Kat Kat Tirnaklar

Canım bi tavsiyede ben veriyim. Mavala'nın soyulan tıranklar için olan ilaç gibi bişe var. Haftada 2 kere kullanıyosun.Benimde tırnaklarım çok soyuluyodu.Onu düzenli kullandım 1 ay kadar. Şimdi hiç bişe yok. Küçücük bi şişesi var ve bitmedi. Kuzenime bile verdim..25 milyon kadar..

Eğer manikür yaptırırsan sana bi tüyo,daha önce sölemiş olabilirm valla hatırlamıom,her gün tırnak diplerine krem sürersen manikürün çok uzun süre dayanıo

Teşekkürler Carmin. Her öneriye açığım. Mavala markası değil mi? Her yerde bulabilir miyim?

Eğer manikür yaptırırsan sana bi tüyo,daha önce sölemiş olabilirm valla hatırlamıom,her gün tırnak diplerine krem sürersen manikürün çok uzun süre dayanıo

Valla sürekli manikür yaptırıyorum ve de kütikül gidericiler kullanıyorum. Bana mısın demiyor. Çok gıcık tırnaklarım var benim.

Sen zeytinyağı limon dene bakalım ii gelir,oriflame de minicik tüpte bi krem vardı tırnak için hala var mı bilmiom,o krem bana çok ii gelmişti düzenli kullanmıştım çok faydasını görmüştüm bi bak istersen ama önemli olan uzunluğu deil tırnağın bence,kısa tırnaklara yapılan french de çok güzel duruo,normal ojeden ziyade french uygulaması tırnaklara inanılmaz güzellik verio

Teşekkürler Carmin. Her öneriye açığım. Mavala markası değil mi? Her yerde bulabilir miyim?

Evet canım, mavala markası..Heryerde değil, eczanelerde var canım. Ama her eczade de olmaz, büyük eczanelerde vardır..

Mavala Tırnak Sertleştirici diye geçiyo.Şimdi baktım, 32 milyonmuş..

Gerçekten senin de çok güzel ellerin ve ayakların var. Ben güzel el ve ayak gördüm mü asla unutmam. Lokum gibisin vallahi...

Anuşkam bak şımardım şimdi hehe o senin güzelliğin lokumluğun arkadaşımmm Şeniz

bende cok dikkat ediyorum elleime ve tirnaklarima ama yaklasik 8 aydir diyetteyim ve kilo kaybinda boyle durumlar hep oluyo bende de oluyo kat kat soyuluyo tirnaklarim icim gidiyo.zaten cok zor uzuyo bide tam uzayip hah simdi oldu galiba dedigim sirada boyle oldugu zaman aglayasim geliyo!
zeytin ygi-limon bende denicem bide tuzlu suyu denicem insallah iyi gelir!teklr paylaim icin kizlar!!!

Kızlar, benim bu sorunumun nedeni B12 eksikliğiymiş sanırım. Çünkü tedaviye başlayalı 2 aya yaklaşıyor ve tırnaklarım düzelmeye başladı. Bir de düzenli olarak sirke-limon-zeytinyağı karışımında bekletiyorum. Onun da yararı olmuştur sanırım.

bendede aynı problem tırnaklarımda uzun ve çok sert keratin fazlası varmış bende ama bu ara kat kat soyuluyor biyerden duymuştum fındık ceviz gibi şeyler yemek gerekiyormuş galiba güçlü olması için

benim tırnaklarımda çok kötü soyuluyordu çok araştırdım çok sordum ama bunu çok kişiden duydum kalsiyum eksikliğinden oluyormuş özellikle beyaz peyniri sabah kahvaltısında tüketiceksin ben yemiyordum fazla ama artık yiyorum inan artık soyulma sıfır hiç uzatamıyordum tırnaklarımı

kızlar benımde tırnaklarımla basım dertte... cok etlı benım tırnaklarım,bende bu yuzden sureklı koparıyorum onları ve artık tırnaklarımın yapısını bozdum!nasıl duzeltıcem bılmıyorum.lutfen bılen varsa bana yardımcı olun...yamuk yılık bosey oldu tırnaklarım,hıc hos degıl bır kızın tırnaklarının oyle olması,hos gozukmuyor.

benimde aynı problemim var
vücuttaki çinko yada demir eksikliğinden kaynaklanıyormuş
1 limonu ortadan ikiye bölüp yarısı ile oturduğun yerde tırnaklarını ov tam çözüm olmasada işe yarıyo

bu sorun için bi ilaç yok mu acaba ...???
tırnaklarımıza sürüp uygulayarak tedavi edicek bişeyy...???

merhaba ben yeni gördüm soruyu zaten yeni üye oldum benim de aynı sorunum vardı ben de demir eksikligi mevcut ona bağladı doktor pantogar diye bir ilac kullandım biraz pahalı ama uç ay boyunca ara vermeden kullanınca geçti şimdi hiç ayrılmıyor katlara benim de senin gibi tırnaklarım çok kalın bir bende oluyor sanıyordum

Evet canım, kansızlık, B12 eksikliği gibi bir çok nedeni varmış bu sorunun.

Bu arada Denizli'de yaşıyorsun sanırım. Denizli sayfamızı ziyaret ettin mi? Ayın 1'inde buluşma var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…