- 6 Şubat 2009
- 6.632
- 1
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayşecim içim açıldııı ne kadar güzel şeyler yapmışsınız ve almışsınız..Allahım güle güle giymeyi seninde kullanmanı nasip etsin canım bayıldım bayıldım..Zaten bu aralar en çok sevdiğim şey bu cicilere bakmak..
Sağlıkla inşallah cnm benim tulumlarda bir ayrı şık yerim onları ben a.s. a.s.
canim, ne kadarlikken giydirmek icin kot almak istiyorsun? 68 alsan 5 ayliga dogru rahat giydirirsin herhalde. yada dogduktan sonra bebeginin boyuna posuna gore daha rahat karar verirsin.
bu arada cicilerinizin hepsi cok guzel. Rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin insallah.
ayşecim çok tatlı bebişinin herşeyiii sağlıkla giymek nasip olsun inşallahhhh
Hepsi harikaaaa allah giydirmeyi nasipp etsin arkadaslarr hepimizeee...turkbayragi
ayşe_on kıs daha ne olsun neler almışsınız öyle maşallah hepsi harika şeyler çok ciciler allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah güle güle sağlıklı mutlu günlerde kullanın inşallah
aysecim allah güle güle giymeyi nasipetsin cok tatlı cicileriniz
herkes bebisine ne güzel seyler almis öyle cok tatlilar hepsi
bende bir dünya sey aldim türkiyeden hepsini paylasmama imkan yok ama odasini alicaz yakinda onunla birlikte bazilarinin resmini eklicem
Aysecim aldıgınız ciciler masallah cok güzeller
Allah hayırlısı ile giydirmeye kullanmayı nasip etsin inş.
masallah allah gule gule gıymeyı nasıp etsın ınsallah
bende ufak tepek aldım bıseyler ama eriniyorum koymaya
kac gundur ütü yap yap yoruluyorum bırıktırdım baya
bıraz daha alıyımda eklerım bendekaydirigubbakcemile3
gule gule gıysın bebelerınız ınsallah
ayşecim hepsi cok güelmiş güle güle giysin bebegın ınsallah canım arabayı nerden aldın hosuma gıttı bende bulaılırsem bakım
ayse_on
çok ciciymiş meleğinin cicişleri.rabbim güzel günlerde sağlıcakla giymeyi nasip etsin.
alt açma minderi
oğlumun banyo havlusu teyzelerı kızıma gore bulamadık
onada ılk begendıgım yerden alıcam
bu arada emzık ve bibronlarınıda aldımmm...
inş. begenısınızzz
oğluşumun bi kaç cicisi daha
yağız beyin uyku tulumu çorapları
mamiş tabağı yeleği
kızlar bugünlük bu kadar.geri kalanı daha sonra ekleriiiiiiiiim
ay canlarım yaa herkes ne kadar tatlı bi telaşa düştü ne güzel hazırlıklar allahım sen hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alıp bunlaır giydirmeyi kullandırmayı nasip et olmayanlara da ver ya rabbimmmm
incisucum çok güzeller hayırlı olsun canım.ay yerim ben onları aynısından iki taneeeeeee.bu büyük olan biberonmu canım
cok güzeller canim kizina bulursun merak etme.. biberonlarida cok tatli masallah..
incisuuu napıyon kıss
neyıı napıyom kızzzzzz anlamadımmmbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
cerin o mikili badiyle önlüğü nerden ve kaca aldın dıye sorsam ayıp etmiş olur muyummm.
çok hoşuma gittiiii...
anam benım bebişler ikizzz senın kadar göbiş yok opuyorumnanaktan