How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Kesim Şekilleri kat kestirmek

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cemre25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
1.681
18
118
Ankara
merhabalar. diğer konulara baktım ama istediğim bi cevap alamadım. kat konusundada iyi değilimdir

saçlarım omuz hizamda gibi gür ve dalgalı

kimisi daha da kabarır demiş kimisi düzeltir demiş

lütfen hemen yorum yazın bugün gidicem çünkü zemuszemus

merhabalar. diğer konulara baktım ama istediğim bi cevap alamadım. kat konusundada iyi değilimdir

saçlarım omuz hizamda gibi gür ve dalgalı

kimisi daha da kabarır demiş kimisi düzeltir demiş

lütfen hemen yorum yazın bugün gidicem çünkü zemuszemus

bence katlı olsun ama cokta katlı olmasın abartılı bı sekılde yanı.eğer gurse ve saana yakısmadığnı yaa dusunuyosan yada beğenmıosann ınceltme yapsın

dalgaların düzgün ise yani kabarmıyorsa kestir,köpük veya jole ile kolayca sekil verebilirsin cok pratik olur...birde yüz tipine de baglı katlı modelin yakısıp yakısmayacagı.

yuvarlak yüzlüyüm. daha önce katlı kestirmiştim yakışmıştı ama şimdi önümüz yaz denize girip çıkınca o katlar nası bi hal alcak kafamçokkarıştı inceltip mi kat attırsam acaba

cevap verdiğiniz içinde teşekkürler :)

kesinlikle kat attırma. sonradan çok pişman olucaksın. saçım düz olduğu halde kat attırdım. sürekli düzleştirmek gerekiyor hem saçların dalgalıymış çok kabarır,düzleştirmek zorunda kalırsın. yıpranır. tavsiye :))

kesinlikle kat attırma. sonradan çok pişman olucaksın. saçım düz olduğu halde kat attırdım. sürekli düzleştirmek gerekiyor hem saçların dalgalıymış çok kabarır,düzleştirmek zorunda kalırsın. yıpranır. tavsiye :))

uzatıp öle kestirmeye karar verdm :)

Saçım düzdü kat kestirdim ve dalgalandı.O katı kesitirdiğim günü saygıyla anarım hep (!):olmaz:
Kesinlikle kestirme diyorum :kahve:
Yinede sen bilirsin tabi :icecream:

düzse katlı kestirmeyin, her zaman maşa-düzleştirici-fön ister, e bu da saçı yıpratır, sonra doğal kullanamaz hale gelirsiniz, hem de saç her gün bu işlemlerden geçtiği için kırılır uzamaz.

ama dalgalı ise kestirin, dalgalar belirginleşir, köpük-krem vs. sürerek kolayca kullanırsınız,ama çok kırpık kırpık olmasın tabi

kızlar..ben kıvırcık saçlıyım..saçlarım ince telli,gür değil..saçımın çok görünmesini istiyorum.uçlara mı kat verdirmem lazım?yuvarlak mı düz mü kestirmem lazım.yardım lütfen...

teşekkürler cvbın için..yani üstten derken ne kadar üstten.normal boyun 2 parmak filan üstü mü olcak ki?
bi de yuvarlak mı kestirmem uygun olur v şeklinde mi?hangisinde saç daha yoğun görünür..bilen var mı?kafamçokkarıştı

Back