• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder ve Eşim yardım lütfen

Haklısın Valla adamın kendi kızı istediği kadar alır..konu sahibinin bunun hesabini tutmaya hakki yok..eli çok açık bize para kalmicak millete yedirmekten diyor resmen ya nekadar çirkin bir düşünce pesss..
Kimsenin hakki yok adam mal mulk yaparken yanındalarmiydı...Hem kendi babasi ne yapiyor onu sormak lazim....Gelin hanım kendi babasindan umuyormu ev...Millete dagitmakdan bize kalmiyacak düsuncesi benide şok etti...

Daha 2 aylık evlilikde ev beklentisi nedemek 10 yillik evliler var daha kiralarda oturan....Bu neyin derdi boyle....2 aylik evliliginden mi görümcelerin harcadigi gözüne batti... Bir sorun olunca kv,kp,görümce suçlu olur isde boyle gelinler adamı cıldırtir.... Sen o aileye hesap kitap yapmayami girdin....2 aylik evliyken boyleysen Allah o aileye sabir versin....Kusura bakmayin ben sizi pek iyi niyetli göremedim...Babamin soyledigini soyluyorum kız çocugu erkek cocugu gibi olmuyor hep yeri baska der,savunmasiz,fedakar olur der....Kp belki boyle düşünüp kizlarini ayri tutuyordur....

Güya burda hepimiz kadınız ama hala aramızda babanın parasının "erkeğe" verilmesi, evi yoksa hemen ev alınmasını gerekli görenler var. Helal olsun o kayınpedere ki çocuklarını kromozomlarına göre ayırmamış

20 yillik evliyim 3 sene once kendi evime ciktimm.ay ben pek safmisim once yil kp ile otur kreketida almadan ustelik
bende simdi buna sinirlendim

Benim paranın hesabini çocuklarım yapacaksa param olması daha iyi
5 yıllık evliyim iğneden ipliğe kendim aldım herseyini. Evimi de yeni aldım krediyle ve ödemek için sabah 6 da evden çıkıyorum.

Kimse size ev almak zorunda değil hanımefendi.Kusura bakmayın ama yazınız baştan aşağı falso, bir de geleceğimizden endişeleniyorum demişsiniz kayınpederiniz para harcıyor diye ya size ne?

valla babalar kızlarına daha düşkün oluyor, e seninde baban alsın madem? bi de inan birilerinden bişey beklemek kadar itici bir konu yok. adam yıllarca çalışmış çabalamış nereye kime harcayacağını sormayacak tabi

‘’Genelde iletişimin yüz yüze olanı daha sağlıklıdır, yazılanlar yanlış yerlere çekile bilinir.’’ Diyerek yazıma başlamak istiyorum.

· ‘’sinirimi bozdu bu kadın’’ yazan arkadaşa sinirini bozuyorsa okumak yazmak cevaplamak zorunda olmadığını söylemek istiyorum.

· ‘’Çalış kazan’’ diyen arkadaş yaklaşık 10 yıldır çalışıyorum.

· ‘’Kimseden bir şey bekleme diyen çoğunluk ‘’ ev konusu evlilikten önce gündemdeydi ve kayınpederim ben alacağım dedi.

· Aileme dil uzatan arkadaşlar benim erkek kardeşim yok. Olsaydı, benim ve kız kardeşlerimin 2’şer 3’er evi varolsaydı biz el birliği ile erkek kardeşime ev almak için uğraşırdık. Kirada oturmasına içimiz el vermezdi. (Görümcelerin durumunu özetle)

· Ayrıca ailemin durumu oldukça iyi.

· Ayrıca eşim ve kayınpederim aynı işyerini yani aynı keseyi paylaşıyorlar…

· Buarada korkudan yazamadığımı düşünen bir arkadaş olmuş maalesef işlerimin yoğunluğu nedeniyle yazamadım kusura bakma.

· Tanımadan açgözlülükle itham edenler olmuş canınız sağolsun…

Sevgiler…

Back