ne ayıbı kıss aşkolsun tatlım onu dayısı aldı avcılarda kompedan'dan aldık ama kompedan heryerlerde var malum bakırköy meydanda falan belki orda da vardır.fiyatı da 14 falan dı heralde yannış hatırlamıyosamm eğer bulamazsan ve ben tekrar görürsem sana alırım tatlım istersen yeğenime hediyem olsunn :teselli:
yaa bu arada falla o kaa dehşet deel göbeem ya kuş bakışı olduğu için öleeeee kızımm dalga geçmeyin falla vururummm delikafadulden
allahtan krispi manyaaa gitti 1 ay yokda onun diline düşmedim nannnnnnnn allah korudu haaa :roflol:
teyzoşlarrr bi iki ciciş çektim ama cep telden çekince hiç bişeye benzemio gıcık oluyom bi adam gibi foto makinesi alamadık hüf yaaaneysem artık olduğu kadar idare etcenizde şimdi asıl benim koptuğum kısım göbeeem de çıkmış nan fotolarda hahaah şimdi ben bu resimleri göbüş topicine mi yoksam ciciş topicine mi koysam bilemedim aslındaaaa :roflol: :roflol: :roflol: anam artık saklanmiy bi yere sığmıiyki mibarreeekk göbeekkk delikafadulden
bu koca göbüşümünde daldığı foto lülülülülülü
nehir bacım hani pişik kremi almıyoduk anam.ammaaaaaaa hepsi çooooook şiriiiiiiiiin.güle güle kullansın
kızlar bakım için oğluma bi kaç şey aldım fikir olsun diye paylaşayım dedimmmopuyorumnanaktan
şampuan yağ ve pişik kremimiz
[/URL][/IMG]
bunlar saç fırçası ve emziği
[/URL][/IMG]
burun aspiratörü emzik koruyucu ve tırnak makası
[/URL][/IMG]
biberonumuz bu biberon damla yöntemiylecalısıo dolayısıyle gaz engelleyici
biberon fırcasııı
[/URL][/IMG]
hepsi cok güzeller canım sağlıklıca kullanın inş.:Saruboceq:
teyzoşlarrr bi iki ciciş çektim ama cep telden çekince hiç bişeye benzemio gıcık oluyom bi adam gibi foto makinesi alamadık hüf yaaaneysem artık olduğu kadar idare etcenizde şimdi asıl benim koptuğum kısım göbeeem de çıkmış nan fotolarda hahaah şimdi ben bu resimleri göbüş topicine mi yoksam ciciş topicine mi koysam bilemedim aslındaaaa :roflol: :roflol: :roflol: anam artık saklanmiy bi yere sığmıiyki mibarreeekk göbeekkk delikafadulden
bu koca göbüşümünde daldığı foto lülülülülülü
kızlar bakım için oğluma bi kaç şey aldım fikir olsun diye paylaşayım dedimmmopuyorumnanaktan
şampuan yağ ve pişik kremimiz
[/URL][/IMG]
bunlar saç fırçası ve emziği
[/URL][/IMG]
burun aspiratörü emzik koruyucu ve tırnak makası
[/URL][/IMG]
biberonumuz bu biberon damla yöntemiylecalısıo dolayısıyle gaz engelleyici
biberon fırcasııı
[/URL][/IMG]
[ımg]http://img30.imageshack.us/img30/6827/fotoraf0085.jpg[/ımg]
bende bu tulumu aldım oğluşuma 8 aydan önce bişey almıcam diyodum görüncede dayanamıyorum nehir senin kızının body sine bayıldım çok şeker.biberondan falan anlamıyorum onları son zamanda alırım annemleyerimseniben
canım hepsi gerçekten çok gerekli şeyler
sağlıklı güsel günlerde kullanmayı nasip etsin yüce rabbim
bende bu tulumu aldım oğluşuma 8 aydan önce bişey almıcam diyodum görüncede dayanamıyorum nehir senin kızının body sine bayıldım çok şeker.biberondan falan anlamıyorum onları son zamanda alırım annemleyerimseniben