- 6 Mart 2009
- 6.404
- 3
yine anneannemizin aldıgı cicişler
ekleyememisim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine anneannemizin aldıgı cicişler
ekleyememisim :)
ayy yerim ben onlrı yaaa nazlım hepsi harika maş.yeşil hırkaya bayıldım devamını beklerim bende bi başlayım alışverişe hepsini koyacağım boy boy
ay herşey çok güsel hepiniz güle güle sağlıkla giydirin
bende alıorum yavaş yavaş koycam resmini
annem ankarada oturuyo oda bişeyler alıp yapıo glince onlarıda koyarız
ay bizim sizler gibi halamız teyzemiz kardeşimiz felan yok örsün öle bi anamız var
ay ben 3 çocuk yapmalıyım çocuğum yalnız kalmasın benim gibi
anaaam nazlıımmmm,
süperrlerr yaaa :lepi: papalarına bayıldııımmm :lepi:
sağlıkla giysin yağmurumuzz.
kızlar hepiniz çok güzel şeyler almışsınız.... sağlıkla giysin bebişleriniz inşallaah
çok heveslendim ama ben kızıma henüz hiç bişe almadım... bu hafta sonu inşallah çıkabilirim...
nazlıcım çok güzelmiş yeni cicileri.güle güle giysin bunlarıda.
kızlar aranızda uyku seti alan oldumu?ben almak istiyorum.kzımdada almıştım uzun zman kullandım.gerçi yorganı var ama saten o.bi tanede pamuklu kumaşla kaplı bişey istiyorum.bide içinde herşeyi oluyo onların biliyosunuz.geçen gün baktım 80 le 100civarıydı nakitte.taksitle 180falan pahalı değilmi yaa
kızlar aranızda uyku seti alan oldumu?ben almak istiyorum.kzımdada almıştım uzun zman kullandım.gerçi yorganı var ama saten o.bi tanede pamuklu kumaşla kaplı bişey istiyorum.bide içinde herşeyi oluyo onların biliyosunuz.geçen gün baktım 80 le 100civarıydı nakitte.taksitle 180falan pahalı değilmi yaa
Tşkler wannaa teyzesi senin kuzucuğunda hayırlısıyla giysin aldıklarınızı a.s. a.s.
Canlarım çok çok tatlı cicişlerimiz annelerimiz alıp duruyor..Hepsini güle güle giysin fıstıkiçleri a.s.
Bu iki cicipapa babamız getirdi yurtdışı seyahatinden ve tabiki tatlı boleromuzuda