- 13 Ekim 2008
- 2.327
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol bitanem .sonunda benimde sabo terliğim oldu:lepi:zeytüüüün çok beceriklisin vallaha tebrik ederim
çok güsel olmuşlar terliklerde güselmiş nan yenidenmi alsam kaydirigubbakcemile3
hepsini güle güle kullan canım opuyorumnanaktan
kızlar taç aldım sonunda
kızlar taç aldım sonunda
canım gönderdıklerin için birde buradan teşekkür ederim.bizi çok mutlu ettın...
buyrun Karazeytınımın gönderdıkleri....opuyorumnanaktan
bunları babasıyla aldık...
bunlarıda ben aldım
buda hediye geldi...
canım gönderdıklerin için birde buradan teşekkür ederim.bizi çok mutlu ettın...
buyrun Karazeytınımın gönderdıkleri....opuyorumnanaktan
bunları babasıyla aldık...
bunlarıda ben aldım
buda hediye geldi...
saol bitanem .sonunda benimde sabo terliğim oldu:lepi:
anam yesin taçlarını kırmızı kırmızı bide iki tane almış delüüüüü
pijamalarınız kırmızı olcek yoksam
ben hala kararsız kaldım kızımı hangi renkle karşılasam deyii
turkuaz ve kırmızı arasında kaldım.
son ayımda göbüşümün durumuna bağlı artık
hesaplarımıza uyarsa tabiii
annem bir melek canım güle güle giysin poyrazım
babasıyla da güsel ciciler almışsınız çok şekerler
opuyorumnanaktan
canım çok güzeller, güle güle giysin bebişin :)
melek annemm çok güzeller poyrazmınızn cicilerii opuyorumnanaktan zetyinciminde kesesine bereket opuyorumnanaktan
cok sagol edacim. dedigin gibi o battaniyenin manevi degeri cok buyuk. bir zamanlar bizi saran battaniyenin seneler sonra yavrunu sarmasi cok guzel bir duygu. oglumda da duygulanarak kullanmistim. simdide saglikli gunlerde kullanirim insallah. sende kuzunu kendi battaniyenle saglicakla sarip sarmalarsin insallah.opuyorumnanaktan
annem bir melek, cicileriniz cok guzel. saglikli gunlerde giydirmeyi nasip etsin Rabbim insallah.opuyorumnanaktan
teşekkür ederim kızlar daha güselleri sizin olsun inşş.sağlıkla giysin bebişlerimiz....opuyorumnanaktancanım poyrazımız güzel günlerde kullansın hepsi bir harikaaa
ayrıca cersu sende kokoş olma yolunda ilerliyorsun tatlııım güzel günlerde kullan tacını
işte bunlarda ensarımın cicileri teyzesi
sonunda alışveriş yaptı annesikaydirigubbakcemile3
bunlarda enes abisinden bıdığıma kalanlarkaydirigubbakcemile3
bizimkilerin ikisininde erkek olması büyük şans oldu bu yönden tatlımkaydirigubbakcemile3herşeyini saklamıştım çünküiki bebek arasi az olunca hersey yepyeni duruyor tabi ne guzel. bende senelerce sakladim cogu seyi ama kiz olacagini ogrendigimden beri ne var ne yoksa dagittim, hala daha dagitmaya devam ediyorum.
teşekkürler canım malum iki bebiş olunca bu kadar stok az bile:roflol:İTEKCİM canım çok güseller yaa yirim ben onları miniş miniş hepsii.güle güle giysin oğluşun...güsel günlerde inşş...
anam ıslak mendilleri görünce bıan dumur oldum nan
gule gule, iyi gunlerde giysin hepsini insallah.opuyorumnanaktan