Azıcık duraydi iyiydi. Hemen de gördünüz yaw tühKonu ilgili bolume tasinacaktir bilginiz olsun..
Yıllardır kaslarimi her banyo sonrası boyamaktan fenalık geldi artık. Kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum ama Istanbul'da düzgün bir yer bulmak zorlaştı. Önüne gelen ben uzmanim diyor ama yaptığı çalışmalara bakınca vazgeçiyorum. Eyeliner ve Kaş kontoru konusunda önerisi olan var mı? Forumda Figen Adar ismini duydum ama kararsizim. Yaptirip memnun kalan varsa ve paylasirsa çok memnun olucam...
Kontür yaptırıcaksan kıl tekniğiyle yaptır. Normal kontürler seyrek Kaş'tan çok daha kötü duruyo.
Baktım teşekkür ederim ama bende alınarak duzeltilebilecek kadar kas yoksephora brow bar sizin için uygun mudur bir bakın isterseniz googledan
Adana niree İstanbul nire :)Ben instagramdan takip ediyorum Ugur Arslan var mukemmel bir is cikariyor ama Adana da. Galiba hafta da bir Sali gunleri Emsal Dogan isminde bir bayanin yerine gidiyor. O bayanda fena degil is acisindan yine de bir arastirin derim.
Kahrolsun seyrek kaslarevet kızlar yardımcı olalım bu konuda bende boyuyorum seyrek ve renksiz olmasından rahatsızım
Evet araştırdım ama çok maliyetli maalesefBence kalici makyaj dogal durmuyor..kas ekimini deneyebilirsiniz...sinem kobal ebru salli kaslari ekme mesela..
Teşekkür ederim arkadaşım. Bakicam muhakkak.Erdal Bektaş derim... Özel mesaj attım.
Kontür yaptırıcaksan kıl tekniğiyle yaptır. Normal kontürler seyrek Kaş'tan çok daha kötü duruyo.
Zaten kıl tekniğiyle yaptırıcam. Gerçekten çok alımlı ve hoş oluyor güzel yapıldığında.Kesinlikle kıl tekniği en başarılı teknik.
Süpersiniz hanımlar gerçekten. Bu sorunu kesin çözücem kk sayesinde. Yıllardır yüzümü kaslarimin üstünde bomba varmış gibi bir dikkatle yikamaktan fenalık lar geldi artık.Bu tarz önemli işlemlerin profesyonel kişilere yaptırılması gerektiğini düşünüyorum.
Bu anlamda önereceğim; Îstanbul'u en iyi kuaförleri olan Göztepe Uğurkan ya da Suadiye Ebil Kuaför..
Her ikisinin karşıda ve bazı semtlerde şubeleri de var.. Yani ne tarafta oturuyorsanız gidebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?