kasnak işi örtüler

cancer68

2 prens,1 prenses
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
2.127
771
38
forumda haydeç abladan öğrenerek kasnakta yaptığım örtülerim :hulya::asigim: resimler biraz amatör kusura bakmayın elimden gelen bubilmiyorumkismile:eek:

Son düzenleme:
arkadaşım eline sağlık çok güzel olmuş bende yaptım ama silikonla yaptım çok yapışkan oldular böyle serince sehpaya yapışıyorlar sen kedikini tutkallamı yaptın ne tutkalıydı acaba sana zahmet

tutkalla yaptım evet.bildiğimiz plastik tutkal.beyaz tutkal veya ağaç tutkalı diyerek istersen verirler.benim kullandığım denlaks marka.a.s.

Canım ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ben de yeni başladım yapmaya. Biraz uğraş gerektiren fakat sonucu çok güzel bir iş. Hatta ben satış yapmaya bile başladım. Masa örtüsü de çok hoş duruyor canım. Sizinle de paylaşmak istedim yaptığım kasnakta masa örtüsünü

Eklentiler

• $3..jpg
    $3..jpg
    20 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Canım ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ben de yeni başladım yapmaya. Biraz uğraş gerektiren fakat sonucu çok güzel bir iş. Hatta ben satış yapmaya bile başladım. Masa örtüsü de çok hoş duruyor canım. Sizinle de paylaşmak istedim yaptığım kasnakta masa örtüsünü

ellerine sağlık canım çok hoş olmuş.hayırlı kazançlar dilerim.sen hiç pul kullanmamışsın böylede hoş olmuş.:hulya::asigim:

bunlaari nasil yaptiniz yaaa???

canım kasnakta yapılıyor bu örtüler.hobilerimiz-el işleri bölümünde ''pul işi''başlığı altında detaylı bilgiyi bulabilirsin.Haydeç ablacığım gayet güzel anlatmış bende ondan öğrendim:asigim:a.s.

elinize saglık güzel olmuş yıkandıgında bozulma olmuyormu

teşekkür ederim beğenmenize sevindim.yıkanınca bozulmuyor ılık suda bekletip çıkarıyorsunuz hemen kuruyor zaten fazla detay yok temizliğinde.yerimseniben:asigim:

maşallah çok güzeller,bende denedim ama aldım tutkal çok sıvı çiktı yapamadım

ellerine sağlık canım çok hoş olmuş.hayırlı kazançlar dilerim.sen hiç pul kullanmamışsın böylede hoş olmuş.:hulya::asigim:

Sağol canım ben pul kullanmadım. Sadece uçlarına boncuk koydum. Farklı boncuklarla da daha güzel durabilir belki.

maşallah çok güzeller,bende denedim ama aldım tutkal çok sıvı çiktı yapamadım

Canım tutkalı ben tüpte aldım onu iyice çalkala.Ben onu çay tabağına koyuyorum biraz durunca koyulaşıyo zaten sonra kürdanla tutkallıyorum. Bana daha kolay geldi bu yöntem

ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.bende yıllar önce yapmıştım bunlardan.o zaman boncuk falan koymamıştım.çeyizimde her gören bayılmıştı.şimdide serince herkes çok beğeniyor.

ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.bende yıllar önce yapmıştım bunlardan.o zaman boncuk falan koymamıştım.çeyizimde her gören bayılmıştı.şimdide serince herkes çok beğeniyor.

teşekkür ederim.sizde güle güle kullanın :asigim:

X