Piercing, Hızma Kaşta piercing dökülme yapar mı ?

Kaşımı deldirmek istiyorum. Dökülme yapıyor mu kaşta tek korkum bu yani :/
dökülme derken kaşın atmasını mı kastediyorsun?öylese evet, kaş en çabuk atan yerlerden biridir. Öyle uzun yıllar kullanmak zordur. Öyle düşmesini beklemeden çıkarırsan iz fln kalmıyor. İyi bakmak ve hafif piercingler takmak lazım. İlla kaş istiyorum diyorsan yaptır, baktın olmuyor çok ısrarcı olmadan çıkarıverirsin:KK9:

bende hiç birşey olmadı 3 yıldır kullanıyorum 2. piercingim kasımdaki suanda takılı olan eger temiz bir sekilde bakarsan hiçbir sey olmaz birde büyük piercingler takma

Ya hafif dökülmeler yapıyormuş kaşı seyreltiyormuş. Üstüne birde atması var ya. Peki illa atar mı kaş bu piercingi. Yani iyi bakımla falan bunu önleyebilirmiyim?

ben 2 yıldır kullanıyorum seyrelme olmadı ama şu kaşın atma işini anlamadım tam olarak ne oluyo o :KK53:

dökülmeyi farketmedim ama çıkardıktan sonra iz kalıyor ondan emınım :KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
yapan kişiye değil,tamamen senin şansına bağlı canım :)
dökülme ve sarkma yapanı daha hiç görmedim de duymadım da.ama iz konusuna gelince o senin vücuduna kalmış bir şey malesef.
benim kaşımı kapatalı 2 sene olmasına rağmen çok ufak bir iz kaldı,rahatsız etmiyor beni.
ama bir arkadaşımınki hiç kapanmıyor.aylarca piercing takmasa diyelim bir 5-6 ay sonra gene eline geçen piercingi takabiliyor kaşına :)
bir de mesela dudak piercingi kiminlerinde kapanmaz ama benimkini çıkardıktan 20 dk içinde kapanmaya başlıyor.
gerçekten istiyorsan yaptırmayı,bunları düşünme bence :) he bir de yaptırdıktan sonra hastalık gibi,insan bir taneyle yetinemiyor.o kadar güzel duruyor ki yaptırdıkça yaptırası geliyor insanın :)

X