyle kolay kolay anlaşamam. kayınvalidem e bile ön yargıyla yaklaştım ay ne kadar yapmacık diye ama içine girince anladım gerçekten kadın melek gibi...

sana karşı o adaım atmıyorsa hiç üstüne gitme. tamam buyuktur saygı göstermek lazım en önemlisi eşinin annesi ama huzurunu bozan kimseye eyvallah ın olmasın bence. ben de normal de kimseyle kolay kolay anlaşamam. kayınvalidem e bile ön yargıyla yaklaştım ay ne kadar yapmacık diye ama içine girince anladım gerçekten kadın melek gibi...
Ya iyi hoş canım cicim yaklaşıyor ama ardımdan yaptıkları bi de alttan alttan yaptıkları beni çileden çıkarıyor. Şimdilik yurtdışındayız. bikaç sene sonra tr ye yerkeşirsek nolcak bilmiyorum farklı il bile olsa onların toprağı . Bana ne yaparlar bilmiyorum

Ya iyi hoş canım cicim yaklaşıyor ama ardımdan yaptıkları bi de alttan alttan yaptıkları beni çileden çıkarıyor. Şimdilik yurtdışındayız. bikaç sene sonra tr ye yerkeşirsek nolcak bilmiyorum farklı il bile olsa onların toprağı . Bana ne yaparlar bilmiyorum
hiiiç öyle düşünme kimse sahipsiz değil hiiç birşey yapamazlaar sen bir kaç defa dişini göster senden kıymetli kımse olmaz.

ben kayınvalidemi çok seviyorum şeker gibi kadin valla.:)
görümcemle abla kardeş gibiyiz.. ilk başta yabanci gibiydi sora alıştılar:)

Kayınvalidemle de görümcemle de gayet iyiyiz. İkisi de çok severler beni, bende onları çok severim. Kız kardeşim olmadığı için kız kardeş ilişkisi nasıl olur bilmiyorum ama ablam yani görümcem her zaman destektir bana. Kayınvalidem de öyle hep iyiliğimizi düşünür. 2 yıl evlilik öncesinde bir yıl söz nişan derken tanışma. 3 yıldır birbirimizi kırmışlığımız yoktur ikisiyle de. Şimdi birde eltim olacak kaynım sözlü, inşallah oda aramızdaki bu uyuma uyar, daha da keyiflenir aramızdaki bağ

Ben görümceyim ama geline şimdiye kadar inanın tek bir kelime demedim, zaten uzakta yaşıyorlar ve beni hiç aramaz, erkek kardeşim ve gelin benden küçükler bu arada. Bu bayram bile aramadı, annemler ise her zaman her konuda erkek kardeşim ve karısını haklı görürler ve bu gelin bayramda aramamasına rağmen. Ben küçük çocuğumla 1 saat geciksem demekdiklerini bırakmazlar. Ben her zaman onların gözünde suçluyumdur. Çünkü yanlarındayım mı aynı yerde yaşadığımız için bana her şeyi derler. Ben artık bu durumdan çok sıkıldım peki bana önerileriniz nelerdir?

Ben ikisini de pek sevmiyorum, onlar da beni sevmez.İlk başta çok atıştık kavga ettik ama düğün öncesi gergin bi ateşkes imzalandı gibi bişey oldu diyebilirim. sakin konuşuyoruz, saygısızlık etmiyoruz ama soğuğuz tabii.

Back
X