Kastamonu///37

Herkese Merhaba... Ben de Kastamonuluyum... Daha doğrusu Babam Kastamonulu, Annem göçmen... Arap ve Arnavut karışımı yani... Ama sanırım ben Kastamonulu oluyorum babadan dolayı... Ama ben doğma büyüme İstanbulluyum...
Babam da çok ufakken ayrılmış köyden o nedenle hiç görmemiştim oraları... Taa ki eşimle evlenip beni kendi köyüme götürene kadar. Biz Küçükmutlu köyündenmişiz... Bayaa tepe bayır dağlık bir bölgede...
Tabii bulabilmek baya zor oldu... Çık çık çık dağlara çıktıkça aşağıya bakınca uçurum ve sadece bulut görüyorsun... Evet aşağıya bakınca bulut görüyorsun... Çünkü o kadar çıkmışız ki köyü bulcaz diye... Taa ki uçurumun kenarında fotoğraf çekerken büyük bir ayı sesiyle irkildik.. Tabii tabana kuvvet arabayaa ve vınnn kaçtık ordan... Sonra in in in aşağıya köyü bulduk... Baya maceralı geçti tabii..
Ama gerçekten güzelmiş memleketim...... Maşallah Suphanallah...
yerimseniben

kıslar merabaaa
bende kastamonu'luyummm :)))
peki aranızda kastamonu'da yaşayan varmı ?

hiç gitmek nasip olmadı inşlh bigün giderim ölmeden memleketimizide görürüz hade kalkın kıslar toplanıp gidelim:dance:şutarafagitti

slm hemsehrilerim :) ben 10 gun sonra kastamonudayım inş memleketimi cok özlemiştim

TAŞKÖPRÜ SARIMSAK FESTİVALİ 28 AGUSTOSTA BAŞLIYOR ......GÜLŞEN_KUBAT_MAHSUN KIRMIZIGÜL_SEZEN AKSU GİTMEK İSTEYE DUYURULUR..:enbuyukkk:

Arkadaşlar merhaba ben Kastamonulu değilim ama bazı sorular sormam lazım Kastamonu hakkında. Eşim oradaki mehmetçik dersanesinde askerliğini yapacak.
Bu mehmetçik dersanesinin nerede olduğunu bilen var mı?? ve de Kastamonu pahali bi il mi yoksa ucuz bi il mi? bana yardımcı olursanız sevinirim...

Slm arkadaşlar ben de İstanbul doğumluyum ama annem ve babam Kastamonu'lu (Cide ilyasbeyköyü annemin köyü baltacı babamın köyü) eee bende kastamonu'lu sayılıyorum.Teyzelerim İnebolu'dalar orayı da çok seviyorum cide merkezde çok güzel bence doğası sıcak insanları ve masmavi hırçın deniziyle çok şirin bir yer :)

X