Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıçıtlı sıfır kollu bodyleri 7 tane mothercareden indirimden aldım
3 lü krem tulum ve çoraplarda öyle baya uygun oldu yani
Canlarım çok çok tatlı cicişlerimiz annelerimiz alıp duruyor..Hepsini güle güle giysin fıstıkiçleri a.s.
Bu iki cicipapa babamız getirdi yurtdışı seyahatinden ve tabiki tatlı boleromuzuda
Bunu ben aldım anneannemiz pembe takım almıştı onun altına ciciş çoraplar
Bu iki yelek ve hırkayıda halamız örmüş aslında örülenler oldukça fazla ama pilin şarzı bitti bir dahaki sefere nasipse ve tabiki alınan takımlar cicili bicili..Yeşil hırka şapkası atkısı patikleri tam takım ama çekemedim
canım arkadasım liseden arkadasımın yollaığı bi kaç parca seyi koycam buraya alttaki gömlek oyuncak ve ayakkabı ve battaniyeyide ben aldım opuyorumnanaktan
bunlarda babannemizin bize aldigi cicilerben kiyafetleri yikamaya basladim hatta bunlari yikadim bile birazcik burusuk duruyolar
spor esofmanlari
yatak pijamalari
bir ev battaniyesi daha3 aya kadar yikanma kovamiz
ayakkabilarimiz
oyun halımız arkadasımın hediyesi
[/URL][/IMG]
bunlarda çıngıraklı çoraplarımıssss
[/URL][/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
kızımın banyo havlusu,yıne kızımın kadıfe tulumu v oğlumun bjk banyo havlusu
çıçıtlı sıfır kollu bodyleri 7 tane mothercareden indirimden aldım
3 lü krem tulum ve çoraplarda öyle baya uygun oldu yani
incisu ve cersu kızlar sizde güle güle kullanın cicileri herkese maşallahhhh güzel günlerde giysın bebişlerimiz....
saolun kızlar daha güzelleri bebeklerinizin olsun inşallahayyy cersuu ayakkabılara bayıldıııımmmm :lepi:
sağlıklı günlerde giysin bebiş inşallahh :Saruboceq:
anam bundan benim kardeşiminde vardı giyince yumuk yumuk olurdu ben bulursam bende alıcam
güle güle giydir bebişine
kartanemm çok ciciler yaa kırmızı kırmızıı bayılırıımm opuyorumnanaktan aynı alt açmadan bende aldımm :kedi: çok cici yaa.
nehirciimm kızz ne güzel şeymiş o öylee ilk kez gördüm yaav.
bebişlerimiz sağlıklı günlerde giysinler inşallah:Saruboceq: