• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kat kat soyulan tırnaklarım

b2 vitamini veya protein yetersizliği olabilir.B12 vitamininin tırnakla ilgisi pek yoktur,ve b12 sadece hayvansal besinlerde bulunur,makarna,sebze ve meyvede olmaz,sebzelerden tek beyaz lahanada olur ki o da bir istisnadır.Özellikle yumurta,et,süt,fındık,badem yenmeli.

aynı sorun bendede vardı doktora gttm bepanthen plus verdi masaj yparak sür dedi tırnaklarına çok dkkat et darbe görücek yerlerde falan dedi klavye kullanma dedi kullanırsanda tırnaklarına yüklenme çok dedi. Tırnaklarımla yazmıorumkı onun bitiş yeriyle yazıorum ddim olsun , genede zarar verip katmanları oluşturuyor bi süre sonra soyuluyor dedi. şmdi dhada dkkat edıorm ve bepanthen braz dha iyi geldi sanki. Kesinlkle oje ve aseton kullanma ben 1 aydır kullanmıyorum ve kendıme sasırıorum cnku ojesz gezmezdm :kedi:

aynı sorun bende de vardı uzun süre bütün ürünleri denedim.en son cilt doktoruna gittim trind nail balsam diye bir şey önerdi eczanede satılıyor biraz pahalı ama çok faydasını gördüm.haftada 1 kez sürüp 2 dakika kadar bekletiyorsunuz tırnakta sonra da masajla yediriyorsunuz.kesinlikle işe yarıyor şuanda tırnaklarımdaki bbütün soyulmalar geçti ve çok sağlıklı uzuyor.tavsiye ederim

ayyy aynı sorun bendede var malesef. ama o genelde vitaminsizlikten oluyor cnm ya ben doktora da gittim demir eksikliğide aynı zamanda .:)

Bende de benzer problemler vardı neyse ki geçti...
Şöyle ki saçım için argan yağlı saç bakım maskesi aldım tırnaklarıma iyi geldi :1:
Tavsiye ederim

Back