- 6 Mayıs 2007
- 3.943
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol wannamm inş canımmm hepimizinkiler güzel güzel büyüsünnn
canım benm saol yaaaa ne güzel bi örnek yatçaklar ikisiii
benmki asansörlü deil arkasından çalışma masası da çıkıyooo
valla adamlar kurdu bizimkini pek de çabuk bitmedi işleri
bilmiyorum cnm,
saol canımmmm
inş canımmm
hepinize teşekkürler arkadaşlar
Allah sağlıkla bebelrimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş
ben beşiğin kenarlarını peçetelerde kullanılan süslü minik tutaçlar ile süsledim çok sade geldi gözüme de:))
prensesiminizin elbisesi ve ayakkabısı...
bu da pembiş kadife tulumu.
canısı duru muz kendini toparlasın da gerisi hallolur ağlama bakiimm biz alıveririz ne istiosan kuşumm bu kaa teyzesi var durunun dimi amakızlar inamıyorum sizlere hepiniz ne kadar güzel şeyler almışsınız yapmışsınız hazırlanmışsınız tüm sayfalara tek tek baktım ve hepsine bayıldım bebişleriniz güzel günlerde sağlıklı günlerde giysin inşallah
ben kızıma doğru düzgün hazırlık yapamadım şuandada evden dışarı çıkamadığım için alışveriş yapamıyorum mafoldumben
inş canm saolSekercik canım çok güzel olmuşşş Rabbim minik erkeğini sağlıklı uyutmayı nasip etsin içinde bayıldım yaa Allahım artık beşikler odalarekonuşuluyor çok şükür bugünlerimize değilmi..Tamamına erdirsin Rabbim hepimizi a.s. a.s.
saol filizciiimmmmşekercik bebişin mışıl mışıl uyusun içinde inşallah :)
ben de ondan öyle düşündüm siz de değişik şeyler yapınca yazın biz de ilham alalım:)))şekerciğim valla iyi düşünmüşsün bayıldım bende onlara hem uyku setinin düğüm yerleri kapanmış oluyor çok güzel fikir yaaa bende denerim artıkkaydirigubbakcemile5
ayyy hele şu minnacık ayakkabılara puanlı elbiseye hele kadife tuluma baaaakkk
prensesiminizin elbisesi ve ayakkabısı...
bu da pembiş kadife tulumu.
heee arabaları da var benm oğlumunnnn:)))şekercik ayy yerim ben onun yatağını :)) arabaları da baş ucunda :))
filizcim elbisesine bayıldım küçük hanımın...ayakkabıları da yakıyo :)))
ayy kızlar bunları görünce gözlerim doluyo...hatırlıyo musunuz ilk haftalar nasıl da paniktik hepimiz...yok keseyi gördün mü kalbini duydun mu...allahım şükürler olsun bu günlerimize....allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin inş....
canım bnm sen üzme kendini sen erkenden gördün bebeğini bu da bir şans değil miikızlar inamıyorum sizlere hepiniz ne kadar güzel şeyler almışsınız yapmışsınız hazırlanmışsınız tüm sayfalara tek tek baktım ve hepsine bayıldım bebişleriniz güzel günlerde sağlıklı günlerde giysin inşallah
ben kızıma doğru düzgün hazırlık yapamadım şuandada evden dışarı çıkamadığım için alışveriş yapamıyorum mafoldumben
şekercik cnm beşiğiniz çok güzell iyi günlerde yatmak nasip etsin rabbim :Saruboceq:
filizcim cicilerinize bayıldımm ne güzel bi elbise papalarıylada takım olmuş,tulumda çok cicii :lepi:
Karakızımm cnm benimm durumuz evine bi gelsiin hiç bi eksik gözünüze batmıcak emin ol...
hem ne eksiğimiz varsa hepbir elden tamamlarız mesafeler engel değil cnm sen hiiiçç canını sıkmaa...
Filizcimmm çok tatlı yaa renklerde cıvıl cıvıl hepsi sağlıkla giysin Prensesin a.s. a.s.
Unimm hatırlamazmıyız heleki test zamanları şükür sırayla sağlıkla atlatıyoruz hepsini Rabbim tamamına erdirsin az kaldı artık onun telaşı sardı hepimizi değilmi:)
Filüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzz tuluma bittim nannnnnnnnnnn delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
allam yaaaa ne kaaaaa çatlak ötesi tatlı bişi ooooooo delikafadulden
kızlar inamıyorum sizlere hepiniz ne kadar güzel şeyler almışsınız yapmışsınız hazırlanmışsınız tüm sayfalara tek tek baktım ve hepsine bayıldım bebişleriniz güzel günlerde sağlıklı günlerde giysin inşallah