slm arkadaşlar ben aylardır girmiyorum bu siteye..beni azıcıkda olsa tanırsınız çeşit çeşit dertlerimi yazdım buraya ama bu defaki çok farklı gönül derdi ...kocamla yıllar evvel biten evliliğime son noktayı koydum 2 yıl evvel resmiyette bitmeyen ama faaliyette biten evliliğim 1 yıl evvel resmen bitti.....artık özgür ama dahada canı yanan bi kadınım....5 ay 18 gün evvel biri çıktı karşıma aslında onu yıllardır çok iiii tanıodum ama aramızda hiç birsey olmamıştı...5 ay evvel ise bir kıvılcımla basladı evvel ve biz dul bi kadında olsam çıkmaya başladık....ben onu çok sevdim yıllardır kimseyi sevmemiştim 7 yıldır tehditle giden bi ilişkiyi evliliği bitirmiş sudan çıkmış balık gibi gezerken ona körü körüne bağlanmışım...o beni benim sevdiğim gibi sevmedi bunu biliyordum...ama kör topal gidiodu işteve 2 gün evvel herseyin bittiğini başka birini çok sevdiğini ve kızın bundan hamile olduğunu evlendiklerini söyledi aynı mahallede oturuyoruz...öyle bi gittiki sanki hjayatıma hiç girmemiş gibi...ve o kızı öyle bi sevdiki hep sevmiş gibi....benim gözümün içine baka baka el ele kol kolalar....evlilkleri mutlulukları o kadar büyük ki film karesi gibiler...tabi ben kıskançlıktan ölüyor aşk acısıyla kıvranıyorum..ama onu çok seviyorum....nieeeee onu seviyor nie bana saygı duymuyor en azından ben varken onu görüoken biraz daha dikkatli davranmıyor.....kızlar bu aşk acısı nasıl biter onu nasıl unuturum ...yalvarırım yardım edin dayanamıyorum..hergün ağlıyorum...ölmek istiyorum....ne olur yardım edin neler yapabilirim..ne olur
Öncelikle şunu söylemeyelim canım arkadaşım, ucuz atlatmışsin gözün aydın, şöyle düşün bu iş çok daha farklı sonuçlanabilirdi, sen evlenebilirdin ve o seni gözünü kırpmadan defalarca aldatabilirdi, bu sefer hayatın daha çok cehennem olmazmiydi. Sen sadece 5 ay yaşamışsin, öyle kişi var ki 6 sene bi ilişki devam ediyo, ama bitiyo, gel sen onun acısını düşün. Ama insan herşeye alışıyo, en bitmez dediğin acılar bile kül oluyo. Biraz kendine gel. Ve ben ne yapıyorum diye düşün, ne için ağlıyorum de, değer mi sence senin arkandan bin dolap çevirmiş bi adam için soruyorum sana???
gece gece cok üzüldüm
ama böyle ahlaktan yoksun edepsiz biriyle evlensen ne olurdu ki
ne hayr gelebilirki böyle birinden?
kimsenin ahi kimsede kalmaz...
insallah unutursun karsina hayirli biri cikar sende mutlu olursun
ama sana ufak acizane bir tavsiyem karsina cikan kim olursa olsun resmiyete dökmeden
hayati paylasma...birakmasi kolay ama geride kalani toparlamasi zor oluyor..
Rabbim mübarek muharrem ayinin yüzü suyu hürmetine acilarini sarsin..yar ve yardimcin olsun.
Zaman her şeyin ilacı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?