- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.619
-
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
Fal topiğine girdiğim yok. Yeni mesajlara bakarken öyle dikkatimi çekti acaba dedim isteyen varmı yada karşı çıkan varmı diye... Baktım isteyen çok karşı çıkan yok bende kendim uyarmak istedim... Sadece bu
Rica ederim... Allah hidayet eylesin... iyi akşamlar :)Uyarı için teşekkürler. Bizler bazı şeylerin bilincindeyiz. Kendi irademizle bakıyor veya baktırıyoruz.Geleceğimizi fallara göre belirlemiyoruz anlık rahatlama, terapi gibi bir şey senin tercih baktırmamaktan yana biz ise baktırınca rahtlıyoruz :)
Rica ederim... Allah hidayet eylesin... iyi akşamlar :)
Amma sabırlısın ve de olgun.....Zıvanadan cıktım ben...Amin cümleten :) iyi akşamlar
?Ya sabır
Amma sabırlısın ve de olgun.....Zıvanadan cıktım ben...
Ben de atacagim ozelden firsat bulursan bakar misin?
Muhtesem bakmissin canim sen nesin boyle yaa... Helal sana!Tabi ki bakarım canım :)
Tabi ki bakarım canım :)
Ay katina bakılıyot dediler koştum geldim hoş ben artık fal baktırmıyorum ama bana da bişiler bakılabilir mi rica etsem acabası ☘
Aa kim soylemis durtmus seni :)) cok ayip :))Ay katina bakılıyot dediler koştum geldim hoş ben artık fal baktırmıyorum ama bana da bişiler bakılabilir mi rica etsem acabası ☘
Olmaz olmaz bekleriz biz. YaniTabi bakarım ama yarın olsa sorun olmaz dimi :)
Tabi bakarım ama yarın olsa sorun olmaz dimi :)
Bugun fal bakacak hal birakmadi olaylar olaylar di mi :))Tabi bakarım ama yarın olsa sorun olmaz dimi :)
estagfrullah çok teşekkür ederim özelden mi bilgi vereyim ki?