• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaşlarım berbat

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

Patafix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
1.629
986
248
Yıllardır kaslarimi her banyo sonrası boyamaktan fenalık geldi artık. Kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum ama Istanbul'da düzgün bir yer bulmak zorlaştı. Önüne gelen ben uzmanim diyor ama yaptığı çalışmalara bakınca vazgeçiyorum. Eyeliner ve Kaş kontoru konusunda önerisi olan var mı? Forumda Figen Adar ismini duydum ama kararsizim. Yaptirip memnun kalan varsa ve paylasirsa çok memnun olucam...

Yıllardır kaslarimi her banyo sonrası boyamaktan fenalık geldi artık. Kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum ama Istanbul'da düzgün bir yer bulmak zorlaştı. Önüne gelen ben uzmanim diyor ama yaptığı çalışmalara bakınca vazgeçiyorum. Eyeliner ve Kaş kontoru konusunda önerisi olan var mı? Forumda Figen Adar ismini duydum ama kararsizim. Yaptirip memnun kalan varsa ve paylasirsa çok memnun olucam...

sephora brow bar sizin için uygun mudur bir bakın isterseniz googledan

Ben instagramdan takip ediyorum Ugur Arslan var mukemmel bir is cikariyor ama Adana da. Galiba hafta da bir Sali gunleri Emsal Dogan isminde bir bayanin yerine gidiyor. O bayanda fena degil is acisindan yine de bir arastirin derim.

evet kızlar yardımcı olalım bu konuda bende boyuyorum seyrek ve renksiz olmasından rahatsızım

Bence kalici makyaj dogal durmuyor..kas ekimini deneyebilirsiniz...sinem kobal ebru salli kaslari ekme mesela..

bende kontür olayını istiyorum. Aslında kaşlarım seyrek değil hatta bırakınca da kalınlaşabiliyor ama şekle girmiyormuş gibi geliyor. seyrek değil diye olmaz mı acaba benim kaşa o_O güzel kaş alan yer varsa o da uyar bana gerçi, konuyu takipteyim :KK52:

Kontür yaptırıcaksan kıl tekniğiyle yaptır. Normal kontürler seyrek Kaş'tan çok daha kötü duruyo.

sephora brow bar sizin için uygun mudur bir bakın isterseniz googledan
Baktım teşekkür ederim ama bende alınarak duzeltilebilecek kadar kas yok :( Kendim yapiyorum resmen. Bana adeta illuzyon gerek. Bunu da ancak kas kontoru sağlayabilir.

Ben instagramdan takip ediyorum Ugur Arslan var mukemmel bir is cikariyor ama Adana da. Galiba hafta da bir Sali gunleri Emsal Dogan isminde bir bayanin yerine gidiyor. O bayanda fena degil is acisindan yine de bir arastirin derim.
Adana niree İstanbul nire :)
evet kızlar yardımcı olalım bu konuda bende boyuyorum seyrek ve renksiz olmasından rahatsızım
Kahrolsun seyrek kaslar :mad:
Bence kalici makyaj dogal durmuyor..kas ekimini deneyebilirsiniz...sinem kobal ebru salli kaslari ekme mesela..
Evet araştırdım ama çok maliyetli maalesef
Erdal Bektaş derim... Özel mesaj attım.
Teşekkür ederim arkadaşım. Bakicam muhakkak.
Kontür yaptırıcaksan kıl tekniğiyle yaptır. Normal kontürler seyrek Kaş'tan çok daha kötü duruyo.

Kesinlikle kıl tekniği en başarılı teknik.
Zaten kıl tekniğiyle yaptırıcam. Gerçekten çok alımlı ve hoş oluyor güzel yapıldığında.

Bu tarz önemli işlemlerin profesyonel kişilere yaptırılması gerektiğini düşünüyorum.
Bu anlamda önereceğim; Îstanbul'u en iyi kuaförleri olan Göztepe Uğurkan ya da Suadiye Ebil Kuaför..
Her ikisinin karşıda ve bazı semtlerde şubeleri de var.. Yani ne tarafta oturuyorsanız gidebilirsiniz.

Bu tarz önemli işlemlerin profesyonel kişilere yaptırılması gerektiğini düşünüyorum.
Bu anlamda önereceğim; Îstanbul'u en iyi kuaförleri olan Göztepe Uğurkan ya da Suadiye Ebil Kuaför..
Her ikisinin karşıda ve bazı semtlerde şubeleri de var.. Yani ne tarafta oturuyorsanız gidebilirsiniz.
Süpersiniz hanımlar gerçekten. Bu sorunu kesin çözücem kk sayesinde. Yıllardır yüzümü kaslarimin üstünde bomba varmış gibi bir dikkatle yikamaktan fenalık lar geldi artık.

Bu iki kuaförü de arayacam.

Uğur Arslan sanırım makyajda daha başarılı kaslarda koyu ve biraz belirgin geldi bana yaptığı uygulamalar ama bayanlar kendileri de öyle istemiş olabilir yada renk sonradan oturuyormuş ondan da olabilir tabi ama Emsal Doğan'ın instagramdan baktım kaş uygulaması çok doğal duruyor yaptıran var mi? Memnun kaldi mi? Bir de alanında iyi olunca başka şehirlere de gidiyorlar Emsal Dogan bir kac hafta önce Izmir'e gelmiş mesela randevu alıp gidenler olmuş uygulama icin yani takip etmek gerekiyor karar verdikten sonra..

Back