How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
attachment.php

Bu da bnm sarı oldugu için kötü duruo S:senağlama

nesi kötü gayet güzel duruyor bence.koyu olunca da çıkarken çok belli oluyor tatlım,avantajlı yanına bakkaydirigubbakcemile3

şöle simsiyah olsa süper olurdu o zmn saçımı her renge boyuyabilirdm ama şimdi sarıdn başka renk kötü duruo =(

sen sarı kaş görmemişsin canım
benimkileri görsen bi :çok üzgünüm:
doğuştan benimki de bildiğiniz havuçun çilsiz olanıyım..
saçlarım daha koyu ama..

pisisik çok güzel kaşların varmış...
fişneli.browni kesinlikle kalın kaş çok yakışıyor.Tam düz olmasada düze yakın bi kaş olduğu için bakışlarında bi masumiye var.
Ve bence düz kaşlar bakışlara masumiyet katıyor ben böyle düşünüyorum:)

pisisik çok güzel kaşların varmış...
fişneli.browni kesinlikle kalın kaş çok yakışıyor.Tam düz olmasada düze yakın bi kaş olduğu için bakışlarında bi masumiye var.
Ve bence düz kaşlar bakışlara masumiyet katıyor ben böyle düşünüyorum:)

düş teşekkür ederim....

bu benim kaşlarımın beğendiğim hali ama tutturamıyo kuaförler senağlama

Son düzenleme:
bu da genel hali yerimseniben

Son düzenleme:
buda benim kaşım kızlar hayret ediyorum sizin kaşlarınızı görünce kendi kaşlarımdan iğreniyorum:çok üzgünüm:

Ads_z.jpg

Burda harika ötesi kaşların cnm =)

çok sağol canım a.s. ah bi de her zaman öyle kalsa senağlama
bide öyle durmasının sebebi kaşımda kalem var canım zaten ikinci resme bakarsan ilkinin daha koyu olduğunu fark edersin. kahve göz kalemiyle koyulaştırmıştım :utangac:

meltemre; maşallah saçın,kaşın çok güzel...saçının modelini yazar mısın?nasıl yaptın?eğer kuaförde yapıldıysa modelinin adı nedir..çok güzel yaaa

çok teşekkürler.:1hug: kuaförde yapıldı ama sadece bildiğimiz maşa. yani kuaföre de maşa dedin mi bunu yapıyorlar canım a.s.

Back