Sandviç - Kanepeler Katmer Gözleme ve Güveçte Kaşarlı Menemen İle Kahvaltı Sofram-Söke Un Sponsorluğunda

Her zamanki gibi diyecek söz yok Başarılar Benicim.

Be_Ni sen de varsın yarışmada.Nasılsın canım?Katmerin harika görünüyor.Bizim evde çok sık yapılır.Gerçekten reçelle nefis oluyor.Yani ben öyle seviyorum.Güveçte menemeni deneyeceğim diğer yarışmacı arkadaş da yapmış.Kahve fincanlarınına bayıldım.Yanındaki şekerlerin hepsi de benim olsun mu lütfen.Civcivin de çok şirin.Sanki sırt üstü yatmış da ameliyat ediliyor gibi duruyor. Harika bir sofra.Başarılar dilerim canım.

Evet nerelerdesın sen bakım cok sık gırmedıgım ıcın yorum bırakamadım donmene sevındım cnm tesekkur ederım yorumlarına cıvcıvı hıc oyle dusunmemıstım benım kızlara degısıklık lazım arada surprız kahvaltı ıstıyolar

Buradayım işte.Sağol canım.Bakış açısı işte buradan öyle gördüm civcivi. Ortaya böyle güzel şeyler çıkarırsan sürpriz kahvaltı istemekte haklı kızların:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…