- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Beniiiii , yine yaptin yapacagini
Sunumlarin ve resimlerin sahane
Harika bir sofra olmus canim ,cok begendim
Ellerine saglik ,basarilar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederımHarikaaaa :)
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim.
Cok tesekkur ederım cnm begenmene cok sevındımBeni beni bihterim gelmiş hoşgelmiş
Beniciğim yine çok zarif bir sunum ve fotoğraflamalar olmuş,peçetelerini bile afiyet olsun yazısından seçmen ince bir düşünce,o güveçteki kaşarı çatalla sündürmen falan,katmerin,masan,tabaklardaki sunumun herşeyin çok güzel canım,her zamanki gibi harikasın,emeğine sağlık canım.yarışmada başarılar dilerim![]()
Cok tesekkurler dıoneebasarılar tatlım
Cok tesekkur ederımKatmermemleketimin milli tadlarından sayılır :)
Ellerinize sağlık,sunumunuza bayıldım
Yarışmada bol şans diliyorum![]()
bayıldım sunum yapılış eminim ki lezzetlidir ellerinize sağlık
Cok tesekkur ederımoyum size başarılar![]()
Sende dünden razıymışsın.
Tabı hatta evvelsı gundenSende dünden razıymışsın.Biz laf olsun diye dediydik.İlla katılman mı lazımdı
![]()
Vay uyanıkTabı hatta evvelsı gundensız benım arkamdan konusurken benım sofram coktaaan hazırdı
![]()
Tabı ogrenmelısın bunları bu madalyalar bosa alınmadı kızııımmmVay uyanıkHiçte kıskanmadım soranı
![]()
Hepsi yemek yarışmasından mıTabı ogrenmelısın bunları bu madalyalar bosa alınmadı kızııımmmdaha yenısın ben 1 yılı devırdım buralarda
![]()
Cidden ya, kaç gündür hiç fark etmemiştikSenin niye sponsorun yok şükürler olsun bir kusur buldum![]()