katinayla muhabbet zamanı :)))

merhaba kızlar ben adanadan sema çok sıkıntım var nasıl yazacağımı bile bilmiyorum ama akıla ihtiyacım var 4 senelik evliyim biri 2 diğeri 1 yaşında 2 tane çocuğum var severek evlendik 6 yıl beraber olduk sonra evlendik fakat 2 ay öncesine kadar herşey başladı eşimin bi haltlar karıştırdığını anladım maillerine mesajlarına baktım bana çok soğuk davranıyordu zaten ordan anladım meğerse beni aldatıyormuş hemde 2 senedir boşanacağım falan yazmış maillerinde ben ne yapacağım şimdi lütfen bana akıl verin

zaaaa inanmadınız dimi zati yazdıklarım şakaydı allah korusun sizi kandırdım hakkınızı helal edin nabr kızlarrrrrr

Allah Korusun eeeeeeeeeee nabıyonuz bakemmmmmm nasılsınız kızlarrr kimse neden konuşmuyor burada yawwww ne kadar sakin bi topic burası böyle

katinanın elinde makası biçemezzzz ah biçemez biçmesini bilmez yavrum gülüm katinam getir biçeyim getir biçeyimmmmmm :)

nedaaaaaaaaaaaaa naber bacımmmmm kız neden konuşmuyorsunnnn aaaaaaaaaaaaaaaaaa olmaz ama böyle katina hanımda yok ortada gene açmiş topiği kaçmışşşşş

bir güzel yazayım doldurayaım şu sayfaları gelince okuyun doya doyaaaaa hava yağmurlu yawwww geçen haftaki kadar çok yağacakmış katinanın elektriği gitti gene galiba zaaaaaaaaaaaa genel sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…