How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
maşallahınız var efendim :)) uzunluğu ve şekli gerçekten güzel. ben de kaşlarımı çok seviyorum sizin gibi <3 :nazar:

bir moda ikonundan kötü bir kaş beklemek söz konusu bilem olamaz kaydirigubbakcemile3 kısacası güzel oldugundan şüphem yok kaydirigubbakcemile5 :nazar:

buyrunss :}

ggggggggt.png

gfgfgfgfgf.png

herkeslerin kaşı cok güzell :)
çekmeyi becerirsem bende eklicem bi ara heveslendmm :)))

image1inatyyyk2copy.jpg

buda benden gerçi biraz inceldi sanki ben biraz kalın kaç seviyorumkaydirigubbakcemile4 ne dersiniz bırakim kalınlaşsın mı yoksa böle iyimi?
image1in74atk2.jpg
buda kalın hali

Son düzenleme:

Arkadaşım sakın yanlış anlama kaşlarının yapısı gayet güzel ama tam bir "V"olmuş kuaförüne söyle biraz yumuşatsın çok sert bir ifade veriyor sana eğer iç kısım da kavisin olduğu noktada kaşın çıkmıyorsa sivrilik bundan olabilir .Kaşın çıkmadığı noktalara hafif kalem sürersen o sertlik gidebilir :)yoksa gayet güzel kaşların.

çok güzel..az daha ince olsa benim kaşım.sırnaşık şey

demek bir zaman önce kaşlarımız aynıymış o zaman =) yerimseniben benim kaşlarım bu halinden çok daha inceydi ama 3-4 aydır bayağı kalınlaştırdım doğallığa dönüş yaptım (= açıkçası böyle daha sevdim sanki (:

Arkadaşım sakın yanlış anlama kaşlarının yapısı gayet güzel ama tam bir "V"olmuş kuaförüne söyle biraz yumuşatsın çok sert bir ifade veriyor sana eğer iç kısım da kavisin olduğu noktada kaşın çıkmıyorsa sivrilik bundan olabilir .Kaşın çıkmadığı noktalara hafif kalem sürersen o sertlik gidebilir :)yoksa gayet güzel kaşların.

şöyle yani? :ecrin_bebek:

pic2480.jpg

xfrud1.jpg

b5pu79.jpg

buda olmasını istediğim kaşım (photoshoplu)
kalın olsun istiyorum ama :S

2rh0knq.jpg

Son düzenleme:
Back