merhaba, yardımcı olursanız firkir verirseniz çok mutlu olurum.
2 aylık evliyim benim rahatsız olduğum konu kayınpederim görümcelerime yiğenlerine çok bonkör ama bence bize gelince biraz cimri. eşimin söylediğine göre herşeyi babasından destek almadan kendi yapmış ama bakıyorum 2 kızı evli yakın zamanda yiğeni evlendi. hepsinin herşeyine koşuyor. yiğenine yatak odası aldı düşünün. kızlarına zatn yaptıklarını saymakla bitmez kredi kartı ellerinde dolanıyor. geçende bana evimin bir eksik eşyasını gördü kredi kartımı veriyim git al dedi ama eşim noluyor baba ben alırım deyip geri savurdu. eşime ayrı kızıyorum zaten. baban sonuçta bu senin oğlunun evine birşeyler alabilir.tabiii bana söylemesi garip oldu. Eksik gördüğünü alıp gelebilir, yada sadece oğluna söyleyip ikisi beraber halledebilirlerdi. bana göre herkesin içinde söylemesi sadece gösteriş yapmak istemesi demek diye düşünüyorum. Buarada böyle harvurup harman savurduğu için geleceğimizden endişelenmiyorda değilim hani. Çünkü bir evimiz yok ve eşim babam yapacak diyor evi biraz zamanı var bekle diyor. Ama adam o kadr eli açık ki diğerlerinden bize birşey kalmaz gibi geliyor. Kızları zaten acayip kullanıyor. Kimsede bu çocuğun evi yok baba kardeşime ev alalım demiyor.