• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga ettikten sonra bir şey olmamış gibi davranan insan

ecesoguksu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
92
5
1
25
Kavga dahi edilemeyen, etsen sonradan hiçbir şey olmamış gibi yazan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz bu tarz kişilerin psikolojilerinde ne yatıyor? Bunu benim babamda yapar hayatıma giren başka erkekler de niye bu erkekler böyle bir yol tercih eder. Dün babamla tartıştık sonra beni hiçbir şey olmamış gibi arayıp soruyor ama kavga ederken dinlemeyip telefonu kapatır. Niye böyleler?

Babanla başka erkeklerin davranışlarını aynı terazide tartma. Baba kız arasında kavga tartışma olsa da tabii ki ilişkileri aynı yerden devam etmeli. Ama sevgili eş filan erkekler kavgayı almaza yatıyorsa ya kavga sebebini önemsemiyor demektir ya da seni önemsemiyor demektir
Babamda anneme karşı genelde öyleydi😂 hayatıma giren böyle insanlar beni önemsemiyor mu bilmem de genelde tartışmak istemiyorum diyen tiplerdi. Ne oluyor bu?

Ben böyleyim.
Eşimle falan sabah tartıştığım/fikir ayrılığına düştüğüm zaman 11 12 gibi arayıp "tamam seni affettim napıyosun" dediğim olur.
İkili ilişkiler için söylüyorum boşanmayacaksam uzatmam derdimi anlatır geçerim.
Normalde de o ilişkiyi koparıp atmayacaksam (ki kopardığım öldü saydığım az insan yoktur) devam ederim.

Kavga dahi edilemeyen, etsen sonradan hiçbir şey olmamış gibi yazan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz bu tarz kişilerin psikolojilerinde ne yatıyor? Bunu benim babamda yapar hayatıma giren başka erkekler de niye bu erkekler böyle bir yol tercih eder. Dün babamla tartıştık sonra beni hiçbir şey olmamış gibi arayıp soruyor ama kavga ederken dinlemeyip telefonu kapatır. Niye böyleler?
Ee ne güzel iste uzatmiyormus adamcagiz? Ee hani babaya sizi silip atsin mi?

Ben böyleyim.
Eşimle falan sabah tartıştığım/fikir ayrılığına düştüğüm zaman 11 12 gibi arayıp "tamam seni affettim napıyosun" dediğim olur.
İkili ilişkiler için söylüyorum boşanmayacaksam uzatmam derdimi anlatır geçerim.
Normalde de o ilişkiyi koparıp atmayacaksam (ki kopardığım öldü saydığım az insan yoktur) devam ederim.
Tamam da adamla kavga edemedikten ve sorunu çözemedikten sonra devam etmenin ne anlamı var? Karşıdaki insan daha da sinirlenir ilişki zafar görür. Konuşup anlaşmak dinlemek varken bu yol sağlıklı mı? Karşıdaki insan soğuyor

Erkekler tartışma yapmayı ,uzun uzun konuşmayı sevmiyor sanırım. Ya o konuyu umursamıyordur bir an önce kapansın istiyor ya da çok umursamaz birisidir bilemedim

Ee ne güzel iste uzatmiyormus adamcagiz? Ee hani babaya sizi silip atsin mi?
Herkeste bu yorum altındaki hamilelik günlüğü yazısı çıkıyor mu? Bugün ilk kez gördüm

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-05-10-41-56-936_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-05-10-41-56-936_com.android.chrome.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 43
Ben de böyleyim kavga olmuş bitmiş sürekli deşip durmayı artık sevmiyorum hiçbir şey olmamış gibi takılıyorum hele iş yerinde mecbur öyle yapıcaz illa gerginlik oldu diye her dakika kavgayı devam mı ettirelim

Ben de böyleyim kavga olmuş bitmiş sürekli deşip durmayı artık sevmiyorum hiçbir şey olmamış gibi takılıyorum hele iş yerinde mecbur öyle yapıcaz illa gerginlik oldu diye her dakika kavgayı devam mı ettirelim
Kavga olmuyor ki bitsin😂 ya görmezden geliniyor ya kaçılıyor sonra da sabah hop hiçbir şey olmamış gibi devam

Maalesef iletişim problemleri var onların da kimse sorununu dinlememiş onlar da dinlemiyor

Karşıdaki insana yazık değil mi?
Niye yazık olsun? Karşıdaki insan durumdan rahatsızsa gelsin sakince derdini anlatsın. Rahatsız değilse o da üstünü kapatsın. Bazı konular üstünü kapatarak çözülür. Bazı konular tartışarak çözülür. Bazı konular tamamen ilişkiyi bitirerek çözülür.

Niye yazık olsun? Karşıdaki insan durumdan rahatsızsa gelsin sakince derdini anlatsın. Rahatsız değilse o da üstünü kapatsın. Bazı konular üstünü kapatarak çözülür. Bazı konular tartışarak çözülür. Bazı konular tamamen ilişkiyi bitirerek çözülür.
Söylediğim bir şey benim bir suçum yok diye örtülüyorsa anlatmama rağmen anlaşılmıyorsa sonra da üstüne umursanmadan kapatılıyorsa ne yapılır?

Back
X