Kavgalarımız ve şu an ki durumumuz hakkında...

frz_85

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2012
47
0
16
İstanbul
Selam
2007'den bu yana devam eden arada ıyı arada kotu gıden bır ılıskımız var. Temmuz ayıydı ve bız bununla bır konu yuzunden tartıstık. ılgısızlık dıye adlandırıyorum ben bunu.ona gore her gun mesajlasma vs tarzı şeyler şartlar değil.bende halıyle her gun onunla bır sekılde gorusmek ıstıyorum telefonda ya da mesajla falan. Bu yuzden ıyıce ıpler koptu ve 1 aya yakın bır sure kadar ne aradı ne sordu.aynı sekılde bende arayıp,sormadım.sonra ben restı cektım.ayrılmak ıstıyorsun ve bende bu kararına saygı duyuyorum tarzında. Sonra tabı kı ufak ufak arayıp sormalar basladı, mesaj atmalar.neyse... Bır konusmadan sonra dırek 5 senenın verdıgı ve kendı ıstedıgım ıcın ona cıddı anlamda ılk defa bu sekılde bır uyarı da bulundum. Benı eger bır daha gormek ıstıyorsa aılesını alıp aılem ıle tanısması gerektıgını soyledım.cevap falan ılk basta vermedı bu konu ıle ılgılı. Kaldı kı elle tutulur bır sorun yok yanı aramızda. Ona gore benım ısrarcı arayıslarım sormalarımdan rahatsız oldugunu her seferınde dıle getırdı, yarın obur gun evlılıgımızde bunun sorun olabılecegı konusunda endıselerı oldugundan bahsettı.. Ama bunu kendısıne acıkladım her seferınde. Aynı ortamda olmamız halınde arama ve sorma durumunun zaten normal olacagını anlattım. Ama olmadı sanırım. Bayramın 1.gunu bana mesaj attı ve mesajında benı bırakmayacagını, atması gereken adımı ıkımız ıcın attıgını yazmıstı. Aılesı benı bılen ve tanıyan ınsanlar.onlara kalsa su an su dakıka gelıp ısteme,soz,nısan yapacaklar.ama erkek arkadasımın kafasında olusturdugu hedefler ya da ne dersenız deyın var. Ev almak, memur olmak vs vs gıbı. Kı hakkını yıyemem memur oldu okulunu bıtırdı evını aldı.tek ben kaldım bunu da soyledı :) dayısı ıle bu durumu gorusmus. Ve sımdı ıslerın cıddıyete bınme durumları basladı. Bu yakınlarda buyuk ıhtımalle gelecekler. Su an masallah her sey gayet ıyı. Ama yıne de danısmak ıcın sızlere bunu anlattım. Zaman zaman korkularım oluyor, ama hıc bır sekılde bana kotu bır sey yasatmayacagını ıyı gunler gecırecegımızı bılıyorum...

Son düzenleme:
sen eminsen kendinden ve sevgilinden mutlu olursunuz tabi...
sevgiliyken tartışılan konular evlenince tartışılmıyo zaten...

sudan bir sebep yüzünden tartıstıgınızın farkındasınızdır umarım,sizinki dogmamıs cocuga don biçmek olmus

Son düzenleme:
Olur böyle incir çekirdeğini doldurmayacak tartışmalar ama kanımca önemli olan uzatmamaktır. İş ciddiye binince sizde bu tartışmaları ciddiye almayın derim. Sevgilin mantıklı ve kararlı biri istediklerini yapmış. Artık mutlu olmaya bakın, aklınızda tüm soruları silin.
Mutluluklar diliyorum size :)

Olur böyle incir çekirdeğini doldurmayacak tartışmalar ama kanımca önemli olan uzatmamaktır. İş ciddiye binince sizde bu tartışmaları ciddiye almayın derim. Sevgilin mantıklı ve kararlı biri istediklerini yapmış. Artık mutlu olmaya bakın, aklınızda tüm soruları silin.
Mutluluklar diliyorum size :)

bende tartısıgımız konuların ufak tefek sacma seyler oldugunun farkındayım.o zaman zaman ısı ınada bındırıyor. ben bu ınadına anlam veremıyorum.benım degısmemı ıstıyor. konuda asırı ısrarcı olmam. bunu degıstırmeye cogu kez denedım. yaptımda.aramadım sormadım.ama o da gunluk karmasadan benı unutuyor vs vs. aramıyor sormuyor. ama sımdı o en son kı kavgamızdan sonra gayet (maşallah :) )duzgun gıdıyor.arıyor ılgılenıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…