kaslı kalın bacaklar için

dewey

kozmetikasigi.blogspot
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
1.007
13
arkadaşlar ben 167 boyunda 53 kiloyum. özellikle sporcu arkadaşlar bilir benim sorunu:KK14:

üst tarafım çok ince ama bacaklarım vücuduma göre kütük gibi!:KK52:

hiç yağ yok hep kas ama kalın işte..ve ne yapıp nasıl inceltip yok edebileceğimi bilmiyorum nolur yardımcı olun bende ince bacak istiyorum:KK25:

hiç mi yok sporcu veya kaslı bi arkadaş:KK14:

ya canim benimde oyle simdi hamileyim bir sey yapamiyorum hamile olmadan once bende 47kiloydum ve 1,67 boyundaydim.eylulde dogum yapicam bende kurtulmak istiyorum bir an once cok orantisiz bir vucudum var surekli yuruyus yapmamiz gerek sanirim.

kilon çok iyi ve kalın ve kaslı bacak güzeldir kuzummm.benimde kalın üst tarafı 56 cm ama kaslı olsa keşke:KK43:

hep kaslı bi vücudum oldu ama şu jillian michaels yaptıktan sonra taş gibi oldum, iyi hoş da kadınsı bi görünüm yok:KK25:
yürüyüş ya da bisiklet sanırım inceltiyormuş, havalar güzel oldukça artık yürücem:KK34:

bn de aynı sorun için konu açmıştım, senin konunu görmemişim :'(
benim bacaklarım çok kalın, ayrıca semsertler.
yaklaşık 1 aydır pilates falan deniyorum. ama henüz bi faydasını görmedim. belki sende işe yarar.
bi de zıplamak bacakları inceltir diye okumuştum. ip atlamayı deneyebilirsin. bi çözüm bulursan mutlaka bana da söyle ha :KK70:

bn de aynı sorun için konu açmıştım, senin konunu görmemişim :'(
benim bacaklarım çok kalın, ayrıca semsertler.
yaklaşık 1 aydır pilates falan deniyorum. ama henüz bi faydasını görmedim. belki sende işe yarar.
bi de zıplamak bacakları inceltir diye okumuştum. ip atlamayı deneyebilirsin. bi çözüm bulursan mutlaka bana da söyle ha :KK70:

pilateste denedim ama olmadı:KK25: haftada üç dört kez yürüyüşe çıkıyorum bide günde 20 squat yapıyorum üst bacağım o kadar kalın gözükmüyor ama kaslı, alt bacağm:KK50: çok kalın
faydasını gördüklerimizi yazalım canım:13:

benimde oyle canım ya ustum çok ince omuzlarım felan güzeller kendımı begenıyorum ama belden aşağısına gelınce moralım bozuluyor etek vs gıyıyıyorum ama severek değil. yuruyus yaptım sakın yapma kasa donusum artıyor sert kalın bacakların oluyor :) bende çaresizim bu konuda ip atlamayı denycem bakalım

X