minel aşk kaşların çok hoş canım bende uzatma evresindeyim.. istediğim model seninkine benziyor :)) ama hafif daha oval istiyorum ben üst tarafını bakalım haftaya c. tesi aldırıcam tabii uzama durumlarına göre
gerçekten şekli süperr cnm
benim bu kadar çıkmıo yaa
minel kaşların çok güzel.. bende bugün aldırdım kaşlarımı mahvettiler kaşlarımı bir türlüde düzelmedi.Biri daha ince biri daha kalın oldu.. Güya düzelcekmiş o yüzden birini kalın bırakmış.. :) İnş. doğru düzgün alan birini bulursam kaşlarım senin gibi güzel olacak.. :)
minel kaşların çok güzel.. bende bugün aldırdım kaşlarımı mahvettiler kaşlarımı bir türlüde düzelmedi.Biri daha ince biri daha kalın oldu.. Güya düzelcekmiş o yüzden birini kalın bırakmış.. :) İnş. doğru düzgün alan birini bulursam kaşlarım senin gibi güzel olacak.. :)
nasıl yani?? badem yağı iki çeşit mi?? tatlı ve acı olarak? bende bi dönem sürdüm ama tatlı yazıyodu üstünde sanırım da acısı nasıl oluyo farkı neymiş canım ?
saol kuşumm.o bakımdan rahatım evet,acısını çekmiyorumboshayallersmilekontess kaşlarının şekli çok hoş hiç almana gerek yokmuş ahh ahh bende ugramaşam ne güzel olurdu
ne giydin bölümünde de wücudm var,puzzle gibi oldum walla kaydirigubbakcemile3 saol hayatımmmmŞenizkontess süper canim ya mahsallahhh kasin gözün sacin gördugum kadariyla cok guzelsinopuyorumnanaktan
kaşına sarımsak sürebilirsin kuşumm.2'ye böl sarımsağı,sür.ama çok bekletme,yanmasın derin.kirpik için de badem yağı öneririm :kedi:bende kavisli kaş şekli seviyorum aktardan hazır olarak kaş ve kirpik çıkması için yağ aldım çok seyreklenmeler oldu kaşlarımda ve kirpiklerimde kullanıyım bakıyım umarım etkisi olur yaa ...
ya canım maşallah ne güzel kaşların ben de tam böyle istiyorum ama kalınlaşmıyo boşlukları var bi de açık renk kaşlarım gerçi siyah olsun da istemiyorum çünkü açık tenliyim saçımı boyatmayı düşünüyorum sarı tonlarında ama kalınlaşsa seninki gibi olsa boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?