katlanamıyorum artık

cnm hislerime gerçekten tercüman olmussun....evet boşluktan ona sarıldım birazda fazla kaptırdım kendimi galiba..sonuç bu çöküntüye uğramış darmaduman olmus ben...o beni çoktan silmiş zaten hiç birseyime saygısı hatta tahammülü yok..anca gözümün içine baka baka onla o kadınla.....umarım ona inat unuturum onu

görsemde anlasamda görmedim anlamadım inanmak istedim belkide sadece onu istedim...benim onu sevdiğim gibi sevmediğini biliyodum ama sevgisi var die düşündüm öyle hissettim belkide beynime kalbime oyunlar oynadım....ama yanılmısım...asla evliliğini yada bebeği için ah etmiomm ama bana yaptıkları içini her gün acıtsın her gün pişmanlıktan kıvransın uyuyamasın mutlu olamasın canı benim kadar benden beter yansın....ve gerçekten 5 ayımın hesabını versin bana....tek dileğim bu

aynen cnm çok seviyorum bu doğru ama bana yapılanları gülerek sinsice hiç birsey olmamış gibi soğuk bi telefonla beni terketmesinide yediremiyorum kendimi...sonuçta kadınlık gururumu kırdı demin ki msj yazdım görmek anlamak bilmek istemedim zaten o kadar tatlı dili vardı ki ve ben ona o kadar aşık hemen yumusuyor kaldığımız yerden başlıyorduk.... ben sözüm ona guya ilişkime oda oyununa.....haketmiyor biliyorum ama ALLAH kahretsin ki hala seviyorum

cnm ben o kadar kötü şeyler yaşadım ki evliliğimde belki karşıma kim çıksa bunun gibi ona aşık olabilirdim çünkü gerçekten sevmeye sevilmeye aşka ihtiyacım vardı...kocamı sevmeden evlendim orası çok uzun hikaye çok karışık ama sadece bizim tehditle sürdü....bu sahısı daha evvelde tanıodum ama aramızda asla böyle birsey olmamıştı birden oldu..ve ben sudan çıkmış balık gibi kaldığım dönemde onun ilgisini kaptırsım kendimi 5 ay 16 gün gibi kısa bi sürede tüm hayatım o oldu.. çünkü 7 yıldan sonra çıka gelmiş bi nimetti benim için....aşka küsmüssen psikolojim erkeklere güvenmiyorken ve bir daha asla mutlu olamam diye düşünürken ama yanlış kişiymiş..dahası çok kötü oynamış benle.....dediklerin mantıklı ama şuan mantığım devre dışı..yaşım 25 bu arada

cnm süpersin yazdıklarını defalarca okudum ve gerçekten çok doğru....içimi okumussun adeta...sana çok teşekkür ederim ve cnm dediklerini yapmaya çalışıcam gerçekten....çok saol inş sürüm sürüm pişmanlıktan kıvranıp bana geldiği güünüde görürm..gerçekten cezasını çekmiş olsa bir nebzede olsa rahatlarım..saol cnm

zorla cnm eşimle tehditle..3.üncü sayfa kadın haberleri gibi birseydi yaşadıklarımız..çok ayrı ve uzun hikaye......cnm belki gerçekten anladım belki süphelendim ama bana o kadar yalın ve o kadar doğrucu geliyordu ki gözlerimin içine baka baka bu kadar güzel rol yapabilir mi bi adam ya bu kadar sahte bu kadar adi ve bu kadar düşmanca bi kadınla oynayabilir mi..ve hala canımı yakıyor hala...gerçekten oscarlık oyuncuymuş..başka ne diyebilirim ki ne denir ki....

inşallah rabbimden zaten artık mululuk istiyorum....canımın acısının geçeceği ve o zaman artık mantıklı hareketler yapma zamanımı bekliyorum..tabi canımın acısı geçerse nu içimi yiyip bitiren ben darmadağın o mutlu psikolojisi geçerse bende artık ...mutlu olmk istiyorum...inş

kendimi dinledikçe o 5 ayı kendimi aptal yerine konuşumu beni kullandığı geliyo9r daha beter dağılıyor ve daha beter üzülüyorum..inş cnm kendimi toparlıcam zaten mecburum buna.....başka çarem yok ki o evli ve mutlu ve çocuklu

Çok adi bir erkeğe çatmışsın sende nefret duygusu önplanda olmalı, acını yaşa ama mantığını elden bırakma

en sahtekarına en yalancısına en düzenbazına çatmışım...oscarlık oyuncu vesselam..şuan nefret değil pişamnlık vec sevgi ön planda bende sadece

Sadece çok güçlüyüm, beni haketmedi, kurtuldum karaktersizden bu dediklerini tekrarlıyacağım cnm ve cidden bana sadece ben yardım edebilirim....bide böyle deneyeyim belki beynim yine kanar dimi

canım ne mult sana senin ki adam gibi adammış inş ghersey gönlüne göre istediğin gibi olur benim ki iste tam bi odun adi yalkancı düzenbaş adamın tekiymiş...evet ona o hakkı ben verdim ama sadece sevdim çok sevdim ve bu kadar duyarsızlığı bu kadar vurdum duymazlığı haketmedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…