Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kerium ds kremi kullanmaya başladıktan sonra ne kadar sürede sonuç aldın ben bıraz sabırsız bır ınsanım 3 gune sonuc vermessen kullanasım gelmıyor kerium evımde var aldım kullanmıyorum suan bıde tam olarak rahatsızlıgım sadece kaşlarımda var kepeklenme ve dökülme oluyor saçlarımda problem yok yalnız yüzüm aşırı yağlanıyor saçlarımda aynı seninde kaşlarımdaki problem bu şekildemi aynı şekilde yüzün yağlımı yağlıysa yüzünü nasıl yağdan arındırıyorsun.son olarak unutmadan kerium ds kremı kaşlarına suruyorsun dimi ?
kaşlarımıda bu jelle yıkıyorum hafifte olsa kuruma hissi veriyor aranızda yüz için tavsiye edebilecegınız yuzu derınlemesıne temızlyen hıc kurutmayan bi jel var mı ? canım unutmadan kerium ds kremi sürdükten sonra yuzunu nasıl temızlıyorsun bırde hergun surmek zor olmuyor mu ?
kaşlarımıda bu jelle yıkıyorum hafifte olsa kuruma hissi veriyor aranızda yüz için tavsiye edebilecegınız yuzu derınlemesıne temızlyen hıc kurutmayan bi jel var mı ? canım unutmadan kerium ds kremi sürdükten sonra yuzunu nasıl temızlıyorsun bırde hergun surmek zor olmuyor mu ?