kat kat soyulan tırnaklarım

Ben bu sorunu çok yaşadım ve bununla ilgili bir de konu açtım. Pek çok tavsiye geldi arkadaşlardan. deneyebildiğim kadarını denedim, iyi sonuçlar alamadım.
Sonra, geçen yıl ameliyat, uzun süreli tedaviler derken baktım ki ellerimle tırnaklarımla uğraşacak zamanım yok, kestim tırnaklarımı ve bir kaç ay hiç oje sürmedim. İnanın ne kat kat soyulmalar kaldı ne de çok şikayet ettiğim sararmalar. Şu anda hala oje sürmüyorum; çünkü tırnaklarım pırıl pırıl.
Bana dokunan şeyin oje ve havasızlık olduğunu düşünüyorum. Tabii aseton da olabilir. Bu nedenle aseton yerine asetonsuz oje çıkarıcı kullanmanızı öneririm.
Sevgiler.

Ben de uzun sure cektim ayni sorundan. Tirnaklarim cok gucsuzdu, ve hep soyuluyordu. bir yere degsem kiriliyordu. meger sorun cok oje surmektenmis; ojesiz gezmezdim.
sonra okul basladi, ojeleri cikardim, tirnaklari uzatmadim. su anda tas gibiler. saga sola carpinca kirilmiyorlar bile hayret ediyorum.
hicbirsey surmeyin, guclendirici vb de dahil buna. butun o kimyasallar mahvediyor tirnaklari. birsey surmeyin bir muddet de gorun tirnaklar nasil gucleniyor. ne kirilma ne soyulma kaliyor.

benimde bazen çok güzel uzuyor ve sağlıklı görünüyor bazen de kat kat syoluyor ben oynadıkça törpülmeye çalıştıkça daha da fazla oluyor ama çok olmuyor arada bir. Benim asıl sorunum törpü yaparken küt törpülemeyi seviyorum çokta yakışıyor ama birkaç gün sonra kenarlarından kırılmaya başlıyor tırnaklarım kenardan doğru soyuluyor sinir oluyorum..

canım bende de var bu sorun sana tavsiyem tırnaklarını limonda beklet ov
hatta ben parlatıcı şişesini güzelce boşaltıp içine limon ve zeytinyağı karıştırıp koydum her gün sürüp yediriyorum tırnaklarıma
her gece yatmadan tırnaklarına nemlendirici sürerek ovala yedir
ve asla tırnak makası kullanma güzel metal olmayan törpülerden al uzadıkça törpüle ve deterjanlardan bi süre uzak dur
benim çok güzel olmuştu tırnaklarım geçenlerde çok uzadı diye tırnak makası kullandım
tekrardan kötüleşti güzelim tırnaklarım ama sen benim tavsiyelerimi uygula canım tırnak makasına son ver

zeytinyağı ve limonu bende duydum ama hiç uygulamadım daha doğrusu nemlendirici bile aklıma geldikçe sürüyorum. Biten bi şişem var fısfıslı makyaj temizleyici vardı içinde ona yapabilirim bunu. Ben törpülemeye üşendiğim zaman hele de kırılınca hemen tırnak makasına sarılıyorum. Ayrıca törpümde metal ama bakıyorum artık kuaföerlerde metal kullanmııyorlar hemde sanki uçları daha güzel öbürküler gibi çok sivri değil heralde daha iyi törpülenir ondan da alırım. keşek deterjadan uzak durabilsem ama duramıyorum mutfağım beyaz sürekli temizleyicilerle uğraşıyorum hergün tazgahımı haftada bir dolaplarımın dışlarını siliyorum. Eldivende sevmiyorum. Neyse ki bulaşık makineleri var ama acil kullanmam gereken birşey varsa yine ele mahkum.. Sağolasın canımm...

ben de aynı durumdan doktora gitmiştim çok yumuşaktı tırnaklarım hep kırılıyor ve soyuluyordu bir de o dönemde saç dökülmesi de vardı. bende de demir eksikliği varmış biotin ve çinko tableti yazmıştı bana. geçen gün gnc'den alıym dedim satıcı bayan ikisinin de olduğu bi ürü verdi. hsn formula adı. içinde çinko ve biotin dışında başka vitaminler de var. birçok şeyi barındırması pratik geldi bana ancak mg düşük oldugu için etkili olur mu emin değilim. kullanmaya başlıym aklıma gelmişken. bunun pek bilemiyorum ama tek biotinin işe yaradığını söyleyebilirim.

benim tırnaklarımda çok güçsüz lahana gibim soyuluyor sürekli. uzatmak o kadar zorki. çokta seviyorum uzun bakımlı ojeli tırnakları.. bir kere çok inceler, birde ellerim hiç çıkmaz çamaşır suyundan deterjandan vs.. eldivende kullanamam.haliyle zaten ince olan tırnaklarım iyice incelip kopuyor.eczanelerde satılıyormu acap bu kalyon??? yarın ilk işim bir kalyon edinmek olacak eminim.
benimde katır gibi tırnaklarım olcek yaşasın:)))))))

aslında ben n balsam diye bir krem duydum ondan kullanacaktım ama. bu daha pratik geldi.onu tavsiye edenleriniz varmı???

benimde genellikle olur ama kış aylarında o da tırnak kısın kuruyo ve e vitamınlı krem kullanıyorum.

bakım yapıyorum. geciyo.
beslenmeme dikkat ediyorum .
bol bol ılık su.
limonlu özellikle

flormar tırnak koruyucu tavsiye ederim geçen gün aldım memnunum
aşağıda mavi renkte olan.fiyatı da uygun 4.65 TL

Hani makarna yaptığımız zaman suyunu süzüyoruz ya. O suyu dökmeyip için. Ya da onunla çorba falan yapın çünkü yüksek miktarda B12 içerir. Onun dışında acı badem sütü falan da sürebilirsiniz. Tavsiyelerim bunlar.

flormarın tırnak güçlendiricisini aldım, günlük vitamin de almaya çalışıyorum sanırım epeyce düzeldi... uzatmaya kalkmazsam durum iyi

Bende de aynı problem var. Zaman zaman oluyor. Bende böyşe durumlarda uzatmıyorum tırnaklarımı ve sürekli nemlendiriyorum. Bir süre sonra kendine geliyor ama dedikleri gibi b12 eksikliği nedeni ile oluyor. B12 vitamini içeren sebze meyva tüketmek lazım.

Herkese merhaba, ben de aynı sorunu çok yaşadım, ama süper bir çözüm buldum, Sally Hansen'ın soyulan tırnakları için cilası 1 haftada soyulmayı bitiriyor, güçlendiriyor. Tırnaklarım kısa, güçsüzdür, kullandıktan sonra hayatımda hiç uzamadığı kadar uzadı. Herkese tavsiye ederim, umarım işinize yarar :)

vazalin iiy geliyor diye duydummm hem besliyormuş hemde saglıklı uzamasını saglıyorumuş tırnakların...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…