Kaşlarımda seboreik dermatit

burcu3328

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
42
0
36
Bursa
arkadaşlar konuyu tekrar açtım çünkü bir adım bile yol alamadım kaş diplerimde yağlı kabuklanmalar devam ediyor kabukları temizlerken onlarla birlikte kaşalarımda çıkıyor dolayısıyla kaşlarım seyreliyor bu problemi yaşıyan var mı yardımınıza ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

geçmiş olsun, bende de aynı sorun var banyodan önce kaşlarımı ıslatıp ketoral şampuan sürüp öyle yıkanınca düzeliyor

sen ketorali sürekli kullanıyormusun bırde kaşların seyreldımı yada dokulmeye devam edıyor mu ?

kepeklenme olduğu vakit banyoya girmeden önce kaşlarımı hafif ıslatıp ketorali sürüyorum ardından öyle yıkanıyorum ve bunu 2 gün üst üste yapıyorum aradan 2 gün sonra son bir kez daha yaptım mı geçiyor bir daha kepek olana kadar yapmıyorum

canım kaşlarında dökülme oluyor mu bu problem sende ne zamandır var pisikolojim altust oldu yardımcı olursan sevınırım son olarak dokulen kaşlar yerıne çıkıyomu ?

canım kaşlarında dökülme oluyor mu bu problem sende ne zamandır var pisikolojim altust oldu yardımcı olursan sevınırım son olarak dokulen kaşlar yerıne çıkıyomu ?

kaşlarım kepeklenme arttığı dönemde bir miktar dökülüyor ketroli kullanıp kepeklenmeyi önlediğimde dökülme olmuyor, bende 2005 den beri dönem dönem oluyor bu kepeklenmeler

canım şey dicem senide sık rahatsız ettiğim için özür dilerim bu kepeklenme bildiğimiz kepeklenme değil dimi benimkisi kabuk seklinde yağlı kepeklenme tekrarlayan bır hastalık yuzum sık yağlanıyor senınde yuzun sık yağlanıyomu yuzunu neyle yıkıyosun ketorali doktor tavsıyesı uzerınemı aldın son olarak ketoralı kullanıp sonra hastalık gectıkten sonra ne kadar surede tekrarlıyor ketoralıde ne kadar zamandır kullanıyorsun kaşlarının seyreldimi yardımların ıçın sımdıden çok tesekkur edıyorummm....

arkadaşlar blue cap adında bir krem varmış kaşlarımdaki seboreik dermatit için kullansam fayda sağlar mı bu kremi kulllanan var mı yorumlarınızı bekliyorum ???

merhaba arkadaşım bendede bir buçuk seneden beri seboraik dermetiti var.kaşlarımda yanaklarımda kulak arkalarında ve saçlarımda var.ama ben sadece kaş ve yanaklara takıldım.kortizonlu kremleri kullanıyordum ama sonra araştırınca kortizonun zamanla deriyi incelttiği ve zamanla incelen derinin başka cilt hastalıklarına yakalandığını okudum.bir prof. tavsiyesi ile topicrem diye pahalı bir markanın şampuan ve nemlendiricisini kullanıyorum .krem çok güzel yağlandırmadan nemlendiriyor.ama şampuanın pek faydasını görmedim.bende senin gibi blue cap ı okuyunca heyecanlandım .ama almadım.

birde internetten aloe vera yağı iyiymiş diye okudum.eşim aktardan almış.acaba sahtemidir değilmidir diye kullanmakta tereddüt ediyorum.faydasını görürsem yazarım.

sipariş verdim bakalım faydası olucak mı baya bi arastırdım kremi ünlü cildiyeci kolsuz agop seboreik dermatit hastalarına yazıyormus forumlarda yorumları olumlu buldum inş derdimize çare olabilir kullanayım bilgi veririm yalnız forumda acaba kullanan arkadas yok mu onlarda bilgi verse güzel olur.

Benim de yıllardır kaşlarımda, saçlarımda burun kenarlarımda, kulak arkamda seboreik dermatit var . İki hafta önce kadınlar kuübünde bir arkdaş elocon diye bir losyon önermişti kullanmış ve saçlarına kaşlarında bir daha olmamış ben de aldım bu losyondan 2 hafta önce sadece 4 gece yatmadan önce olan yerlerime sürdüm şimdilik bir şey çıkmadı hatta özellikle her gün banyo yapmadım banyo yapma süremi uzattım çünkü ikinci gün yıkanmasam hemen oluyorlardı kepek gibi yeniden şimdilik hiç çıkmadılar. Losyon da ucuz bir şey baya 5 liraya almış babam eczaneden şimdilik bana iyi geldi ilerleyen günlerde yeniden çıkar mı bilemem tabi.

oncelıkle hastalığımızın ortak noktalarını ele alalım kaşlarının diplerinde ozellıkle banyo sonrası beyaz ölü bir deri kepekten büyük parça parça kabuk gibimi? sonra bu problem kaşlarında dökülme seyrelmeye neden oldumu son olarak bu problemi ne zamandır yaşıyorsun bu soruları sorarken bu problemi nasıl yaşadığımıda özetlemiş oldum unutmada elecon losyonu duymustum kortızonlu oldugu ıçın sıcak bakmamıstım olaya umarım sende ıse yarar ve sonucları benle paylasırsın senden haber beklıcem.

13-14 yaşında iken başladı şu an 23 yaşındayım. O zamanlar doktorlara çok gittim iki tane değişik bir losyon bir de advanten krem kullanıyordum ara ara çıktıkça, göründükçe bu kepeklenmeler ama onlarda da kortizol var tabi ve sanırım artık o ilçalar ben de bağışıklık yaptı bu ilaçta da da değişik bir madde var şu an adını hatılamıyorum bakınca yazarım sanırsam o iyi geliyor ,belki de uzun yıllar kullandığım ilacı değiştirdiğim için bu daha etkili oldu benim için bilmiyorum tam olarak 2 hafta oldu kullanalı ve sivilcelere de çok iyi geliyor bir arkadaşımın yüzündeki sivilcleer için bu elocon'un pomat olanını yazmış ona doktoru baktım içeriği aynı ama loyson saça ve kaçlara daha kolay uygunlanıyor idye losyonu aldım ben pomat olanını değil.

ah ben ne çektim bu dertten
kortizonlu ilaçlar kullanıyordum 2 gün hiçbirşey kalmıyordu
sonra yine çıkıyordu
bi forumda tavsiye etmişler la roche posay kerium ds creme
bunu aldım sabah akşam sürdüm
saçlarım içnde özel bir şampuan ve losyon kullandım ismi ducray seboreik dermatit için dersenz eczanelerde bulabilirsnz bunları
birde ek olarak kantaron yağı sürdüm gece yatmadan
uzun süredir rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…