How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Kizlar bende kaslarimi birakiyorum. Tekrardan $ekillendirecegim. :1closedeyes:

buda benim kaşım kızlar hayret ediyorum sizin kaşlarınızı görünce kendi kaşlarımdan iğreniyorum:çok üzgünüm:

Ads_z.jpg

cnm kaşların yanlış alınmış o yüzden öyle görünüyor.bence bir müddet hiç dokunma ve sonra mutlaka bilen birine aldır kaşlarının kavisi çok yanlış yerde...

ben kendim alıyorum ama kötü m:çok üzgünüm:ü acaba?

Eklentiler

• $Görüntü033wmgp.jpg
    $Görüntü033wmgp.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 59
  • $Görüntü064.jpg
    $Görüntü064.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar bu da benım kaşlarım. ama niye sızınkı gıbı değilde ek olarak yüklenıyo benım resmim benneyaptımki

kızlar buda benim kaşlarım.tabi ekleyebildiysem...

Eklentiler

• $Fotoğraf-0001_filtered.jpg
    $Fotoğraf-0001_filtered.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 87

Kaşlarımın eski hali...

Ama kaşlarım şimdi çok inceldi...Ve bende artık uzatamıyorum..Nasıl yapcam,eski haline getircem bilmiyorum.Bana kalın kaş daha çok yakışıyormuş....
[
url=http://www.kucukresim.com]
n612149079-12470cad0.jpg
[/url]

buda şimdiki hali...

bunlarda benim kaşlarım ablalarım kardeşlerim.. benim size bir sorum olcak.. kaşlarım göründğü üzere çok düşük ve seyrek.. daha önce kaşımı hiç almadım.. kavisli bir kaş istiyorum.. istediğim şekli veremezler diye korkuyorum.. ne yapabilirim???

şu tip kaşlar istiyorum;...

yardım edin lütfen :( ..

Son düzenleme:
bunlarda benim kaşlarım ablalarım kardeşlerim.. benim size bir sorum olcak.. kaşlarım göründğü üzere çok düşük ve seyrek.. daha önce kaşımı hiç almadım.. kavisli bir kaş istiyorum.. istediğim şekli veremezler diye korkuyorum.. ne yapabilirim???

şu tip kaşlar istiyorum;...

yardım edin lütfen :( ..

canım biz nekadar yardımcı olabiliriz ki benc seni en iyi kuaför yönlendirebilir.. ona danışmalısın bence... :ecrin_bebek:

Back