Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy hepside çok şekermiş canım.güle güle giysin meleğin.canım gönderdıklerin için birde buradan teşekkür ederim.bizi çok mutlu ettın...
buyrun Karazeytınımın gönderdıkleri....opuyorumnanaktan
bunları babasıyla aldık...
bunlarıda ben aldım
buda hediye geldi...
kızlar taç aldım sonunda
kızlar taç aldım sonunda
bunlarda benim muya terliklerim
kenyacım ya seninkilerden bulamadım çok baktım buralarda da
mecburen bunu aldım 15 ytl ama rahatlar
anacım bir de ceyodan bir tane baktım sanki ayağında yok gibi pek bir rahattı ama 45 ytl dedi abowwww
hemşire olsaydım kesin alırdım sositososito
canım gönderdıklerin için birde buradan teşekkür ederim.bizi çok mutlu ettın...
buyrun Karazeytınımın gönderdıkleri....opuyorumnanaktan
bunları babasıyla aldık...
bunlarıda ben aldım
buda hediye geldi...
bunlarda devamı
teşekkürler canımopuyorumnanaktanitekcim hepiciği çok güelmiş güle güle kullanın canım.
teşekkürler canım.benim enesten kalanlar olduğu için biraz rahat davrandım sanırım baksana bu zamana kadar hiç alışveriş yapmadımkaydirigubbakcemile3annem melek çok güseller ya güle güle kullanın canım opuyorumnanaktan
itekcim sen bişey almasanda olurmuş kuzum ya zaten varmış abisinden kalan kaydirigubbakcemile3
güle güle kullanın canım hepsi çok güsel bende 1 hastane çıkışı daha alıcam opuyorumnanaktan
teşekkürler canııımopuyorumnanaktanoh itek süper şeyler almışın aferim saaa
optimumdan mı aldınn hepsini
o tomuycukun battaniyesine bayıldım güle güle sarınsın oğluşunn
itekim hepsi cok güzeller saglıklıca kullanın inş.
doldurmusun kız ıslak mendilleri :))
itekim hepsi yepyeni duruyor ne güzel güle güle giysin ensarın
mama sandalyenizde pek güzel saglıklıca kullansın enesin
ben bu topige bakmayali birsürü yeni cici gelmiszemuszemuskizlar cosmussunuz yine masallah
wanna iyi günlerde kullan kizinin cicilerini..canim senin zaten cok fazla bisey almana gerek yokki dogumu londrda yapicaksan ordan buraya yaninda kiyafet tasimak nekadar mantikli geri dönüceksin sonucta
ben bu topige bakmayali birsürü yeni cici gelmiszemuszemuskizlar cosmussunuz yine masallah
wanna iyi günlerde kullan kizinin cicilerini..canim senin zaten cok fazla bisey almana gerek yokki dogumu londrda yapicaksan ordan buraya yaninda kiyafet tasimak nekadar mantikli geri dönüceksin sonucta
zeytinimdebebek sekerlerini bile yapmis bende istiyorum valla hemde sekerini yicem :roflol:cok güzel duruyolar gercekten
filizonur arabanizi güzel günlerde kullanin
cersu kizz taclarin ne güzel öyle bide makyaj yaptin mi accik ohh mis gibi olur
annembirmelek sizde iyi günlerde kullanin yeni cicilerinizi zeytin teyzesi güzel ciciler secmis
itek masallah yani doldurmussun ne cok sey almissin öyle tulumlara bayildim cok güzeller iyi günlerde kullan canim
unuttugum kimse kalmadi insallah
bebişlerine yeni cicişler alan güzel annelerr
aldıklarınızı sağlıcakla kullanın inşallah