Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oğlumun kadife tulumu
kenya,
nazli
nehiriver
canlarim hepsi cok cici cok güzeller güzel günlerde giymeyi nasip etsin rabbim
ayy kizlar yaa su bebe kiyafetlerinin aynisini anne babalar icinde yapsalar bir örnek giyinsek bebislerle ne güzel olur yaaa
bebeklerin herseyleri cok güzel oluyoopuyorumnanaktan
bunlarda babannemizin bize aldigi cicilerben kiyafetleri yikamaya basladim hatta bunlari yikadim bile birazcik burusuk duruyolar
spor esofmanlari
yatak pijamalari
bir ev battaniyesi daha3 aya kadar yikanma kovamiz
ayakkabilarimiz
çok güzelmiş canım hele kadifeler süper ama bu mevsimde nasıl buldun yaa he yazlıklar var
oyun halımız arkadasımın hediyesi
çok güzelmiş canım yaaa çıngıraklı patiklerini yesinler onun ve içine girecek minicik ayağıopuyorumnanaktan
[/URL][/IMG]
bunlarda çıngıraklı çoraplarımıssss
[/URL][/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
kızımın banyo havlusu,yıne kızımın kadıfe tulumu v oğlumun bjk banyo havlusu
canım bulan annelere bende nasıl buluyorsunu diyordum hepp
ama bugn esımle emınonune gıttık kürkçüler hanında daha bunlar gıbı bisssürü
bebişlerimize kışlıklar var..ayrıcaa cok ucuzlarrr bu kadıfe tulumların herbirini
sadece 10 lirayaldımmm
evet canım emınonu hem çok ucuzzzz hemde kalıteliincisu,elif,nehircim çok ciciler yaa herşeyy.
elif o kovadamı bebiş yıkanıcak anlamadım yaav kaydirigubbakcemile3
incisu çok cici şeyler yaaa.acayip uygun fiyata almışsın çok sasırdım :1shok:
canım hepsi bir harika bıdıklarımız güzel günlerde giysinler maş.çeyizleri hazır
gerçekten tulumlarda harika ve fiyatıda çok uygunkaydirigubbakcemile2
incisu,elif,nehircim çok ciciler yaa herşeyy.
elif o kovadamı bebiş yıkanıcak anlamadım yaav kaydirigubbakcemile3
incisu çok cici şeyler yaaa.acayip uygun fiyata almışsın çok sasırdım :1shok:
MUREDA .!.:incisu,elif,nehircim çok ciciler yaa herşeyy.
elif o kovadamı bebiş yıkanıcak anlamadım yaav kaydirigubbakcemile3mercüü tatlim opuyorumnanaktan
evet canim o kova özel tasarim bisey bebek onun icinde kendisini anne rahminde hissediyomus sudan korkusu olmuyomus...bacaklarini bagdas kurup bebegin büyüklügüne göre 3 aydan 6 aya kadar onun icinde yikanabiliyo..cok kullanisli ayrica yalnizda yikayabilio anne bebisini bu sayede.küvetlerden cok daha kullanisli bir sey tavsiye ederim
hatta bak resminide buldum
mercüü tatlim opuyorumnanaktan
evet canim o kova özel tasarim bisey bebek onun icinde kendisini anne rahminde hissediyomus sudan korkusu olmuyomus...bacaklarini bagdas kurup bebegin büyüklügüne göre 3 aydan 6 aya kadar onun icinde yikanabiliyo..cok kullanisli ayrica yalnizda yikayabilio anne bebisini bu sayede.küvetlerden cok daha kullanisli bir sey tavsiye ederim