Bebek Beslenmesi Kavanoz Mamaları ve Mamalar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende çok kullanılmaması taraftarıyım ama malesef bebekler hazır gıdaları daha çok seviyorlar bence biraz sabırlı olunmalı ve evde yapılan gıdalar verilmeli ben elimden geldiği kadarıyla öyle yapıyorum ve emzirmeye devam ediyorum. dışarıda veya misafirlikde yardımcı olabilirler sık olmamak koşuluyla bebeklerimiz için herşeyin en iyisi...

sabah işe gitmeden 1 saat önce kalk. meyvesini çorbasını yogurdunu hazırla bakıcısı sırayla versin
ben öyle yapıyorum meyve püresi 2 saat falan buzdolabında beklemiş oluyo ama napalım annem yaşlı bide onunlamı uğraşsın.bişey olurmu sizce kızlarrr

kaç gündüz bebeğim hiçbirşey yemiyor sanırım dişlerden ama artık her şeyi deniyorum hero baby kavanoz mama aldım sebze yemeği ve içinden kıl çıktı şaşırdım kaldım

benim kızımda evde hazırladığım püreyi kesinlikle yemiyor püskürtüyor kusuyor ama hazırının tadı berbat olduğu halde onu severek yiyior deli oluyorum.

mümkün oldugunca hatta hiç yedirmeyin bence katkı maddeleri var organik yazdıgına bakmayın o kadar uzun son kullanma tarihi yazan bir kavanozda organik ve katkı maddesi olmayan hiçbir yemek meyve püresi olmaz.zaten bir yaşından sonra evde pişen yemekleri yiyorlar dengeli benslenmek bebeklikten başlıyor bence 1 yaşına kadar ben şekerli ve tuzlu katiyen birşey vermedim sebzeleirni meyvelerini evde hazırladım bir çay kasıgı sızma zeytinyagıyla mevsim sebzeleri kıyma,balık...

yazın domates yapıp soklama yontemıyle kavanozlara koyup 1 yıl kullanıyorum ve hıc bısey olmuyor... bu mamalarda aynı yontemle hazırlanıyor.. ben sadece mılupa ve hıpp markalarına guvenıyorum doktorlarda bunları tavsıye edıyorlar zaten.. bu kadar abartmanın anlamı yok...

hiçbir şey yemeyen çocuğunuz sadece bu kavonozları yiyorsa sizde kuzu kuzu verirsiniz bana dr umuz dedi kavonozlarda bi sakınca yok diye tabi ki herkes evde yapılanı yedirmek ister ama yemiyorsa bebek elden ne gelir ben sebzeleri bırakın çarşıdan almayı kendim yetiştiriyorum ama yemiyor kavonozu yiyor du ne gelir elden şimdi onu bile yediremiyorum

canım bende kullanmıştım doktorumuz pek onaylamadı zorda kalmadıkça vermemeye çalış dedi..sonra evde hazırlamaya başladım içine bebe bisüvisi ve pekmez atıp rondodan geçiriyordum..benimkiler çok sevmişti bence tadı da çok güzel oluyo ve daha sağlıklı.. üstelik pratik hazırlaması çok uğraştırmıyo..

Son düzenleme:
valla durum biraz abartılmış gibi geld bana. bizim marketten pazardan aldığımız elmalar armutlar hormonlu. bi elma nasıl o kadar büyük ve şeklen yusyuvarlak olabilirki:)kendin hazırlıcaksan organik sebze pazarından al tamam derim ama onun dışında kavanoz mamaları tehlikeli dye bi iddia atmayalım ortaya

Gerçi bu konu çok eski açılmış şimdiki meyve püreleri buzdolabında açılınca anca 2 gün duruyor hemen bozuluyor zaten üzerindede yazıyor ben veriyorum sevdiği bi marka var zaten çok sıkda yemiyor ya yoğurduna katıyorum yada bebe bisküvisiyle veriyorum çokta besleyici bence...her hazır şeyi zararlı demek yanlış olur evde hazırlancaksada cam rende olmalı blendar vitaminini öldürüyor

Walla sana katiliyorum gida teknisyeniyim bende, pazardan al kendin yap usulu guzel evet arkadaslar ama gubresi ilaci toplanma kosullari derken saglikli oldugunu cok iddia edemiyorum ,organikler tabiiki bi derece daha iyi, kavanozda daha iyidir diyemem tabiki ama bu kadar kati olmayin. Sizler annelerimiz milupayla vs buyumedi asiri olmamak kosuluylA bende veriyorum kavanoz elma armut purelerine bayiliyo kizim masallah cokda saglikliyiz.

Benim kızım henüz 2.5 aylık 4 ,5 dan sonra bende ek besine geçmeyi düşünüyorum bu kavanoz mamalarını vermeye nezaman başlıyayım çok sık olmamak kaydıyla verilmesi bencede zararsız sonuçta organık dıo umarım güvenilirdir..

Cok fazla icerik okumaya basladim ve ben guveniyorum kavanoz mamalarina. Dusun annelerimiz tursu yapiyo komposto yapiyo hava almayan kavanozda 2 yil saklaniyor buda oole bisey ben surekli mamayla besledigim icin 4ayina girdi basladim elma suyu ile sonra kavanozlara gectim ozelliklede meyvelisini cok seviyor hatta su an yogurda corbaya bile basladim ama icin rahat olsun tazesinin yerini tutmaz ama gayetguvenilir. Sadece bilgi milupaninkilerin tatlilari acildiginda su oluyo dolapta 2 gun bekleyebiliyo acilinca ama milupa sulaniyo cok bebelac tan baslayabilirsin

dısarıda arada ıyı ama sureklı evde mevsım meyvelerı varken cokta tercıh etmemelı dıye dusunuyorum.gerci artık hersey hormonlu ne meyve gercek ne sebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…