arkadaşlar konuyu tekrar açtım çünkü bir adım bile yol alamadım kaş diplerimde yağlı kabuklanmalar devam ediyor kabukları temizlerken onlarla birlikte kaşalarımda çıkıyor dolayısıyla kaşlarım seyreliyor bu problemi yaşıyan var mı yardımınıza ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
sen ketorali sürekli kullanıyormusun bırde kaşların seyreldımı yada dokulmeye devam edıyor mu ?
canım kaşlarında dökülme oluyor mu bu problem sende ne zamandır var pisikolojim altust oldu yardımcı olursan sevınırım son olarak dokulen kaşlar yerıne çıkıyomu ?
oncelıkle hastalığımızın ortak noktalarını ele alalım kaşlarının diplerinde ozellıkle banyo sonrası beyaz ölü bir deri kepekten büyük parça parça kabuk gibimi? sonra bu problem kaşlarında dökülme seyrelmeye neden oldumu son olarak bu problemi ne zamandır yaşıyorsun bu soruları sorarken bu problemi nasıl yaşadığımıda özetlemiş oldum unutmada elecon losyonu duymustum kortızonlu oldugu ıçın sıcak bakmamıstım olaya umarım sende ıse yarar ve sonucları benle paylasırsın senden haber beklıcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?