katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

adilemir

"Yaz gelsin tatile çıkalım"
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
34.320
39.752
arkadaşlar katiplik sınavlarına az kaldı..kaç yazıyoruz..f klavye mi q klavye mi ??
çalışmalarınız nasıl gidiyor??
paylaşalım..

canım merhaba tekrar bu konuyu açtığın iyi olmuş diğer konu yorumlara kapatılmş ne güzel blgilerimizi paylaşıyorduk :KK31:
Beni biliyorsun zaten az çok q klavye kullanıyorum canım 140 kelime yazıyorum peki sen ? sınava nerde gireceksin bu arada

ben q klavye kullanıyorum ama hızlı yazamam o kadar 10 parmak istiyorlar orada o kadar geliştiremedim kendimi hızlı değilim:KK19:

Kızlar hepinize merhaba .
Bişey sormak istiyorum , kpss puanı 69.90 olan birisi sınava kayıt yaptırabilir mi ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

hayır tatlım net olarak 70 ve üzeri olması gerekiyor malesef giremez o yüzden

canım merhaba tekrar bu konuyu açtığın iyi olmuş diğer konu yorumlara kapatılmş ne güzel blgilerimizi paylaşıyorduk :KK31:
Beni biliyorsun zaten az çok q klavye kullanıyorum canım 140 kelime yazıyorum peki sen ? sınava nerde gireceksin bu arada

ben f klavye kullanıyorum..
ama 140 ları zar zor buluyorum canım...
ben de burhaniye de gireceğim sınava...

ben 85 e yakın bir puan aldım..önlisans mezunuyum..ve sıralamam da fena değil..eğer sözleşmeli katip olabilirsem osym nin atamalarından yine de yararlanabilirim..ama eğer kadrolu katip olursam ösym nin atamalarından kesinlikle faydalanamam..bir de tekniker kadrosu açarlarsa bizim bölümden o zaman çok üzülürüm...
hayırlısı olsun insallah hepimiz için

merhaba arkadaşlar ..bugün nasılsınız ..neler yaptınız ..ben birazdan başlayacağım birkaç metin yazacağım ..
sizin nasıl gidiyor..

ben f klavye kullanıyorum..
ama 140 ları zar zor buluyorum canım...
ben de burhaniye de gireceğim sınava...

oo o zaman ben hiç f klavyeye başlamayım ya böyle iyiym demi canım
bende niğdede gireceğim oraya kaç kişi alınıyormuş ki.
ayrıca öylede çok çalışmıyorum artık çünkü bundan başla ilerlemiyo benim ki :105:

q kullanıyorum ben. 130 gördüm maksimum. on parmak değil 2 parmak yazıyorum.

bulunduğum ile 8 kişi alıyorlarmış... bakalım, hayırlısı ...

q kullanıyorum ben. 130 gördüm maksimum. on parmak değil 2 parmak yazıyorum.

bulunduğum ile 8 kişi alıyorlarmış... bakalım, hayırlısı ...

birazda çabalarsan 140 yazabilirsin canım bende 4 parmak kullanıyorum 4 parmak yazmadan önce bende 110 da kalmıştım

birazda çabalarsan 140 yazabilirsin canım bende 4 parmak kullanıyorum 4 parmak yazmadan önce bende 110 da kalmıştım

o hotkey programı beni çok sıkıyor ya, anlamsızca geriliyorum o programda. keşke biraz sabredebilsem de 4 parmak yazabilsem ...

2 parmakla anca 130 olur zaten. bir de tuşlara basış şeklim hatalı. iki tuşun tam ortasına basıyorum. çalışa çalışa düzelir inş.

o hotkey programı beni çok sıkıyor ya, anlamsızca geriliyorum o programda. keşke biraz sabredebilsem de 4 parmak yazabilsem ...

2 parmakla anca 130 olur zaten. bir de tuşlara basış şeklim hatalı. iki tuşun tam ortasına basıyorum. çalışa çalışa düzelir inş.

kızlar bence gayet iyisiniz.ben on parmak yazıyorum..ben maksimum 155 i gördüm..ama normal zorluk derecesine göre bir metinde 110 ancak oluyor..yada 115 -120 civarları..ben de çabalamıyorum daha fazla ..çünkü çok yoruluyorum gün içinde..vaktim de kalmıyor..2-3 metin yazdığım zaman kafi geliyor...
bence siz 2 yada 4 parmakla benden daha iyisiniz arkadaşlar...
ben beceriksizim galiba ...:KK53:
8 kişi nerede alınacak canım..nerede giriyorsun mumder...

kızlar bence gayet iyisiniz.ben on parmak yazıyorum..ben maksimum 155 i gördüm..ama normal zorluk derecesine göre bir metinde 110 ancak oluyor..yada 115 -120 civarları..ben de çabalamıyorum daha fazla ..çünkü çok yoruluyorum gün içinde..vaktim de kalmıyor..2-3 metin yazdığım zaman kafi geliyor...
bence siz 2 yada 4 parmakla benden daha iyisiniz arkadaşlar...
ben beceriksizim galiba ...:KK53:
8 kişi nerede alınacak canım..nerede giriyorsun mumder...

ama bende çöyle birşey var. 130 sabit değil. 1-2 kere yazdım öyle. yazınca oluyormuş demek ki.. 110-120 arası değişiyo çoğunlukla..

çorumda gircem canım ben. geçen yıllarda çok başvuru olmamış. geçem yıl 50 kişi başvurmuş sadece. öyle duydum.

bu sene de çok başvuru olmasa bari ..

ama bende çöyle birşey var. 130 sabit değil. 1-2 kere yazdım öyle. yazınca oluyormuş demek ki.. 110-120 arası değişiyo çoğunlukla..

çorumda gircem canım ben. geçen yıllarda çok başvuru olmamış. geçem yıl 50 kişi başvurmuş sadece. öyle duydum.

bu sene de çok başvuru olmasa bari ..

olsun canım 90 ı geçelim yeter...
inşallah yine bu yıl çok başvuru olmaz da sen de girersin...benim bulunduğum yer 4 kişi olacak ..ayvalık 2 . edremit 2 .
sınav burhaniye de yapılacak..burhaniye de 4 kişi alacak ..toplam 8 kişi görünüyor buradada..
ama ben ayvalık yada edremit e de giderim..zaten yarım saat falan sürüyor oturduğum yerden iki ilçe de ...yeter ki olsun ...

inşallah yine bu yıl çok başvuru olmaz da sen de girersin...benim bulunduğum yer 4 kişi olacak ..ayvalık 2 . edremit 2 .
sınav burhaniye de yapılacak..burhaniye de 4 kişi alacak ..toplam 8 kişi görünüyor buradada..
ama ben ayvalık yada edremit e de giderim..zaten yarım saat falan sürüyor oturduğum yerden iki ilçe de ...yeter ki olsun ...

inşallah canım, allah yardımcımız olsun..

şu yaşa geldik hala ders çalışıyoruz, didiniyoruz. :KK14:

Benim gireceğim adliye 200 kişi alıyormuş.
Anadolu Adli yargı çok büyük bir adliye sarayı inşallah adaletli bir alım olur
Bakalım nasip kısmet
Kaç yazıyorsun derseniz hala 110/130 arası
10 parmak programı indirdim bir arkadaş 4 parmak önermişti onu deneyeceğim
Geliştirmek lazım

Benim gireceğim adliye 200 kişi alıyormuş.
Anadolu Adli yargı çok büyük bir adliye sarayı inşallah adaletli bir alım olur
Bakalım nasip kısmet
Kaç yazıyorsun derseniz hala 110/130 arası
10 parmak programı indirdim bir arkadaş 4 parmak önermişti onu deneyeceğim
Geliştirmek lazım

ben önermiştim :) nasıl alışabildin mi L harfi ile anlattığım şekilde yazmaya sevgi meleği
bu arada senin konunda toplanmıştık neden yorumlara kapattın ki :26:

öyle deme sen bence beceriksiz de değilsin 90 kelimeyi geçmez zaten yeterli oluyor canım .
benim bulunduğum ile de 6 kişi alınacak çok az ama bur da öyle fazla kişinin başvuracağınıda düşünmüyorum
sizler mülakat sorularına çalışıyormusunz :26:

X