• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

katlanamıyorum artık

önceki konularını bilmiyorum.. ama sorunlu bir evlilik geçirmişsin.. o evlilikleri mecburiyetlerin sonrasında özgürlüğüne kavuşmuşsun ve o anda sana ilaç olmuş bu kişi diye düşünüyorum..bence bu kadar seviyor olmanın sebebi sadece bu.. özlediğin duygular sanırım.. o insana gelince, Rabbim her şerin içine büyük bir hayır koyar.. biz dışardan bakanlar için o hayırı çok net görebiliyoruz.. fakat sen taze acınla azcık geç farkedeceksin.. sanırım doğanın da kanunu bu.. bence üzülmemelisin.. çünkü seni hak etmemiş.. sevgine saygısı olmamış ve sana da.. umarım bu duygu çöküntüsünden bir an önce kurtulursun..

cnm hislerime gerçekten tercüman olmussun....evet boşluktan ona sarıldım birazda fazla kaptırdım kendimi galiba..sonuç bu çöküntüye uğramış darmaduman olmus ben...o beni çoktan silmiş zaten hiç birseyime saygısı hatta tahammülü yok..anca gözümün içine baka baka onla o kadınla.....umarım ona inat unuturum onu

bırlıkte oldugunuz sure ıcınde hayatında baska bırının olduguna daır hıc mı bırsey yakalamadınız ya da kuskulanmadınız ...
cok yazık olmus gercekten ama kımsenın ahı kımseye kalmaz ondanda bunun acısı cıkacaktır mutlaka...
umarım kısa zamanda toparlanırsın canım

görsemde anlasamda görmedim anlamadım inanmak istedim belkide sadece onu istedim...benim onu sevdiğim gibi sevmediğini biliyodum ama sevgisi var die düşündüm öyle hissettim belkide beynime kalbime oyunlar oynadım....ama yanılmısım...asla evliliğini yada bebeği için ah etmiomm ama bana yaptıkları içini her gün acıtsın her gün pişmanlıktan kıvransın uyuyamasın mutlu olamasın canı benim kadar benden beter yansın....ve gerçekten 5 ayımın hesabını versin bana....tek dileğim bu

adamın yaptığı adilik ona lafım yok. ama siz evlilik atlatmış, muhtemelen o zaman çok daha büyük sıkıntılar çekmiş birisiniz 5 aylık olayı da atlatırsınız diye düşünüyorum. sorun şurda ki öl dese ölürdüm diyorsunuz, körü körüne bağlandım diyorsunuz. sizinle birlikteyken mutlaka şüphe çekecek birşey yapmıştır, mutlaka bi pot kırmış, bi falsosu olmuştur. demek ki çok sevdiğinizden hiç aklınıza getirmediniz. herkesi kendimiz gibi görmeyelim. o evlenmiş mutlu mutlu gezerken siz niye öyle haketmeyen biri için ölmek istiyorsunuz? sevmekten de öte yapılanları kendinize yediremiyorsunuzdur. ama kendinizde sorun aramayın, zaten ahlak sahibi biri olsa him sizi hem şuan evli olduğu kişiyi aynı anda aldatmış olmazdı.

aynen cnm çok seviyorum bu doğru ama bana yapılanları gülerek sinsice hiç birsey olmamış gibi soğuk bi telefonla beni terketmesinide yediremiyorum kendimi...sonuçta kadınlık gururumu kırdı demin ki msj yazdım görmek anlamak bilmek istemedim zaten o kadar tatlı dili vardı ki ve ben ona o kadar aşık hemen yumusuyor kaldığımız yerden başlıyorduk.... ben sözüm ona guya ilişkime oda oyununa.....haketmiyor biliyorum ama ALLAH kahretsin ki hala seviyorum

Birincisi, evlenip boşanınca bekar sayılıyosun canım, sonrasında tabi ki boşandıysan istediğinle çıkabilirsin.Ne yani evlenip boşandın diye bütün herşey bitmiş mi sayılıcak. :) Sonrasında ,eski eşinle de severek evlendiğini düşünerekten diyorum ki , onu nasıl unutup başka biriyle görüşmeye başladıysan, bu adamı da unutabilirsin.Sadece birazcık zamana ihtiyacın var.Ayrıca adam evlenmiş artık,bırak onu sevmeyi, aklına bile getirme o adamı.Çünkü artık sana hiç bi faydası olamaz.5 ay da bu kadar sevmene şaşırdım doğrusu.Eski eşinden neler yaşadığını düşünüp, insanlara hemencecik güvenilmeyeceğini öğrenmiş olmalıydın.Belli ki adam seninle boş vakitlerini geçirmiş, diğer bayanla da görüşüyomuş.Sen sen ol bundan sonra hayatına giren erkeklere hemen güvenipte aşık olma. Gerçi aşık olup olmamak insanın elinde değildir ama hiç olmazsa değer gördükten sonra sevgini çoğalt.Bu arada yaşın kaç , merak ettim. Aşk acısı falan gelip geçici şeyler :) Önemli olan değer verdiğin insandan değer görmek.

cnm ben o kadar kötü şeyler yaşadım ki evliliğimde belki karşıma kim çıksa bunun gibi ona aşık olabilirdim çünkü gerçekten sevmeye sevilmeye aşka ihtiyacım vardı...kocamı sevmeden evlendim orası çok uzun hikaye çok karışık ama sadece bizim tehditle sürdü....bu sahısı daha evvelde tanıodum ama aramızda asla böyle birsey olmamıştı birden oldu..ve ben sudan çıkmış balık gibi kaldığım dönemde onun ilgisini kaptırsım kendimi 5 ay 16 gün gibi kısa bi sürede tüm hayatım o oldu.. çünkü 7 yıldan sonra çıka gelmiş bi nimetti benim için....aşka küsmüssen psikolojim erkeklere güvenmiyorken ve bir daha asla mutlu olamam diye düşünürken ama yanlış kişiymiş..dahası çok kötü oynamış benle.....dediklerin mantıklı ama şuan mantığım devre dışı..yaşım 25 bu arada

burda sana söylenenleri sen zaten biliyorsun aslında.
ama başka birilerinden duymaya ihtiyacın var.
tıpkı geçeceğini bildiğin gibi.
herkes aşk acısı çekmiştir. ama geçer gider kimse kimsenin derdinden ölmez.
senin aslı canını yakan onsuzluk değil. onsuz tabiki yaşayabilirsin. sen de biliyorsun.
seni, duygularını zaaflarını kullanmış olması ve başkasıyla evlenip sana nispet yaparak
kendini değersiz hissettirmesine dayanamıyorsun.
çok adi bir adammış. nasıl sevebilirsin böyle birini ya. kendine gel. kafanı topla.
yaşadıklarına geç bi karşıdan bak bakalım ne göreceksin.
burdan hiç de sevilecek biri görünmüyor yani.
sen de kendini kötü hissetme. herkes hata yapıyor hayatta. hepimiz neler yapmışızdır. herşey geçip gidiyor.
kendi hayatına sahip çık onurlu ve dik duruşunu bozma.
sen onu umursamadığında ve adam yerine koymadığında o zaman onun cezası başlayacak canım. hiç merak etme.
ama rol yaparak değil gerçekten onu içinden attığında bunu ona hissettirebilirsin.

cnm süpersin yazdıklarını defalarca okudum ve gerçekten çok doğru....içimi okumussun adeta...sana çok teşekkür ederim ve cnm dediklerini yapmaya çalışıcam gerçekten....çok saol inş sürüm sürüm pişmanlıktan kıvranıp bana geldiği güünüde görürm..gerçekten cezasını çekmiş olsa bir nebzede olsa rahatlarım..saol cnm

nasıl ki zamanında kocanı sevmişsen (bilmiyorum zorla mı) nasıl ki sonrasında bunu sevdin mutlaka ki başkalarını da seveceksin senin asıl kaldıramadığın bence dul da olsam diye belirttiğin durum ,seni dul halinle lütfedip kabul etmiş olması senin ona o kadar bağlanmadı sağladı o yüzden bu acıyı çekiyorsun

dul olmak bi özür bi hata bi yanlış değil önce bunu kendine kabul ettirmelisin herkes evlenip ayrılabilir bu çok doğal o zaman sana dul diye yaklaşmayanları sen önemsemeyecek hayatına sokmak bile istemeyeceksin

ama şunu anlamadım aynı mahalledeyseniz nasıl anlamadın duymadın en azından çevreden hamile bırakması için görüşmüş olmaları gerekiyor bu da duyulurdu heralde

zorla cnm eşimle tehditle..3.üncü sayfa kadın haberleri gibi birseydi yaşadıklarımız..çok ayrı ve uzun hikaye......cnm belki gerçekten anladım belki süphelendim ama bana o kadar yalın ve o kadar doğrucu geliyordu ki gözlerimin içine baka baka bu kadar güzel rol yapabilir mi bi adam ya bu kadar sahte bu kadar adi ve bu kadar düşmanca bi kadınla oynayabilir mi..ve hala canımı yakıyor hala...gerçekten oscarlık oyuncuymuş..başka ne diyebilirim ki ne denir ki....

Canınızı yakmak istemiyorum ama sanırım zaten sizinle birlikteyken o kadınla birlikteydi..

Eski eşinizden dolayı zaten yaralı olan yüreğiniz daha da bir yaralanmış.
.Demek kolay belki ama inanın geçecek ve çok mutlu zamanlarınız gelecek..
FAKAT lütfen bundan sonraki tercihlerinizi doğru bir şekilkde yapmak için gayret edin..
Yüreğinizle duygularınızla değil mantığınızla hareket edin..

inşallah rabbimden zaten artık mululuk istiyorum....canımın acısının geçeceği ve o zaman artık mantıklı hareketler yapma zamanımı bekliyorum..tabi canımın acısı geçerse nu içimi yiyip bitiren ben darmadağın o mutlu psikolojisi geçerse bende artık ...mutlu olmk istiyorum...inş

Kendinde diyorsun ya sudan çıkmış balıga döndüm diye. Aynen öyle evlilğini bitirdikten sonraki pskolojinle onun seni sevdiğini ve bi okadar az olan ilgisine baglandıgını zannetmişsin.. Yanii aslında bunları normal bir pskoloji ile yaşadıgını sanmıyorum.. Boşverrr gidernn gitsin Kendini toparlamaya bak..Seni iyi hisseden şeyleri yap,Kendinii dinlenmen sana faydalı geleceğini düşünüyorum.

kendimi dinledikçe o 5 ayı kendimi aptal yerine konuşumu beni kullandığı geliyo9r daha beter dağılıyor ve daha beter üzülüyorum..inş cnm kendimi toparlıcam zaten mecburum buna.....başka çarem yok ki o evli ve mutlu ve çocuklu

Çok adi bir erkeğe çatmışsın sende nefret duygusu önplanda olmalı, acını yaşa ama mantığını elden bırakma

en sahtekarına en yalancısına en düzenbazına çatmışım...oscarlık oyuncu vesselam..şuan nefret değil pişamnlık vec sevgi ön planda bende sadece

Size kendinizden başka kimse yardım edemez.
Onun ne kadar değersiz olduğuun ve size yaptıklarını düşünün.
En kötülerini düşünün.
O zaman kendinizi daha iyi hissedersiniz.
Zamanla da unutur gidersiniz.
Özledim, canım yanıyor diye ağlayarak melankoli yaşarsanız asla iyileşemezsiniz.
Sadece çok güçlüyüm, beni haketmedi, kurtuldum karaktersizden diye gerçeğe dönerek iyileşirsiniz.

Sadece çok güçlüyüm, beni haketmedi, kurtuldum karaktersizden bu dediklerini tekrarlıyacağım cnm ve cidden bana sadece ben yardım edebilirim....bide böyle deneyeyim belki beynim yine kanar dimi:(

dün umutsuz ev kadınlarında dıyorya komsu dıgerıne sen dulsun senın özelin olamaz
bende dul'um
24 yasında gencecık bırıyım
keske el altında bırıyım demıssınız ya buna fırsat vermeseydınız benımde bırlıtkelıgım var
7 ayı gecıyor ama asla bırbırımıze boyle davranmadıgımız gıbı ben kendımı boyle gormuyorum
bıten bır evlılık
bıten bır ılıskı
ıyıce ınsnaın psikolojisini bozuyordur
en kısa surede atlatırsınız ınsallah

canım ne mult sana senin ki adam gibi adammış inş ghersey gönlüne göre istediğin gibi olur benim ki iste tam bi odun adi yalkancı düzenbaş adamın tekiymiş...evet ona o hakkı ben verdim ama sadece sevdim çok sevdim ve bu kadar duyarsızlığı bu kadar vurdum duymazlığı haketmedim....

Back
X