Kavga ettik ve carpti kapiyi gitti..yine kocam..

lightpinklady

Bslngc:74.7 Gncl:63.2 Hedef:62 12ay
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
3.084
2.810
Yine kocamla ilgili aciyorum.. bi onceki konum gene kavgalarimizla ilgiliydi...
Su an kocam evde degil. Carpti kapiyi cikti gitti .bagristik cagristik. Evi tekmeledi yerlerde tepindi.. bebegimin o bagirdikca aglamaktan nefessiz kalisina uzuluyorum en cok da.. baska bir sehe degil. Ne dedigu laflara ne kufurlerine.. kulagimin birinden girdi birinden cikti sanirim.. Bebegimin uzulmesine dayanamiyorum...
Olayi anlatayim bugun karnim agriyordu bacaklarim kollarim halsizdi aksama dogru iyice artti bu halim. Esim eve geldi. Guzel yemek yedi bilmem ne.. dedi ki ben annemgile gidicem bi..niye gidiceksjn dedim, evlenmeden onceki bikac pantolonum vs orda onlarj alicam evden dedi. Iyi tamam dedim.. bu arada ben usuyorum batyaniyeye girdim bebek yatirmiyo bile ustume tunuyor meme istyo sanyorum o da degil falan.. Sonra neyse dedi bebek uyuynca gderm. Ohoo dedim saat 12de uyuyor ancak ta ozaman mi gidiceksin.
Sonra dayanamadim daha fazla iceriye yataga geldim uzandim kizimi da babasiyla birakrim. Sizmisim resmen. Iki kere kizimi getirdi uyuycak heralde diye meme vermem icin. Meme yiyo ama yatakta emeklemeye calisiyo birakip. Bir de bi zamandr huy edinmis tek memeyle oyun oynuyor engelleyemiyorum ucunu cimcikliyor cevrmeye calsyor falan. Kapatsam da aciyo elini sokuyo falan neyse.. ben uyuklarken kizim meme emiyodu ustume tunemis bi bicmdeydi gene yani yan yana yatiyor degildik. Esim de yanimiza uzanmisti. Birden cimcikledi yine kizim ben uyuyor gibiydim zaten halsizlikle. Canimin acisiyla cocugu kollarinin altndan tutup kaldrdm havalandirdm sert oldu braz kiziim napiyosun diye yan tarafa koydum hizli yaptm bu hareketi..Esim cocugu firlattn dedi kizdi aldi bebegi salona gitri. Cocuk aglamamisti etmemisti babaai goturnce meme iatedigi icin uyumak istedgi icin aglamaya basladi. Getir ya meme istyor,diye bagirdm ,gene firlat diye mi falan dedi.. sonra kalktm kucagndan almaya cabalarken vermemek icin bana tekme savurdu falan. Bak pisman olucagin seyler yapma dedim. Sen kimsin ki lan benim cocugumu firlattn dedi ..firlatmadim karanlikta gormemissin kaldrdm koydum cocuk elimdeydi canim cok acidi falan dedim. .. cocuk o ara bagrismalarimzdan dolayi katila katila agladi.. 1yasina girecek bu arada kizim ve herseyi anliyor.. :KK43: Bana bak bu cocuga bisey olursa seni oldrurum bile dedi bagira bagira.. ben sanki yabanciyim ya deli midir nedir... cocuk cildiriyo bu arada.. korktum acikcasi.. bisey yapar diye dusunuyorum bi yandan. Sakinlestirmek istiyorum onu bi yandan. Ama bebek agladikca babasi iyice cildieiyor.. Bak sen bagirdkca aglyo sus falan dedim .. ne yani herseyin sorumlusu ben miyim diye duvar yumrukladi tekmwledi falan. Ya .. aglayan kipkirmizi bi bebek ve deliren kriz geciren bi adam.. ben napcagimi sasrdim. Git anana en iyisi hadi dedim.. sonra neyse iste bagira cagira kufurler ede edeee ede gitti..
Kizim ne bende sustu o ara ne babaai alinca sustu. Babasi bana bagirdi diye resmen cildrdi. Ben o durumda bile,bak kizim baban da ben de sana bagirmadik biz oylesine sinirlendik senle alakasi yok smdi duzelcez bak ...falan diyordum..hatta babasi giderken de cocuk kucagimda arkasndan bakakaldik cunku kizim bakmak istedi. Kapi acilinca oraya gitmek bakmak istyor gelene gidene ..
Uzgunum kisacasi..
Tek damla aglamadim bu sefer. Su an nerede bilmiyorum. Bi keresinde kavgamizda cekip gitmisti. Aradigimda arabanin hiz sesi duyuluyordu telefonda 170le gidiyorum falan demisti... simdi kim bilir napiyor..
Cok uzgunum kirginim kizginim... evden gitmesi hayirli mi oldu bilmiyorum o sinirle napardi blmiyorum..
Cocugu 1saatcik idare edemedi, isleri varmis yapamamis ona soyleniyordu kavga oncesi.. ayrica geldiginden beri surati asikti. Ne oldu dedim 40 kere, paramiz yok aylik kredi harcamamis su kadar olmus diyip durdu. Napcaz ne etcez falan filan.. her ay limiti asiyoruz zaten simdi niye takildin falan dedm. Hatta hastaym gtrm dizine yattim ona da moral olsun bana da diye.. mutlu aile tablosu cizdik 2saat once...
Deneyimleri olanlar,careyi bulanlar kari koca iliskileri super olanlar bana yazin..ben beceremiyorum bu evlilik isini galiba...

Bence esinizin bir uzman yardimi almasi sart. Ben bu kadar öfkeli insanlari hic ama hic normal bulmuyorum, korkutucu.. Bir de daha tazecik bir tohum, minnacik bir can büyüyor o evde..Bence uzman yardimi alin,baska türlü düzelecegini sanmiyorum, ki ama insaallah düzelir ve cok mutlu olursunuz..

cocuga o kadar cok acidim ki.. yazik ya geecekten yazik , yapmayin arkadasim boyle evliliklerde cocuk falan
yazik gunah ufacik bebeye yasadiklarina bak
Siz mi ben mi vallahi ben de uzuluyorum. Ben artik bi tek cocugumu dusunuyorum. Onceden boyle degildi bebek oncesi. Bebek 2aylik olduktan sonra basladi bu oraya buraya tekme savurmalar yumruk atmalar falan.. nedenini ilgimi azaltmama bagladim. Ama cocugum zor bi bebekti sakin degildi hala da oyle degil, bebege ayirdim tum vaktimi ilgimi. Eve bakamadim,yeri geldi yemegi yapmadim esimle ilgilenmedim ..kendimi kizima adadim... Ama bu is boyle olmaz diyip tavizler de verdim ailesiyle gorusmuyordum gorusmeye basladim.. ama esim onceden daha iuiymis. Taviz verdikce tepeme cikti resmen ..

geçen seferde eşinize kızıp çocuğa bağırmıştınız. şimdi sertçe kaldırmışsınız.
destek mi alsanız karı koca.
Evet haklisiniz. Vicdanim hic rahat degil :KK43:
Esim isinde bunaliyor eve yansitiyor. Ben tum gun yoruluyorum ferahlamak istiyorum.. ikimizin de bir alani yok ferahlamak icin.. birbirimizden medet umup yaniliyoruz..

Bence esinizin bir uzman yardimi almasi sart. Ben bu kadar öfkeli insanlari hic ama hic normal bulmuyorum, korkutucu.. Bir de daha tazecik bir tohum, minnacik bir can büyüyor o evde..Bence uzman yardimi alin,baska türlü düzelecegini sanmiyorum, ki ama insaallah düzelir ve cok mutlu olursunuz..
Bilmiyorum.. duzelir miyiz ..
Bebegime cok uzuluyorum. Belki hafizasi gelismedi henuz belki hatirlamiycak ama ya bilincalti ne olacak.. nedenini bilmedigi sekilde korkmasi guvensizlik hissetmesi olursa ya ilerde.. bilincalti dahi temiz kalsin istyorum ..

Evet haklisiniz. Vicdanim hic rahat degil :KK43:
Esim isinde bunaliyor eve yansitiyor. Ben tum gun yoruluyorum ferahlamak istiyorum.. ikimizin de bir alani yok ferahlamak icin.. birbirimizden medet umup yaniliyoruz..

bunlar bahane değil ama zira çocuklu hayat böyle hepimiz bunaldık tuvalete gidecek vakit bulamadık vs vs. siz sanırım karı koca çocuklu hayata ayak uyduramıyorsunuz.
sen fazla büyütüyorsun eşinde fazla sorumsuz. çocuğunuz var dolayısıyla o eşyalar kimbilir kaç zamandır anasında çok mu aciliyeti vardı gitmesinin. çok saçma geldi bana.

Bence sizin psikolojik destek almanız şart esinizi de bu hale getiren siz olabilirsnz çünkü küçücük yavruya bile zarar verebilen biri eşine karşı da kendisi suçludur ki eşiniz sizi uyarmş sonra da iyi anne baba karı koca olun lütfen üzüldüm o küçük meleğe benim kızım olacak pamuklara sarardım heralde

Bence sizin psikolojik destek almanız şart esinizi de bu hale getiren siz olabilirsnz çünkü küçücük yavruya bile zarar verebilen biri eşine karşı da kendisi suçludur ki eşiniz sizi uyarmş sonra da iyi anne baba karı koca olun lütfen üzüldüm o küçük meleğe benim kızım olacak pamuklara sarardım heralde

Zarar veren demissiniz... evet kabul ediyorum canim acidi ve birdenkaldrdim yan tarafima koydum sertce. .. zararsa kabul..
Peki esimin cocugumun yaninda bagrmalari aglatmasi zarar degil miydi. Bebegim kendini suclu hissetti resmen :KK43:

Bence tek sorun es de degil. Siz de cocuga sert davranmissiniz. O da sozde cocugu dusunmus ama daha cok korkutmus. Ikinizinde daha sakin kalmasi lazim. Sakinlesip araniz duzelince ben hata yaptim. Birbirimizi daha sakin uyaralim. Boyle cocuga daha cok zarar verdik diye anlat.

Bence bütün sorumluluk eşinizin üstünde ve zorlanıyor kredi olayını dert etmiş cunku kredimiz artmis ne yapcaz nasi yettircez gibi seyler soylemis esiniz ve siz her ay limitleri asıyoruz zaten diyip gidip yatmanız umursamazca olmuş biraz masraflarinizdan kisabilirsiniz bir kadın olarak esiniz parayı yettiremiyor gibime geldi ve bide çocuk var çocukta bi masraf bezi var maması var şu su var bu su var. Eşinizin kafası bunlarla dolu yetmediğini gördükçe ve sizdende destek gormedikce (maddi bile degil manevi destekten bahsediyorum )size karşı agresiflesiyor büyük ihtimalle haklı da . 2 tarafta çocuğunun iyiliğini düşünüyor bir süre yapıcı olsanız eşinize tatlı dillı olarak daha alttan alsanız? Belki sizin, esinizin ve en onemlisi bebeginizin yararınıza olabilir.

Son düzenleme:
Ayy inanin cok uzuldum gozlerim bile doldu kizimda oyle aglardi esimin sacma sapan huylarindan bizdede cok oldu oyle cok pimpirikli babalarda oluyo bu durumlar hicbisey demeyin yapmayin bn hep sakin kalarak sessiz kalarak durumu toparlardim bnde bagirsam daha kotu hal alirdi eminim bebek birazda buyusun oda anlicaktir hatalarini .Rabbim yardim etsin kuzucuga yazik sakin bi sekilde esinle konusmayi dene bnce...

Zarar veren demissiniz... evet kabul ediyorum canim acidi ve birdenkaldrdim yan tarafima koydum sertce. .. zararsa kabul..
Peki esimin cocugumun yaninda bagrmalari aglatmasi zarar degil miydi. Bebegim kendini suclu hissetti resmen :KK43:

Olayı alevlendiren siz olmuşsunuz onu diyorum oda zaten maddi yönden belli ki sıkıntı da imiş erkekler öyledir yani parasal yönden yetersizlik oluşunca haliyle direk kendini suçlar sizde öyle harket yapnca bebeğe tuz biber olmuş tartışmann boyutu değişmiş bana duvar yumruklama v.s de maddi sorunlardan dolayi yapılmış bi hareket gibi geldi lütfen daha ılımlı olun hem eşinize karşı hem bebeğinize karşı tatlı dille.anlatn eşinize de herseyi sakin olmaya çalışın eminim oda düzelicektir

Ayy inanin cok uzuldum gozlerim bile doldu kizimda oyle aglardi esimin sacma sapan huylarindan bizdede cok oldu oyle cok pimpirikli babalarda oluyo bu durumlar hicbisey demeyin yapmayin bn hep sakin kalarak sessiz kalarak durumu toparlardim bnde bagirsam daha kotu hal alirdi eminim bebek birazda buyusun oda anlicaktir hatalarini .Rabbim yardim etsin kuzucuga yazik sakin bi sekilde esinle konusmayi dene bnce...

Sanirim bunu yasayanlar anliyor.. kendimi o kadar suclu hissediyorum ki. Bebegim bende susardi. Bende aglasa bile gene bende susardi. Hic susmadi aglamaktan mahvoldu. Gozyaslari aktikca sustum bisey demedim bak baban da burda ben de burdayim bak yok bisey falan.. cocugu da sakinlestirmeye caliaiyorum. Babasi da belki yola gelir diye umuyorum. .. :KK43:

Olayı alevlendiren siz olmuşsunuz onu diyorum oda zaten maddi yönden belli ki sıkıntı da imiş erkekler öyledir yani parasal yönden yetersizlik oluşunca haliyle direk kendini suçlar sizde öyle harket yapnca bebeğe tuz biber olmuş tartışmann boyutu değişmiş bana duvar yumruklama v.s de maddi sorunlardan dolayi yapılmış bi hareket gibi geldi lütfen daha ılımlı olun hem eşinize karşı hem bebeğinize karşı tatlı dille.anlatn eşinize de herseyi sakin olmaya çalışın eminim oda düzelicektir
Bilmiyorum... umarim duzelir. Su an nerde onu bile bilmiyorum. Cok uzgunum.. bebegime de keske oyle yapmasaydim. Ama yorgunluktan hasta gbiyim halsizlikten sizmisim resmen birden can acisiyla ne oldugumu sasirdim.. :KK43:

Sanirim bunu yasayanlar anliyor.. kendimi o kadar suclu hissediyorum ki. Bebegim bende susardi. Bende aglasa bile gene bende susardi. Hic susmadi aglamaktan mahvoldu. Gozyaslari aktikca sustum bisey demedim bak baban da burda ben de burdayim bak yok bisey falan.. cocugu da sakinlestirmeye caliaiyorum. Babasi da belki yola gelir diye umuyorum. .. :KK43:
Cook iyi anliyorum aynilarini yasadim o anda cok korkuyo bebekler yukses ses bi hareketlilik oluyo bilmedigi bisey yavrum kiyamam ya.InsaAllah hatasini anlarda gelir babasida

Cook iyi anliyorum aynilarini yasadim o anda cok korkuyo bebekler yukses ses bi hareketlilik oluyo bilmedigi bisey yavrum kiyamam ya.InsaAllah hatasini anlarda gelir babasida
Bide kendini suclu hissetme o anki aciyla bi refleksle oyle yaptin yoksa hngi anne ister cocuguna oyle yapsin herseye biz katlaniyoruz abartmasalar keske esler

Canın acıdı ve sertçe yan tarafına koydun. Eşin de sinirlendi bu duruma çünkü belli ki baya sert koymuşsun.
Tamam anlıyorum can acısı ama bunu küçücük bebeğe de şiddet uygulayarak tepki verme. Yaptığın bariz şiddet uygulamak.
Eşinin sinirlenmesi normal ama tabi bu kadar abartması anormal. İkinizin de psikolojik destek almanız gerekiyor bence. En öncelikle senin!

Çocuklu hayat sizi de eşinizi de fazlasıyla zorlamış anladığım kadarıyla. Sinirler yıpranmış, tahammül gücü azalmış.. Her ebeveyn çocuk sonrası yaşayabiliyor bu sinir bozukluklarını ama bunun dozu çok önemli bence. Siz çift olarak bunu biraz aşmışsınız sanki. Size yardımcı olabilecek biri varsa bir süre yardım almanız iyi olabilir sanki.

X