- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi Karabiberim123
Nerden başlasam bilemedim. Eşimle 2 yıllık evliyiz. Sevgili kayınvalidem ile pek anlaştığımız söylenemez ama kavgamızda olmamıstır. Hep idare ederiz alttan alırız iğneleyici laflarına, dan dan diye konuşmasına hep susmusuzdur. En son yaşanan sıkıntımız ise, hamileyim 5 aylık. Kayınvalidemle kayınpeder bebek odasını biz alalım dediler. Ama ne zaman kafası bir seye atsa. Almıyoruz vazgeçtik. En basiti kurban kesemedik diye bize kızmış, beni kızdırdınız kurban kesmediniz. Biz bebek odası almaktan vazgeçtik. Birde hamile haberi verirsek annen halı alsın bende mikrodalga alıcam demişti. İşte kızınca almıyoruz diyor. Hayır kendin ne alacaksan al annemi niye karıstırıyorsun orası da ayrı konu ya neyse. Annecim de aldı yazık halımızı. Geçen aradı beni kayınvalidem. 1 hafta orda kalmıştım. Kayınpederim de cok iyidir bu arada ilgilidir hamileyim diye daha bi üstüme düştü. Bende baba cok ilgili demiştim telefonda. Sonra içine yer etti sanırım tekrar aradı beni. Sen hep kayınpederini övüyorsun. Ben iyi değilmiyim beni hiç övmüyorsun dedi. Bende sende iyisin ikinizde iyisiniz dedim. Ne diyim.ama baban daha iyi demi dedi. Sonra konu yine bebek odasına geldi. Bende anne alınıyorum. Almaktan vazgeçtik deyip duruyorsun. İstemiyorsan alma ama anma bari dedim. Sonucta o senin torunun her kızdığında böyle almam demek ayıp oluyor dedim. İşte bu sebepten 20 gündür beni aramıyor. Bende aramadım. Oğlu bir kaç kere aradı acmıyormus telefonları. Kayınpeder ile görüştüm hasta oldu annen ilaç alıyor uyuyamıyor gelin diyor. Eşim benim telefonlarımı açmayan anneye gitmem diyor. Birde hep kayınpederime işine geldiği gibi anlatıyor olayları. Daha detay var ama uzatmak istemiyorum. Çoğu şeyi baba duymadım Benin haberim yok dedi. Her neyse eşime yine de ısrar ettim gidelim diye. Ama oda cok kızmış telefonları acmamasına. Benim anneme de demiş beni niye arıyor çıkıp gelsinler. Birsey de demedim aman aman ama kendi kendine küstü işte. Şimdi babayı arayıp desem mi annesi telefonlarını açmıyor diye gelmek istemiyor Oğlun. Çünkü bugünden ötürü illaki gelin demişti baba. Aramasam beni mi suçlarlar. Ya millet ne sıkıntılar yaşıyor bunlar konu bile değil farkındayım. Neden büyütülür büyür. Buraya kadar okuyanlara teşekkür ederim