- 6 Mart 2009
- 6.404
- 3
kenyaam hepsi .çok tatlı yerim ben onu yaa tulumuda ne güzelmiş güzel günlerde giysin bıdığımızzemuszemus
amin canım benimm opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kenyaam hepsi .çok tatlı yerim ben onu yaa tulumuda ne güzelmiş güzel günlerde giysin bıdığımızzemuszemus
Elifcim Çok teşekkür ederim canım benim Şeniz
Kızlar sizlerin cicileride çok güzel güle güle giydirin
Kenyaa o papaları yerim ben yerim yerim a.s.
kenya,
nazli
nehiriver
canlarim hepsi cok cici cok güzeller güzel günlerde giymeyi nasip etsin rabbim
ayy kizlar yaa su bebe kiyafetlerinin aynisini anne babalar icinde yapsalar bir örnek giyinsek bebislerle ne güzel olur yaaa
bebeklerin herseyleri cok güzel oluyoopuyorumnanaktan
saol canımopuyorumnanaktankenya,
nazli
nehiriver
canlarim hepsi cok cici cok güzeller güzel günlerde giymeyi nasip etsin rabbim
ayy kizlar yaa su bebe kiyafetlerinin aynisini anne babalar icinde yapsalar bir örnek giyinsek bebislerle ne güzel olur yaaa
bebeklerin herseyleri cok güzel oluyoopuyorumnanaktan
bunlarda babannemizin bize aldigi cicilerben kiyafetleri yikamaya basladim hatta bunlari yikadim bile birazcik burusuk duruyolar
spor esofmanlari
yatak pijamalari
bir ev battaniyesi daha3 aya kadar yikanma kovamiz
ayakkabilarimiz
biz daha bisi almadik ki. Allah'im ne rahatiz. bu gidisle hastaneden cibildak cikicak bizim kiz.kaydirigubbakcemile3
kenya.nehiriver
tek kelimeyle süpeeeer cicişleri.bunları gördükçe gaza geliyom hee bak şimcik gene alışveriş isteğim geldi.batırıcam kocişi he heeee
bunlarda babannemizin bize aldigi cicilerben kiyafetleri yikamaya basladim hatta bunlari yikadim bile birazcik burusuk duruyolar
spor esofmanlari
yatak pijamalari
bir ev battaniyesi daha3 aya kadar yikanma kovamiz
ayakkabilarimiz
Canım çok teşekkürler...Var olmazmı takım takım babalar oğulları anneler kızları pijama takımlar t-shıetler elbise diktiririz kaydirigubbakcemile3 Ama birazcık büyümelerini bekliycez bunları yapabilmek için Elifcim opuyorumnanaktan
Babaanneniz ne kadar güzel şeyler almış öyle cnm güle güle giydirmek nasip olsun sizede sağlıkla inşallah.. Yıkamayada başlamışsın maşallah demeden geçemeyeceğim ya biz sıcaklarla tembelleştik sanırım yaaa off offff:kedi:
a.s.saol canımopuyorumnanaktan
cok güzel cicişler güle güle giydir cnmopuyorumnanaktan
kenya.nehiriver,elifatihefu
tek kelimeyle süpeeeer cicişleri.bunları gördükçe gaza geliyom hee bak şimcik gene alışveriş isteğim geldi.batırıcam kocişi he heeee
opuyorumnanaktantatlım hepsi bi harika maş. yaaaao şapkaya bayıldım ayrıca onları giyecek bıdığı yerim benkaydirigubbakcemile2
bizim babannemizde iş yok valla oğluma hiçbir şey almamıştı bunda da almaz ne yapalım biz alırız artıkkaydirigubbakcemile3
oyun halımız arkadasımın hediyesi
[/URL][/IMG]
bunlarda çıngıraklı çoraplarımıssss
[/URL][/IMG]
a.s.canim bizim burda havalar berbat oldugu icin ben aldigim herseyi kalan 3,5 ayda ancak yikar kurturum bu gidislekafamçokkarıştıondan böyle erken basladim
türkiyede vardi öyle anneli kizli babali oglanli takimlar burda yok:1no2:
artik seneye kismet olursa kizimla bir örnek alir giyiniriz
a.s.
a.s.:1hug: gaza gelme tatlim hpsi lazimli seyler elbet alinicak simdi yada bebek dogduktan sonra..iyisimi heves varken simdiden almak
opuyorumnanaktan
bizim babanneyi sana kiraliyayim istersen eksiklerini tamamlasin geri verirsin:roflol:
öyle cok sey aliyo ki kadini zor tutuyoruz..daha kocabir sandik var buraya koymadigim
oyun halisi cok güzel canim güzel günlerde oynasin üstündezemuszemus
cingirakli coraplarda cok cici yerim onu giycek ayaklari benkaydirigubbakcemile3
bende de var cingirakli corap ama tekini bulamiyorum yaaamafoldumben