How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
13012009325ww5.jpg

13012009329001nh9.jpg

13012009335eo9.jpg

13012009343002ea4.jpg

buda benim kaslarim kizlar sizinkiler de cok güzel

yetim kiz hepsi farkli mi anlamadim???
bende hic beceremem almayi kendim kufürde de istedigim gibi alamiyorlar cok ince istemiyorum hep ince yapiyorlar.

kızlar ya benim size bir sorum olucak benim bi kaşım kalkık diğeri düşük ne yaparsam yapayım bir türlü birbirine benzetemiyorum...üstelik en son gittiğim kuaför bunu dikkate almadı ve iyice mahvoldu...ne önerirsiniz?

düş kaşların çok güzel canım.. en sondaki düz kaşlara bayıldım..
ben de kavisli kaştan düz kaşa terfi edenlerdenim..ama henüz senin kadar cesaretli olup inceltip dümdüz yapmadım zamanla yapıcam.. çok yakışmış tatlım

düş kaşların çok güzel canım.. en sondaki düz kaşlara bayıldım..
ben de kavisli kaştan düz kaşa terfi edenlerdenim..ama henüz senin kadar cesaretli olup inceltip dümdüz yapmadım zamanla yapıcam.. çok yakışmış tatlım

Teşekkürler tatlım.Benim kaşlarım normalde kalındır ve çok sık çıkar buyüzden en fazla 3 ay içinde tamamen farklı şekiller verebiliyorum :)Ama şuan bu kaşlarımı çok beğeniyorum:)

kızlar ya benim size bir sorum olucak benim bi kaşım kalkık diğeri düşük ne yaparsam yapayım bir türlü birbirine benzetemiyorum...üstelik en son gittiğim kuaför bunu dikkate almadı ve iyice mahvoldu...ne önerirsiniz?

bak cnm eğer benı dınlersen kaslarının bırbırıne benzemesınde yardımcı olabılırım ben guzellık uzmanı bı bayanım ve tavsıyem su:bı dış sarımsağı al ve soy ortadan ikye kes ve haftada 4 sefer kaslarına sur ve bırak cıkabıldığı kadar cıksın baya uzasın yanı daha sonra bı guzellık salonuna gıt ve ıstediğin kas tıpını söyle işte o zaman da yapamazlarsa ben bu mesleği bırakırım arkadasa.s.:utangac:

gizemci sarimsagin ne faydasi oluyor canim ???
benimkinide istedigim gibi hic alamadilar simdiye kadar ki kaslarim gür ve seklinin düzgün olmasina ragmen yapamiyorlar.hep istedigimden ince yada birbirinden farkli oluyor:((

Benim kaşlarımda çok ince ve bozuktu bunlar o dönemlerden hala şekil vermeye çalışıyorlar kalınlaştırıyorum şimdi ama dolmayan yerler var bu h.sonu aldırcam koyarım o zaman resmini tekrar..

Eklentiler

• $Goruntu(1448).jpg
    $Goruntu(1448).jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $Goruntu(1614).jpg
    $Goruntu(1614).jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 72
attachment.php

Bu da bnm sarı oldugu için kötü duruo S:senağlama

Eklentiler

• $Goruntu(930).jpg
    $Goruntu(930).jpg