• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpeder ve kaynanam benle konuşmuyor..

biliyosunuz eşimin ailesiyle yaşıyoruz....geçende demiştim diğer konumda cumartesi eşim beni annemlere bırakcaktı iş çıkışı oraya gelcekti kalıcaktık ikimiz..giyindik çıkarken kaynanam" nereye "dedi "beni annemlere bırakcak "dedim.."anne sizde gelin akşam çay içeriz "dedim cevap " gelmemiz lazım zaten annenle konuşucaklarım var babanda babanla konuşcak "dedi imalı imalı..ve benim sinirlerim boşandı...ne konuşacaksın noluyor dedim ses etmedi ...neyse annemlere gittim ağladım böle böle dedi diye onlarda çok kızgı bana bi huzur vermediği için..artık kabak tadı verdi kiralık ev bulup çıkıyosunuz biz eşyanızı alırız dediler saolsunlar bayağa karar vermiştik..akşam geldiler kavga oldu ben bağırdım çağırdım çünkü artık burama kadar gelmişti babam kayınpederim kaynanam annem falan konuştuk bazı şeyleri kaynanam özür diledi bugün evde çıkarken dediğim çok yanlıştı alan dedi ..kocasını aramış hemen ben evden hırlsa çıkınca o laftan sonra..ben böle bi hata yaptım demiş kayınpederde bağırmış çağırmış ona...kaynanam anneme benei şikayet etmiş misafir gelince odaya kapanıyomuşum..resmen iftira...yanlızlığa alışık biri olarak her akşam gelen misafirlerini kafam götürmediği için 2-3 dk lına odama gelip geri yanlarına gidiodum bunu abartmışta abartmış...sonra ben ailemin yanına 1 haftalına kalmaya gidiyorum arada .çünkü psikolojikmen ççktüm kolay değil bir yaşamak ..gidip kafa dinliyodum..bunu şikayet etmiş yok evinde alışamaz falan diye..bende herkezin içinde sinir krizi geçirdim ufak da olsa bayağa bi savundum kendimi ..orası benim evimmide benimseyecem tek birşey mi var bana ait o evde koltuklar beyaz eşyalar benimmi de sevip vebimseyecem kendi evim gibi dedim...babam kaynatama yazın çıksın bunlar dedi..o da çıksınlar ama bizden çoook uzak olsunlar dedi...öyle böyle mecburen eşimin ve ailemin yazın o evde çıkıcaz sözüyle bu eve geldim yine ama sanmıyorum bu yaz çıkıcamızı eşim asla kiraya çıkmıyor ev almak da kolay değil öyle böyle geldim bu eve....ama cehennemmi belli değil..koskoca kayınpeder benle konuşmuyor ..çock gibi benim olduğum odaya bile gelmiyor...ben oturma odasında eşimle tw izliyorum yemeğini yiyip odasına gidiyor yatıyor..kaynanam bağıra bağıra niye böle yapıyon gel aşkım diyor kocasına bana bakarak üflüyor..ben şaşkınlıkla koskoca insanların bana yaptıklarını izliyorm anlam vermeye çalışıyorum...bu akşam dedim büyüklük bende kalsın" baba çayın bitmiş doldurayım mı " dedim " yok" dedi...kızına dedi doldur diye....al işte....artık yaşanmıyor...bitti hepsi kafamda kalbimde...elim kolum bağlı gidemiyorum...nereye gidicemki zaten..ailem hergün arıyor iyi ol takma boşver biz burda rahat edemiyoz diyo..ama şu yaşananları bilmiyolar..aslında söylemekten bıktım onlara içime kapandım artık ...kendimi savundum diye suçlu oldum...bu evde yemekde yiyemiyorum artık ben yerken bişe düşünürler diye...kaynanamda benle konuşmuo bende konuşmuyorm ..huzurum yok...yoruldum ..7 ay da çok yordunuz hakkımı helal etmiyorum

kusura bakma canım ama kv ler aşırı cahil insanlar..onlarla yaşamak zorundaymışsın gibi ve ailene şikayetlenmişsin onların yanında gibi bir tavır halindeler ama mantıklı düşünseler aslında ev üstüne ev olmaz,aslında sorun onlardada değil,eşinde pasif kalmış gibi geldi bana yazıklar olsun bende aynı durundayım nerdeyse benimde kayınbabam küser çocuk gibi arkadaşız sanki yaşından başından da utanmaz rezill...nefret ediyorum ikisindende..

kızlarrrrrrrrrrrrrrr işe girdimmmmmmmm çok mutluyum bugün çalıştım ilk defa çok aşırı yorudlum ama galiba hayatımda ilk kez çalıştığımın verdiği yorgunluk ....eşim çok memnun iyiki girdin işe diyor :53: herşeyde bir hayır varmış gerçekten son olay olmasaydı işe falan giremezdim ben..ama yazın ev almak düşüncesinden vazgeçti seneye kadar para biriktircez diyor ..çalışma kolay değilmiş bende ses etmedim bakalım hayırlısı ..bugün kaynanamı hiç görmedim kayınpederide ...oh be yine aynı evdeyiz ama çalışınca başka ya....ama bana yine teselli verin canlarım harbiden çalışmak çok zormuş ya:27:

çalışmak kolay değil ama maaşını al bi alış bak nasıl iyi hissedeceksin kendini... hem sözün geçmeye başlayacak eşine de yazın eve çıkmak için baskı yapmaya başlarsın.. yorulduğunu görecek ses çıkaramayacak.......................... hayırlı olsun canım çok sevindim sabret canım az kaldı bitecekkkk sıkıntılar :32::32:

Son düzenleme:
Bak canım, merak ettim faiz hesaplama tablosuna baktım 50,000 TL'nin 120 ay 662 TL. aylık ödemesi var. Bir şekilde öyle böyle geçinirsiniz. Senin maaşın krediye gider, eşininkinle de öyle böyle bir şekil geçim olur.

Ancak sorun şu, eşinin bordrosu 1100 üzerinden değilse ve asgari ücretten gösteriliyorsa size kredi vermezler.

Ama bana eşin salak ayaklarında yatan çakal gibi geliyor. Ev alamayacağını , kredi çekemeyeceğini biliyor bunu söylese kira diyeceksin. Kira diye tutturma diye de seni ev alacağız masalıyla uyutuyor. Dikkatli ol halen hiçbirşey çözülmedi.

Son düzenleme:
Ah canım be neden kabul ettin birarada oturmayı ki? İşte böyle bu işler sen beraber oturur kahırlarını çekersin kötü olursun yarın bir gün bir elti gelir ayrı oturur iki güzel söze tav eder iyi olur. Dünyanın kanunu bu. Sakin olmaya çalışmanı tavsiye ederim tabii demesi kolay. Neden biliyormusun şu dönemde kimse hürmetinin iyiliğinin lafını etmez bir laf eder kötü olursun. Senin onlarla aynı evde oturman bile büyük fedakarlık ama bilmezler işte.

Kriz falan geçirme. Belliki cesur bir kızsın cesaretini farklı yönlere kanalize et. Kızıp üzüleceğine eşine bastır ayrı ev istiyorum diye. kaynanamın taktiğidirde :) hiç kızmaz o susar inattır dediği olana kadar bekler yaptırırda. Sakin ol cnm. Allah yardımcın olsun...

Onlarda sizi istemiyor bu belli
Sende onları istemiyorsun ama

Eşin hiç birinizle aynı fikir de değil
Ev almak kolaysa bunca yıldır alsaymış, şimdi hop diye alamaz
Mecbur kiraya çıkmayı kabul etmeli

Eşinin inadı yüzünden herkes huzursuz bence
Sana daha önce de dedim bi işe gir, ne onların yüzünü gör ne de eşinin keyfini bekle diye
Ama yok herkes alışmış çığlık çığlığa kavgaya..

Nihayet işe girmiş pardon, hayırlı olsun
Bu arada işe girince konuşalım dediğim bi konu vardı

Bakalım artık ev işini, erkeğin eline yakıştırabilecek misin :51:

bütün cevapları okumadım kusura bakma ama eşinden hiç bahsetmiyorsun o ne diyo?? ve neden kiraya çıkmıyor? kusura bakma ama senin kocan rahata alışık. ekonomik açıdan sıkıntıya gelemiyor belli. 7 ayda insan köşeye para biriktirir çıkar gider. sen kv ve kp'le anlaşmak, arkadaş olmak zorunda değilsin, onlarla evlenmedin onlar sana iyi olmak zorunda değil. koca adamlar sana ayak uydurmak zorunda değil. demek istediğim onların suçu yok, onlar sen olmasan ayşeye de öyle davranacak fatmaya da. sen onları bu saatten sonra değiştiremezsn. KOCAN kocaysa eğer bir yuva kuracak. hayatta her şey olur. ekmeğin olmaz yiyemezsin, paran yoktur veya idaretten aileyle yaşarsın fakat sürekli normalmiş gibi hem de sorunlar varken orda yaşamanıza ses çıkarmıyorsa suçlu kocandır. başka kimse değil. 1+1 bile yeter çocuk olmadıkça, senin huzurundan önemli mi son model mobilya, büyük ev vs???

arkadaşım ne güzel demişsin koca koca olacak diye..o kocayı evliliğe alıştırmayan benimsetmeyen o aile zaten,aile aile olsa derki gidin oğlum biraz biz biraz siz yaparsınız gerekirse toparlanırsınız bir şekilde.....aile aile aile..........çünkü erkekler özellikle çok etkileniyolar herşeyden,bir tanede benim başımda var..

Ben bi de gözünü karartıp evlenen hemcinslerime karşıyım
Evde mi kaldın yahu ne bu acele
Bu adam madme ev alacam diyo alsın, alamıyosa kiralık ev tutsun
Yerimiz belli olsun bi

Destur demeden hobaaa ailesiyle yaşayacak kadar gözünüzü karartan nedir
Sonra böyle herşey arap saçına döner işte

İster kabul edin ister etmeyin
Sadece size değil karşı tarafa da zordur

Kayınpeder odasına kapanıyomuş, bıktı demek ki
Karısı da gel aşkım diyomuş

Siz olmasanız belki onlar da daha huzurlu olacak
O yüzden ev ev üstüne kurulmaz işte..

kızlar çok kötü bişey oldu inanamıyorum hala...
sabah işe gittim kapıdan girdim baktım benim yerimde başka eleman var tecrübeli eleman koymuşlar benim yerime...patronun karısına dedim bu kim abla yeni elemanmı (bana yardım için aldılar sandım) cevap; yok biz senden önce onla anlaşmıştık
:53: ..başka cevap yok gel benle dedi patronun yanına götürdü nolucak şimdi kaderiinoyunu dedi ben şaşkın tabi..patronda hiç elemana ihtiyacı olmadığı küçücük bir bebek giyim yerleri var orda tecrübeli eleman ver ve patron kendisi var ..sen burda dur dedi..ölesiye dedi hemde kibarca beni çıkarmak istediler sanırım...bana artık ihtiyaçlarının olmadığını sölemeye getirdi.çünkü yerime başka eleman aldılar..bende eşimle konuşmam lazım dedim ne konuşca dedi bilmiyorum şuan onla konuşmalıyım dedim...gidiş o gidiş ...dahada geri dönmedim...okadar sinirlendimki ..eşim niye çıktın gel konuşalım falan dedi patronla ben de dedim daha ben onlarla çalışmam beni salak yerine koymaya çalıştılar dedim .tamam sen bilirsin dedi...ve şuan evdeyim....iyimi yaptım bilmiyorum ama haksızlığa gelemiyorum ...artık başka işlere başvururm napayım ..:14:

sabah işe gittim kapıdan girdim baktım benim yerimde başka eleman var tecrübeli eleman koymuşlar benim yerime...patronun karısına dedim bu kim abla yeni elemanmı (bana yardım için aldılar sandım) cevap; yok biz senden önce onla anlaşmıştık
:53: ..başka cevap yok gel benle dedi patronun yanına götürdü nolucak şimdi kaderiinoyunu dedi ben şaşkın tabi..patronda hiç elemana ihtiyacı olmadığı küçücük bir bebek giyim yerleri var orda tecrübeli eleman ver ve patron kendisi var ..sen burda dur dedi..ölesiye dedi hemde kibarca beni çıkarmak istediler sanırım...bana artık ihtiyaçlarının olmadığını sölemeye getirdi.çünkü yerime başka eleman aldılar..bende eşimle konuşmam lazım dedim ne konuşca dedi bilmiyorum şuan onla konuşmalıyım dedim...gidiş o gidiş ...dahada geri dönmedim...okadar sinirlendimki ..eşim niye çıktın gel konuşalım falan dedi patronla ben de dedim daha ben onlarla çalışmam beni salak yerine koymaya çalıştılar dedim .tamam sen bilirsin dedi...ve şuan evdeyim....iyimi yaptım bilmiyorum ama haksızlığa gelemiyorum ...artık başka işlere başvururm napayım ..:14:

Kesinlikle iş ahlakına sığmayan bir şey yapmışlar. Böyle insanlarla çalışmaya devam etmediğin için şanslısın. İlerde maaş vermezler, sigortanı ödemezler haberin olmaz falan... Sakın üzülme. Belki de daha iyi bir iş bulacağın için böyle olmuştur. Sakın ümidini kaybetme.

Kaderiminoyunu, senin başına gelen de bi pişmiş tavuğun başına geliyo nedense
Gitmekle iyi yapmışsın da keşke madem çıkarıyorsunuz haber verseydiniz de bugün gelmeseydim deseydin
Bi gariplermiş

İlk günden hemen seni çıkarmaları çok ilginç
Yanlış bi hareketin mi oldu
Abla demen dikkatimi çekti, işyerinde hanım bey diye hitap et

Neyse nasip değilmiş demek orası
Başka başvurular da bulun

Madem kayınpeder sizi görmek bile istemiyo
Gidip snein ailende kalın bi süre , kısa bir süre ama
Sonra bi kira öder bi baza alırsınız umarım

sanırım kendılerıne göre 1 günlük deneme süreci vermişler sana.bu işveren tanıdık değil miydi?
senden memnun kalmamıslar ve diğer kızı aramışlar.
neyse, şuan ne yapmayı düşünüyorsun?

Son düzenleme:
konuyu bıkaç gundur okamadım neler olmuş neler herşeyde senı buluyor be cnm

neyse çalışmaktan vazgeçme mutlkaa kendınee uygun iş bulacaksındır

Eşine çok kızıyorum
Bunca olaya rağmen ayrı eve çıkmıyo
Daha ne olması lazım acaba

Biraz da bakma, işine geliyor kira derdi vs. yok
Evde her türlü yemek kaynıyo

Aslında çok yanlış daha az yiyip daha huzurlu olmak daha mantıklı
Sen ondan yatlar katlar istemiyorsun ki
Takılarınızla bile kira öderdi maaşta sıkıştığında istese
Sen de iş bakıyorsun zaten, sonrası daha kolay olurdu

Sen sen ol bu olaylar netleşmeden çocuk yapma
Sen iyi niyetli bi kız olabilirsin ama karşı tarafı öyle bulmuyorum ben

Annesi babasında da suç bulmuyorum, onlar da ayrı olsa rahat edecekler belki..

kaderiminyolu sIkma canini daha iyilerini bulursun ins

yalniz benden sana tavsiye is ortaminda abla, abi tarzinda konusma
resmi, kibar, guleryuzlu olmalisin..

kendini gelistirmelisin, is basvurularinda bulun ama once hazirlanman lazim
bir isveren ne duymak isterse onu soylemelisin

egitimin ve tecruben yani sira verecegin imaj çok onemli
ornegin tecrubem yok fakat su su su sebeplerden dolayi memnun kalacaginizdan supheniz olmasin demelisin
kendine guvenmelisin.. sosyal, guler yuzlu, duzenli, disiplinli oldugunu soylemelisin
al eline bi kagit kalem, internetten arastir ve çalis
avmlere git her magazaya cv'ni birak.. simdi ihtiyaç olmazsa bile ilerde olur çagirirlar..

Kesinlikle iş ahlakına sığmayan bir şey yapmışlar. Böyle insanlarla çalışmaya devam etmediğin için şanslısın. İlerde maaş vermezler, sigortanı ödemezler haberin olmaz falan... Sakın üzülme. Belki de daha iyi bir iş bulacağın için böyle olmuştur. Sakın ümidini kaybetme.

evet canım ben hiç çalışmadığı halde iş ahlakından anlamadığım halde bile bunu anladım resmen kendimi küçük düşürülmüş hissettim ve hiç pişman değilim ordan çıktığıma eminim hayırlısı buydu belkide

Kaderiminoyunu, senin başına gelen de bi pişmiş tavuğun başına geliyo nedense
Gitmekle iyi yapmışsın da keşke madem çıkarıyorsunuz haber verseydiniz de bugün gelmeseydim deseydin
Bi gariplermiş

İlk günden hemen seni çıkarmaları çok ilginç
Yanlış bi hareketin mi oldu
Abla demen dikkatimi çekti, işyerinde hanım bey diye hitap et

Neyse nasip değilmiş demek orası
Başka başvurular da bulun

Madem kayınpeder sizi görmek bile istemiyo
Gidip snein ailende kalın bi süre , kısa bir süre ama
Sonra bi kira öder bi baza alırsınız umarım

evet canım malesef öyle hiç bir işim rast gitmez benim..
yanlış bir hareetimmi oldu diye düşünüyorum ama yok eminim ki yok..yada varda ben bilmiyorm olsa olsa yanlış hareketim tecrübesizliğiden kaynaklanmıştır..ama başta önemli değil dediler bana hiç çalışmadım demiştim...şimdi ise işlerine gelmedi...dün müşteri vardı gelinlik şiparişi verilcekti patron bana şu gelinliğin kodu ne dedi bende kesinlikle bilmiyorum çünkü asla bana öğretmediler şu şöledir falan diye...bende orda bocaladım..kesin bundan böle oldu..ama bu hata değilki onların hatas bu...hani öğreteceklerdi...evet abla dedim ama sorun olsa uyarırlardı bilmiyorum..birde bana işten çıkarıyoruz demediler..başka bir yere koymak istediler oradada ihtiyaç yoktu biliyorum kutu gibi bi dükkandı..yalandan burda dur dediler....bende haksızlık olduğunu düşündüm ..çünkü bana bunu yapmalrı koydu...

Back
X