- 26 Temmuz 2014
- 231
- 80
-
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
banada bakın lütfen bende bakarım sizerica ederim sadece isim net soru fiziksel özellikler yeterli fazla bilgiye gerek yok :) özelden at
İyi akşamlar kızlar , fal işine biraz ara verdim vize finallerim aralık ayında yapılıcak , ales sınavı ile çakıştığı için
üniversite sınav tarihlerini öne çekmek durumunda kaldı. O yüzde sınavlarım bitene kadar fal bakmicam
Başarılar canım
İnş. kuzu :) bilmiyorum çalışıyorum ama korkuyorum :) direksiyon sınavımda var aralık 11 de derslerim başlicak o sınavdan da korkuyorum
Korkma bir şey olmuyor hepsi geçiliyor. İlk böyle zor gibi geliyor insanın gözü korkuyor ama sonra öyle aönemsizleşiyor ki.
Su gibi gecsin gitsin sinavlarin. Basarilar ve bol sanslar dilerim :)İyi akşamlar kızlar , fal işine biraz ara verdim vize finallerim aralık ayında yapılıcak , ales sınavı ile çakıştığı için
üniversite sınav tarihlerini öne çekmek durumunda kaldı. O yüzde sınavlarım bitene kadar fal bakmicam
Merhaba :)sınavlarınız bittiyse bende fal baktırabilirmiyim .hiç iyi bir durumda değilim.iyi yada kötü bişey duymaya ihtiyacım var.Su gibi gecsin gitsin sinavlarin. Basarilar ve bol sanslar dilerim :)
kızlar bakım yapmıyorum enerjim yok ama kendimi iyi hissedince bakarım size :)
Nasılsın panpa nasıl oldun?